[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu21
Forum Index » Profile for Radu21 » Messages posted by Radu21
Buna...In speranta ca vreun coleg(a) mai experimentat ma va ajuta cu cateva sfaturi, as avea si eu niste intrebari . Intentionez sa inmultesc Guppy pe care-i am : 3 masculi si 5 femele. Am pentru ei un acvariu de aprox.50l in functionare. In ideea in care vor face pui, am mai pus un acvariu la ciclat. Problema este ca ciclarea o fac cu ajutorul unei perechi de Cory.. Intrebarea mea ar fi : cum ar fi mai bine sa procedez? Sa mut puii din acvariul parintilor...in acvariul cu Cory? Adica...nu vor fi mancati? Sau...ce idee imi dati?...va multumesc anticipat...
Ma numesc Radu. Am 41 de ani. Sunt din Arad, dar de ceva vreme am plecat din tara. Am facut - relativ recent - o pasiune pentru acvaristica...pasiune pe care incerc sa mi-o cultiv. Studiez deja de o buna bucata de vreme informatiile pe care le posteaza cei mai experimentati acvaristi de pe acest forum...si ii felicit cu aceasta ocazie pentru eforturile pe care le-au facut si le fac si la ora asta. Despre mine...am facut si eu (ca mai toata lumea) greselile de inceput...si pe care la ora asta incerc sa le evit. Mi-am cumparat in prima faza un acvariu de 200l..in functiune..as putea spune. N-am stiut multe treburi in prima faza si ca urmare...operatiunii de cumparare nu au rezistat decat cei mai rezistenti dintre pestii pe care mi i-a dat fostul proprietar. Apoi...incetul cu incetul am incercat sa inteleg mecanismele de functionare ale acestei arte - acvaristica. Apoi am mai achizitionat un acvariu tot cam de aceleasi dimensiuni - 200l - in care tin la ora asta doar pesti discus - alevini. Apoi..."boala" mi s-a agravat...am mai cumparat un acvariu de vreo 300l..in care m-am gandit sa tin doar pesti..."rai"...oscari, cutit, arowana, roca. Relativ recent am mai facut 2 acvarii mici pentru guppy. Toate acvariile le am plantate. Fenomenul interesant este ca doar intr-unul am instalat un sistem de CO2. In celelelte nu. Totusi, plantele o duc de minune in toate, fara diferente notabile. Atat despre mine. va multumesc si sper ca intrebarile mele viitoare sa nu deranjeze. Sa ne traiasca bine...pestii!

Forum Index » Profile for Radu21 » Messages posted by Radu21
Go to: