[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Niro wrote:salut ai drum prin bucuresti?http://imageshack.us/photo/my-images/822/img2984ijfr.jpg/ ma intereseaza si pe mine acest frag ofer la schimb un organ pipe coral.

Pipe-ul il ai de la andy si andy de la mine nu ai nimic altceva ? daca nu il vrea nimeni la schimb vedem noi ce si cum
Am cateva fraguri de zoasi verzi , un frag roz, ceva pui de ciuperci (Rhodactis indosinensis) , fraguri de gsp si gsp cu bilute albe in cap, si un frag de euphilia hammer verde/alb cu 2 capatani
NU LE VAND schimb pe diferiti alti corali , caut alte ciuperci/ricordee zooasi, sps lps
Sunt deschis si la schimburi cu alte vietati pesti creveti melci sanshifting star etc

Poze cu ce am de dat:
http://imageshack.us/g/1/9767984/
koala wrote:Acu' vazui postarea... foarte misto, brava!

- alea-s pietrele trimise de noi?... cum naiba s-au umplut de coralina asa de repede?
- ce fel de stea de mare e aia?
- as baga GSP si xenia... sunt de efect (prin miscarea lor in bataia valurilor) si nepretentioase. In plus, cresc relativ repede.

dada, nu ai ochi pt mine
- o parte din ele sunt pietrele de la voi, o parte au fost cumparate cam 50/50. Partea de jos a fost facuta cu pietre de duritate mare ca nu ma intereseaza sa le sparg vre-odata, partea de sus din pietre mai poroase ca sa pot sa scot fraguri daca vreau vre-odata. Cat despre coralina habar nu am, nu am dozat nimic inafara de o cutie juma de biodigesturi adica vreo 45 fiole. La inceputu bazinului am râcâit o piatra cam cat pumnu cu coralina in bazin, probabil si asta a ajutat.
- Nu stiu sa iti zic specia, a ajuns la mine in bazin dupa ce ii calarea unui prieten pietrele si coralii
- baga domnu, eu am la greu gsp, o parte ma bate gandu sa o bag la schimburi ca sa mai adaug diferite specii in bazin. Xenia am doar vreo 4 picioare care sunt undeva in lateralu bazinului asa ...sa fie
trebuia sa te sun ieri si veneam eu cu ciocanu ca fusai la capitala
nea koalaaaaa ma inscriu primu la anemone daca / cand s-o splitui vre-una sau daca vrei sa dai vre-una

pt ca am tot promis imagine ....am asteptat ca sa se vada ultimele achizitii si evolutia:
image
si un locatar cam pudic:
image

siiiiiiiiiiiiiiiiii

Dupa cum vedeti coralina isi face de cap, pe ici pe colo urme de ciano, nimic grav deocamdata .... pestii sunt ok, buterfly`u din pacate s-a curatat nu stiu daca am specificat treaba asta .... in rest toate bune si frumoase, nu sunt eu foarte multumit de culoarea coralilor dar azi am luat niste red sea ABCD si energy AB , o sa ma apuc de el zilele ce urmeaza sa vedem cum se comporta .....

Pareri? Sfaturi? Donatii de corali sa il umplu si eu mai repede?
Asa cum zice si titlul am 2 colonii de zooanthusi sanatosi voiosi care vreau sa ii schimb pe alti corali, fie tot zooanthusi fie ciuperci sps lps , sunt deschis la orice, preferabil culori puternice nu maro
Link cu imagine la dimensiuni mari
http://img843.imageshack.us/img843/3600/20120905163345.jpg

ps. polipii ce se vad pe colonii nu sunt aiptasii sunt clavularii inofensive
Pentru ca are ceva timp de cand l-am startat si pentru ca este relativ stabilizat caut fraguri, de orice tip de la zoasi la sps sa para si la mine bazinul mai plin
Astept oferte aici sau pe pm chiar si yahoo messenger pc.ciprian
kirucd wrote:Nu, mi l-am adus de afara. Cand trec prin Constanta te caut

P.S. Ai nevoie cumva si de niste melci

Are mandea nevoie ca nu mai am decat un turbo si un nassarius, plus o mana de euplica )
Hai continuam pe pm ca ne-o luam de la tovarasu koala
still here, vedere de la birou
image
dragos ai gasit si in ro po4x4 ?

offtopic: si ca tot suntem la capitolu antifosfati eu am o datorie la tine, pe la mare cand mai vii
frumosi domne, daca vre`odata vrei sa dai oricare din ei da`mi de veste ca vreau eu
tot burete am pus si eu la reactorul de rowaphoss, atat ca trebuie sa le scoti la fiecare intretinere sa le speli bine bine bine caci se colmateaza
pentru ca sta degeaba am decis sa fac o reducere totul la 700ron fara cilindru pentru ca nu il mai am
o suta de vorbe si nici o poza....rusinica!
anuntul este inca valabil pot oferi si un cilindru pentru mediile filtrante
e vre`o problema daca bag o pompa de aer la skimmer? tind sa cred ca nu baga destul aer pt ca spuma este ffffffff putina si o scoate foarte greu desi bag destul de multa mancare in bazin ....daca de ex ma apuc si suflu eu usor in furtunul de aer incepe sa se faca spuma , si chiar calumea

L.E. Skimmerul e scufundat 25cm in apa
koala wrote:Am pierdut acest topic, cat am fost in vacanata... wow, impresionant!

Vezi ca ai mai pierdut un topic

Costi ai reusit cu cimentul?
waaai ce bine arata, bravos imi place mult si culorile sunt superbe. Ce faci cu fragurile alea din stanga?
Sebastian Costin wrote:Ti-e stramba sapa?

Nop ....e blocu intr-o parte

Glumesc, am parchet ....d`ala vechi ... cand am pus acvariu pe pozitie am reglat picioarele , problema a fost ca atunci cand l-am umplut cu apa, parchetul s-a mai lasat putin ....acu si sa vrea nu mai pot sa il ridic , sau ma rog pot dar ma complic aiurea, e diferenta mult mult prea mica

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: