[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by:
Forum Index » Profile for » Messages posted by
Daca vrei mai bine sa stii care e femela si care e masculul poza te poate ajuta
Puteti sa imi ziceti si mie daca castravetele se taie in bucati mici sau se lasa doua felii mari?
Multumesc!
Am vazut filmul. Acvariul este superb. Stai la casa de ai loc pt acvariul de 850l?
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13402.page
Bine ai venit!
Poti sa trimiti o poza cu acvariul tau?
As vrea si eu, dar vor fi mancati de asasini.
Cat de mari sunt? Poate nu ii va manca, sai ii ciupeste pana mor?
A iesit super!
Pestii se potrivesc mult cu ornamentele!
Felicitari!
Schimbi din apa cu alta curata?
E recomandat sa scoti 10-15% din apa pe care sa o inlocuiesti cu apa curata.
Am vazun solutii pt curatarea apei. Eu am luat ActiClean. Nu l-am incercat inca, dar cand il voi folosii iti voi spune.
Daca geamul este curatat si mizerile inlaturate, atunci cand schimba din apa va fi mai putin verde.
Melcii mananca resturile de mancare si plantele moarte. Deci vor fi mai putini factori care sa inverzeasca apa.
Frumoase acvarii!
Cred ca te-au costat ceva.
Sunt bine aranjate, ai plante si pesti sanatosi!
Nu se scrie gugal si google.
Asa se citeste!
Au niste puncte albe, nu?
Nu stiu daca vor mai traii mult, sau mai rau, sa inbolnaveasca alti pesti din acvariu.
Va recomand (celor care ii cumpara) sa ii puneti intr-un acvariu fara alti pesti, in care sa fie mai cald si sa puneti sare in apa (nu prea multa).
Asa zicea undeva pe net pt a vindeca pestii bolnavi. Vedeti ce faceti!
Dupa ce se vindeca sa dezinfectati acvariul in care au fost pt a nu inbolnavii pestii pe care ii puneti in acvariu!
Sper sa ii vindeci!
Mult noroc!
Si eu imi doresc, dar nu se poate pana la vara.
Sunt in Bucuresti si am comandat Red Cherry din Cluj si m-au sunat spunandu-mi ca e frig pe drum si vor murii si ca mi va aduce la vara.
In acvariu am plante si c-am arata urate. Am pus neon, deci nu poate fi din cauza luminii.
Asa arata planta normal sau e bolnava?
Ce tare! Un melc e 20lei. Ai avut noroc.
Chiar azi pe mine m-au sunat si am anulat comanda de melci asasini pt ii aducea din Cluj si e frig...
Am gasit intr-un magazin niste melci asasini. Am luat 4.
Cand se vor reproduce iti pot da cativa, dar nu stiu cand.
Acvariul sta in soare?
Din cauza soarelui cresc niste alge in acvariu si apar mai multe microorganisme care duce la inverzirea apei!Foloseste un magnet de alge (nu e gluma). Am vazut in Honmback (nu stiu daca asa se scrie). Poti sa iei si melci de acvariu.
Ca sa scapi de melcii maronii trebuie sa cumperi niste Anentome Helena, melcul asasin. Ei mananca alti melci! Eu am luat 4 de pe Nevertebrate.ro
Vezi si tu ce poti face cu acesti melci. Iti recomand sa ai 2 (tot isi fac treaba).
Dace vrei mai mult calciu in apa cumpara niste broscute din calciu (la mine la magazin au asa ceva, poate la tine nu au).
Cati litri are acvariul tau?
Eu stiu sa ii inmultesc!
1. Trebuie un mascul si o femela.
2.Dupa ce se imperecheaza femela va depune oua pe uscat (in apa se ineaca larvele). In acvariu pe geam si este recomandat sa fie 10cm liberi fara apa.
Vor fi multe oua si de la lumina puternica se vor usca, trebuie tot timpul sa fie ude, dar, fara sa fie complet bagate.
3. Dupa 2-4 saptamani vor ecloza. Puii foarte mici sunt o prada buna si va recomand sa mutati ouale in alt acvariu.
4. Dupa 2 saptamani se vor comporta ca un adult. Dureaza 1 an ca sa fie adulti!

Sper ca ati inteles. Pt mai multe informatii uitativa pe Google!

Forum Index » Profile for » Messages posted by
Go to: