[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onu_ionutz
Forum Index » Profile for onu_ionutz » Messages posted by onu_ionutz
asta ma gandeam si eu dar credeti ca or sa mi-l schimbe? nu s-a dus lipitura, nu s-au stricat filtrele sau incalzitoarele, nu neoanele...e vorba ca a cedat presiunii sticla. Ma gandesc ca a fost prea mult pietris si prea multa apa...voi ce credeti?
mai adevarul este ca nu am avut izopren intre masa si fundul acvariului am avut un carton putin mai gros si a crapat fundul acvariului fix pe partea cu dunga din mijloc a suportului de plastic al acvariului. va arat o poza cu fundul crapat..
va povesteam acum ceva timp ca mi-am achizitionat un acvariu din hornbach de 126 de care eram tare mandru.... La recomandarea vanzatorului am cumparat 15 kg de pietris p care l-am pus pe fundul acvariului. Toate bune si frumoase pana intr-o zi cand am citit pe forum ca acvariul se umple pana la capac pentru a nu se vedea urat nivelul apei..a rezistat cam o saptamana cand azi dim ce sa vad...?!?!? cedase fundul acvariului fratilor si curgea toata apa din el asa de usor si de linistit..am simtit ca innebunesc....
ms pt sfaturi dar, in hornbach nu am gasit, am fost azi iar in ceea ce priveste iasiul .... locuiesc in bucuresti cu toate ca sunt tot din moldova.... am sa mai caut, ms oricum!
nici macar nu are nimeni de vanzare un acvariu hexagonal?
in hornbach? ar fi bine ca acum aprox o luna nu am gasit....in jur de 4 mil as avea dar nu am gasit de asta am apelat la ajutorul userilor de pe forum....asa cum am mai zis am gasit pe site-uri on line dar pe langa adaosul lor mai punem si transportul....ar ajunge prea mult zic eu speram la vreun magazin de specialitate din bucuresti...oricum am sa mai trec prin hornbach
salut, vroiam sa va intreb daca stiti vreun magazin prin bucuresti unde pot gasi de cumparat un acvariu hexagonal de aprox. 60 l. Totodata va intreb ce parere aveti despre un asemenea acvariu? As cumpara asa ceva pentru niste gupysori dar inca nu am gasit decat pe site-urile online si sincer sa fiu livrarea costa cam mult.... Va multumesc !
PS Scuze daca nu am postat intrebarea la rubrica potrivita !
ceva poze?
As dori sa cumpar 2 perechi de ancistrusi voalati. Cei interesati de acest topic pot sa ma cotacteze la adresa de mail onu_ionutz@yahoo.com sau lasandu-mi un pm. Va multumesc!
pai am asa in acvartiu..pietris de 5 mm cred luat din hornbach (15 kg) , incalzitoru jager de 100 w si filtrul eheim, plante valisneria si elodea, am cateva radacini mici si hranitor automat eheim pentru zilele cand nu voi fi acasa... am vrut sa pun si niste nisip ca substrat dar m-am gandit ca va tulbura apa si m-am potolit Am mai gasit de cumpart si o chestie care seamana cu o roca (e facuta din rasina), iar in ea se pare ca le place sa se ascunda aia micii ) Din cate am inteles masculii au niste tepi pe bot iar femelele de ancistrus nu......tind sa cred ca toti 3 pestisori sunt femele dar poate in momentul de fata sunt prea mici ca sa-mi dau seama... Pe viitor, asa cum am mai zis as vrea sa mai cunpar niste ancistrusi voalati si niste gupi...imi place mult coloritul lor Ah, da, am uitat sa va zic...am citit pe forum ca astia mananca morcov si le-am aruncat 3 rondele...primele 3 zile nu s-au atins de ele dar apoi......le-au ciuruit ))
Ionut Mihalcea
Ma bucur ca am gasit acest forum, unde din cate observ userii sunt activi si vin cu sfaturi, idei bune.
Daca stie cineva de unde as putea sa cumpar ancistrus voalati i-as fi recunoascator pe viata )
Sunt ,Ionut Mihalcea locuiesc in Bucuresti si am 25 ani.
De curand mi-am achizitionat un acvariu de 126L din hornbach. Momentan detin 3 ancistrus mici (nici nu stiu ce sex au)iar pe viitor vreau sa mai pun cativa ancistrusi voalati. Dezamagirea mea este ca nu am gasit in comert... daca puteti veni cu cateva sfaturi legate de acvariu, pestisorii meu sau amenajare ar fi binevenite intrucatsunt la inceput O zi cat mai buna tuturor !
eu sunt un incepator...nu prea am ce sa dau la schimb.dar daca vrei poti sa mi le dai mie, sunt din bucuresti..daca te hotarasti sa mi le dau lasa-mi un pm
ii vreau eu daca ii mai dai. mail la onu_ionutz@yahoo.com sa stabilim cand poti sa-i dai daca mesajul mai este de actualitate

Forum Index » Profile for onu_ionutz » Messages posted by onu_ionutz
Go to: