| Message |
|
|
|
80 lungime 30 latime 50 inaltime
|
 |
|
|
|
stiu ca s-a mai discutat dar nu gaseam acum cu search. am o intrebare simpla. o pereche de oscari intr-un acvariu de 110L, da sau nu? luati si tinuti de mici acolo bineinteles!
|
 |
|
|
|
topicul poate fi inchis. am rezolvat!
multumesc
|
 |
|
|
|
dau un acvariu de 100 L dar care este f prost facut urat lipit si geamurile prost taiate DAr ca sa va dau idei il puteti folosi ca bazin pt plante, cresa, carantina.. tot ce vreti voi sau chiar puteti folosi geamul. ce vreti voi...
e "pa" gratis bineinteles si astept doritori.
|
 |
|
|
|
hei! ma intereseaza niste cichlasoma meeki. are cineva? am niste cichlasoma nigrofasciatum albino de dat la schimb sau de vanzare. am muuulti. daca e cineva interesat sa ma anunte.
multumesc
|
 |
|
|
|
in primul rand trebuie sa subliniez ca am invatat sa scriu. mai sus scriam litrii in loc de litri, f inteligent din partea mea.
in al doilea rand m-am gandit sa mai scad la pret la cele doua acvarii, acest pret fiind nefiind negociabil. cum am spus si mai sus daca vreti si chiar sunteti interesati contactati-ma pe pm ca sa pot sa va trimit pozele sau, daca vrei sa le vedeti pe viu, sa stabilim o intalnire.
asadar noile preturi sunt:
- acvariul de 200 euro este acum la 5 milioane sau 500 RON
- acvariul de 100 euro este acum la 3 milioane sau 300 RON
|
 |
|
|
|
asadar vand 2 acvarii construite special pt cichlide adica au pe fundal facut un decor din polistiren acoperit cu ciment care se aseamana putin cu ce puteti vedea la aT in galeria foto. nu am poze dar o sa incerc sa fac si vi le voi trimite in momentul in care sunteti interesati. decorurile sunt facute de niste meseriasi in domeniu.
1. acvariu de cca 120 de litrii cu:
- dimensiuni: L - 80cm l - 30cm h - 50cm
- geam de 8 mm
- masa facuta la comanda inalta de 56 cm din PAL, frumos lucrata
- sistem de iluminat format din 2 neoane unul albastru si altul TLD.
- filtru : rensun internal power filter 900L
- incalzitor : am uitat si mi-a aruncat prietena cutia, oricum este cu termostat si il putem vedea in majoritatea acvariilor.
- pompa de aer cu piatra lunga : rensun AC9601
2. acvariu de cca 90 de litrii cu:
- dimensiuni: L - 42cm l - 42cm h - 45cm
- geam de 6 mm si baza de 8 mm
- masa facuta la comanda inalta de 62 cm din PAL
- sistem de iluminat format din 2 neoane puse pe un capac infect facut de mine pe care il dezmembram imediat daca doriti lampa
- filtru : rensun internal power filter 900L
- incalzitor : la fel ca la celalalt
- pompa de aer cu piatra lunga : rensun AC9601
preturile: primul acvariu este 200 de euro iar cel de-al doilea 100. daca vrea cineva sa le cumpere pe amandoua as putea sa dau si ceva extra, ramane sa discutam pe privat.
mai e ceva de adaugat: preturile sunt negociabile.
|
 |
|
|
|
rezolvat... de mult. scuze pt intarziere
|
 |
|
|
|
asta e!!! multumesc mult de tot!!!
|
 |
|
|
|
salutare,
am gasit saptamana trecuta in galerie un asemena program, facut in excel. am incercat sa il gasesc si azi si nu am mai fost asa norocos. ma chinui de ceva vreme si m-am dat batut. daca stie cineva unde se afla acest program sa-mi zica si mie. e f folositor.
multumesc
|
 |
|
|
|
bun, am facut ce a zis matrix si din pacate apa tot alba e. bineinteles e mai putin alba ca azi dimineata. vreau sas tiu cat de nociva ar fi pt pesti pt ca sunt cam inghesuit si trebuie sa-i repartizez deja
|
 |
|
|
|
iti dai seama ca asa l-am pus. am taiat stramb rau. nu aveam nici materialele cele mai bune.
|
 |
|
|
|
va multumesc pt sugstii. pana la urma am optat pentru capacul din PVC. l-am construti ieri. vreau sa mentionez ca acest capac trebuia sa sustina un neon mai mare decat gura acvariului pt ca aceasta era de 41.5 cm cu 41.5 cm. mi-am dat seama de ceva ieri: sunt cel mai netalentat om de pe pamant si inconsecinta am creat cel mai urat obiect de pe pamant. seaman cu un capac dar in acelasi timp seaman si cu un capac calcat in picioare de o turma de oi. dupa nervi au urmat momente de amuzament . din apcate va trebui sa defilez cu el ca nu am bani pt un capac facut de un meserias si nici nu prea vad cum s-ar putea face un capac pt un neon mai amre decat gura acvariului.
|
 |
|
|
|
salutare!
am luat nisip de mare de pe litoral ca sa ofer celel mai bune conditii pt ciclidele mele. desi l-am luat de la aml, exact de unde "bateau" valurile am avut surpriza neplacuta ca dupa o ora si jumatate de clatire apa care iese din spalare este tot tulbure. atunci m-am gandit sa-l fierb. l-am iert dupa care iar l-am clatit.
la cea de a doua clatire apa care iesea tot tulbure era dar nu la fel bineinteles. eu mi-am zis ca acest lucru se poate datora faptului ca nisipul este f fin si ii ia mai mult sa se depuna.
asa ca l-am pus in acvariu. asta a fost aseara. acum cand m-am sculat apa este tot tulbure. are albul acela ca al norilor. si daca am uit mai atent se observa niste "ori" de particule care nu stiu ce sunt exact(nisip sau altceva)
cred ca v-ati dat seama de intrebare inca de la inceput: ce e de facut? ce fac ca sa dispara aspectul tulbure al apei. mi s-a spus ca acest nisip se clateste usor si chiar fara fierbere. eu l-am ami si fiert si tot "emana" particule.
astept nerabdator sugestii.
|
 |
|
|
|
stimati forumisti. vreau sa-mi fac un capac din policarbonat sau un material asemanator pt ca e usor de taiat cu cutter-ul. ei bine am observat ca acest material se vinde numai in placi f mari. cum eu nu am nevoie de o placa de 1 pe 2 nu prea stiu unde sa ma duc. acvariul meu are baza patrat si latura de 41 de cm. ce sa fac? unde sa ma duc? sper sa nu fiu obligat sa cumpar toata placa la o gramada de bani ca sa folosesc numai 1/4 din ea.
|
 |
|
|
|
EXACT!!!! Multumesc mult de tot!
|
 |
|
|
|
inca nu m-am obisnuit cu noul site. pe site-ul vechi era un tutorial facut cu poze si niste explicatii ce ajutau la constructia unui capac dintr-un fel de plastic. nu stiudaca a fost pus si pe acest site. poate sa ma ajute cineva si sa ma indrume catre acel tutorial? mi s-a parut tare usor de construit capacul dupa acel plan si as dori sa incerc si eu.
|
 |
|
|
|
vand 3 aulonocare nyassae cu 6 lei bucata (un mascul si 2 femele adulti) si mai dau 3 aulonocare tot nyassae dar care sunt deformati. asa i-am luat si nu stiu cauzele deformarii. este posibil ca puii sa fie inregula daca vreti sa incercati. daca sunt doritori sa-mi spuneti.
ah si ar mai fi un mic mascul de elongatus care de asemenea are o mica problema la o aripioara dar care este f frumos colorat.
|
 |
|
|
|
am un mascul daca te intereseaza....
|
 |
|
|
|
ma pregatesc sa fac un mic acvariu pt o pereche de hemi bima. am un acvariu de cca 60l in care vreau sa pun niste pietre si niste plante.
nu am mai operat de mult cu plante si de aceea vreau sa stiu cateva aspecte: la o inlatime de 30cm cate neoane sa pun pt un acvariu de capacitatea mentionata. am observat ca 1 e cam putin, mi-e teama 2 sa nu fie prea mult. trebuie sa stiu si in raport cu aceasta specie de peste si ce culori ar fi bine sa pun(roz cu tld, albastru cu tld). pana acum stiu ca hemi creste in rauri destul de racoroase 23-24 grade(in comparatie cu mbuma) si cu un ph apropiat de cel neutru. poate ma insel dar asa am vazut pe niste site-uri.
asadar daca sunt posesori de hemi sau fost posesori de hemi care vor sa impartaseasca cate ceva din experianta lor sunt numai ochi.
va multumesc anticipat
|
 |
|
|