Message |
|
pretul scade la 8 lei
|
 |
|
pestisorii au in jur de 8 luni 1 an, pretul e de 12 ron/buc. Pt. cine cumpara cel putin 10 buc. pretul e de 10 ron/buc.
|
 |
|
atunci daca nu vinde nimeni dau la schimb electric yellow cichlid pe ancistrusi albino sau voalati
|
 |
|
daca s-ar putea as dori puiutzi
|
 |
|
apreciez gestul. atunci nu ramane decat sa-ti tin pumnii sa gasesti un binevoitor.
|
 |
|
daca ai sa gasesti ancistrusi voalati te rog sa ma anunti si pe mine, de f mult timp caut si eu si nu am reusit sa dau de specia asta  (
|
 |
|
De curand au inceput sa-mi placa pestisorii astia, de accea as dori sa achizitionez 6 femele si 2 masculi. Ideal ar fi sa fie mai micutzi, totusi poate se gaseste cineva sa ma ajute si pe mine  Ms frumos anticipat !
|
 |
|
multumesc alber, interesant articolul... am inteles un mascul o sa fie in acvariu insa...cam cate femele sa bag? cam cati l ii trebuie unui singur pestisor? nu as vrea sa fac o ciorba de beta 
|
 |
|
nu de mult am vazut niste poze mishto cu acesti pestisori minunati. In momentul de fata eu am un acvariu de 112 l pe care as vrea sa-l populez cu niste beta insa v-as ruga sa-mi dati niste sfaturi.... cati beta as putea introduce in 112? cati masculi, cate femele? poate ca unii dintre voi o sa ma trimiteti la rubrica incepatorului insa mult mai utile mi-ar fi niste sfaturi de la un crescator, de la o persoana care se pricepe si iubeste maestria acestor pesti. Ms anticipat!
|
 |
|
imi plac mie foarte mult pestisorii astia, motiv pentru care as dori in acvariul meu de 112 l sa cresc mai multi. Momentan am doar 3 puiutzi, asadar, in cazul in care ma puteti ajuta nu ezitati sa lasati un mesaj  ms
|
 |
|
daca nu i-ai promis nimanui vin eu azi si-i iau
|
 |
|
Anunt valabil doar pentu Bucuresti.
pret 50 ron.
|
 |
|
eu nu mai am ce face cu acvariul respectiv asa ca acum incerc sa mai recuperez o parte din bani. din cate am inteles respectivul acvariu merge reparat daca i se lipeste peste fundul crapat un alt fund. dimensiunile lui sunt 80X35X45. Acvariul a fost cumparat din hornbach, este de 126 l si il vand fara alte accesorii... pretul va fi modic si negociabil tinand cont ca va trebui sa mai cheltuiti un pic cu el  Cei interesati pot veni sa-l vada si daca ne intelegem batem palma
|
 |
|
mi-am cumparat azi o bicata de izopren din hornbach.. s-a rezolvat de acum..
|
 |
|
pfff asa e standardul 80X35X45. l-am luat cu tot cu filtru, capac cu neoane.... sa te uti in hornbach... ce sa-i fac de acum, asta este... luxul si prostia se platesc in viata 
|
 |
|
h 45 si grosimea sticlei e in fata si spate de 6-7mm iar pe laterale de 5 mm. Fundul nu stiu.
|
 |
|
Pai nu am am unde sa-l pun de acum... daca vrea cineva sa-l cumpere si sa-l repare il astept daca nu...il bag in boxa si-l las asa pana cand ma voi hotara ce sa fac cu el!
|
 |
|
dupa cum v-am promis, iata ca va tin la curent ce am rezolvat cu acvariul. Am fost in hornbach si le-am explicat problema si au spus ca ei ofera garantie doar la lipitura, filtre si neoane iar pentru faptul ca i-a crapat fundul eu sunt singurul vinovat deoarece se poate sa-l fi miscat cand era plin sau nu a stat pe o suprafata perfect plana. Mi-au zis ca sticla altfel nu avea cum sa se crape. Nu am avut ce face si mi-am achizitionat un alt acvariu din sticla cam la aceleasi dimensiuni 80X35X40 ( mai mic la inaltime cu 5 cm adica in loc de aprox 126l acum are 112l ). Asta este, nu puteam sa-mi las pestisorii in micul acvariu ( 35-40l) intrucat era cam suprapopulat. La final nu va pot zice decat sa aveti si voi grija sa nu patiti ca mine.
PS Nu-mi ramane decat sa incerc sa mai recuperez niste bani prin vanzarea celui cu fundul stricat. Cam greu dar am sa incerc sa-l vand asa! AVIZ AMATORILOR !!  )
|
 |
|
ok am sa va anunt. dupa cum v-am zis cred ca a fost vina mea, o greseala mult prea scumpa! 
|
 |
|
da... cred ca am sa incerc sa vb cu ei. ms frumos pt sfaturi
|
 |
|