[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: octavian
Forum Index » Profile for octavian » Messages posted by octavian
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by octavian
nu stiu daca pestisorii marini ar fi protejati pt ca am vazut adevarate instalatii de capturare si pe mai multe site-uri. nu cred ca s-ar face atat tam-tam pe ceva ilegal.
in legatura cu nenorocitii din obor, ei ar trebui dusi la politie, si cei cu "tritonii" si cei cu testoasele de uscat. ca si cei care videau brotacei pe selari. am informatii ca cineva se va ocupa de asta dar nu stiu cu cat succes, traim in Romania, nu?
s-a vorbit aici de documentarul "marele rift african". cum pot sa fac rost de el. m-ar interesas sa vad si eu un asemenea film.
rezolvat
din pacate am doar sera costapur care cred ca e echivalentul verdelui de malachit.. e bun si asta?
ce trebuie sa fac cu icrele de hemi bima daca aceasta pereche sta intr-un acvariu "comunitar. stiu si vad ca isi protejeaza ouale f bine.. dar puii nu cred ca vor scapa de atentia celorlalti
cunosc persoana. multumesc koala, voi incerca.
am inteles ca aceste instalatii costa destul de mult cumparate din magazin si destul de putin cand sunt facute "a mano". nu stiu ce preturi se practica. de unde as putea lua o lista de preturi?
am o pereche de hemi. bimaculatus si un acvariu de 100L. acum perechea sta intr-un acvariu comunitar dar trebuie sa-i mut ca asa zice la carte si in plus mi-au ras un lot de pui de aulonocare nyasae. in acvariul asta de 100L unde vreau sa-i pun vreau sa testez si cat de bine ma descurc cu "iarba". asa ca am o serie de intrebari:
1. hemi bima pot trai bine intr-un acvariu plantat (mediu) avand in vedere ca sunt ciclide?
2. daca da, merita sa fac o instalatie CO2 pt acest acvariu? si daca iar da unde gasesc sistee gatas facute si la ce pret?
3. ce plante credeti ca ar merita sa fie introduse in "galeata". ca decor ma gandesc la cateva pietre din vama sau poate gasesc pe la forumisti, o buturuga maricica si plantele bineinteles.

sincer sa fiu nu sunt adeptul plantelor intr-un acvariu cu ciclide dar in lectura mea am vazut ca acesti pesti stau intr-o apa cu un ph si o duritate redusa fata de mbuma, temperatura fiind de 21-23 grade; de aceea am dedus ca ar fi pesti de rau.

multumesc, octav
am incercat sa vand un mascul de kribensis pentru ca mi-a murit femela. vad ca nu-l vrea nimeni... atunci caut o femela de kribensis sa nu-l las singur. are cineva de vanzare?
am 10-11 pui de pseudotropheus elongatus, destul de micuti, au o luna jumatate doua luni aproape. ii dau cu 30000 bucata. daca va intereseaza dati-mi un PM si dicutam.
am 2 hemicromis binaculatus juvenili spre maturi (cred). au cam 7-8cm. cand i-am luat aveau aceeasi culoare. acum vad ca unul are o nuanta de rosu destul de clara iar celalalt este mai verzui. ce or fi? pereche? mascul dominant si unul "recesiv"? voi ce ziceti?
=============================================
in primul rand se scrie nuanta. imi cer scuze nu am vazut inainte.
chiar nu stie nimeni daca am pereche sau nu?
=============================================
by koala : post mutat
in curand va fi marti. vreau sa stiu daca mai este oferta valabila pentru ploiesti ca sa stabilim cum facem "trecerea".
daca nu il ia nimeni pana marti (adica saptamana viitoare) mi-ar placea sa-l iau eu prin prietena mea care este din ploiesti si va fi in ziua mentionata acolo.

merci
ca sa nu postez de doua ori... am un acvariu de 110l in care se afla un mascul de kribensis si 4 aulonocare micute si din pacate malformate, au mandibula stranba.
asa... ca sa nu deschis doua trei alte posturi pun intrebarile aici:
ce este etic de facut cu astfel de pesti(malformati)?
ar merge cei doi hemicromis in acvariu? sunt niste pesti care ma fascineaza si as vrea sa-i studiez mai de aproape.
daca se poate atunci? nenea, mi-i dai mie???? din pacate nu am ramirezi ca am numai africane prin baltile mele. daca esti de acord da-mi un semn te rog...
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index