[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cum sa maresc PH-ul apei  XML
Forum Index » Apa
Author Message
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Scuza-ma Dalles, a fost o scapare. Sigur ca imi convine de la Carrefour. O sa dau o tura pe acolo sa vad ce gasesc. Si iti multumesc mult ca ai avut rabdare cu mine!
diutza
Junior member

IP:

Si apa distilata ce se foleste pentru calcator nu e buna? Sau apa distilata ce rezulta in urma decongelarii frigiderului?
[Yahoo!]

Junior member

IP:

Ca sa scapi de melcii maronii trebuie sa cumperi niste Anentome Helena, melcul asasin. Ei mananca alti melci! Eu am luat 4 de pe Nevertebrate.ro
Vezi si tu ce poti face cu acesti melci. Iti recomand sa ai 2 (tot isi fac treaba).
Dace vrei mai mult calciu in apa cumpara niste broscute din calciu (la mine la magazin au asa ceva, poate la tine nu au).
Cati litri are acvariul tau?
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Valeu ce amestec de topic-uri vad aici, ori inca dorm la ora asta

fostul user ozy
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

laur98 wrote:Ca sa scapi de melcii maronii trebuie sa cumperi niste Anentome Helena, melcul asasin. Ei mananca alti melci! Eu am luat 4 de pe Nevertebrate.ro
Vezi si tu ce poti face cu acesti melci. Iti recomand sa ai 2 (tot isi fac treaba).
Dace vrei mai mult calciu in apa cumpara niste broscute din calciu (la mine la magazin au asa ceva, poate la tine nu au).
Cati litri are acvariul tau?

Am la tine marea rugaminte de a fi foarte atent ce mai scrii de aici in colo. Topicul acesta are alt subiect si este epuizat acum cativa ani buni.
Fara rautate, dar ai vreo afacere cu melci? Ca altceva vad ca nu stii.
Vezi ca te invarti pe langa..ban.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Apa
Go to: