Message |
|
Intarituri
|
 |
|
Eu multumesc in avans.
Sunt dispus sa donez o suma de bani,nu mare, pt a te ajuta cu cheltuielile. In fond este si interesul meu/nostru. Tare mult mi-ar placea sa fie un roman  sa faca testele astea, in mod profesionist, asa cum te stim...sa rezolve o problema care ii macina pe toti acvaristi din lume. Sa se termine cu discutiile..speculatiile...si prostiile gen " ba a mea e mai mare"
Multumesc.
|
 |
|
Mai stie cineva, ceva... de acele teste, s-au facut, se mai fac ??? Nu vreau sa fiu insistent..nu trag pe nimeni de maneca, vreau sa aduc putin la viata acest topic si poate Dragos vede si raspunde. Multumesc.
|
 |
|
Daca faci referire la ce am spu eu, repet...daca se face schimb cu apa direct de la robinet...apa care contine clor..clorul omoara bacteriile.
|
 |
|
narcis wrote: sa nu fiu de acord cu afirmatia lui Geani. ..... De la schimbul mare de apa poti modifica ph'ul, temperatura, kh, gh..etc, insa nu vei decicla. Riscul la schimburi mari de apa sunt in general diferentele de temperatura ale apei si ph.
La sifonarea adanca si totala a substratului, scoti si bacteriile care ajuta la echilibrul bazinului, de aceea este indicat sa nu aspiri tot odata, sa nu intrii foarte adanc la sifonare. .
La schimburile mari de apa, asa cum face adrian09..de 95 %, se pot intampla deciclari....dar este important cu ce fel de apa se face schimbul. Daca se face cu apa de la robinet....fara decantare..alte substante de neutralizare a clorului....aceasta este plina de clor, clor care de obicei omoara bacteriile.
In continuare sustin ca aspirarea substratului nu decicleaza. Eu aspir substratul profund...mereu...si n-am probleme. Bacteriile aste nu sunt chiar asa usor de desprins.
|
 |
|
Curata-l cat de profund vrei. Nu se decicleaza nimic. Nu se decileaza din cauza aspirarii ci poate din cauza volumului de apa schimbat.
|
 |
|
Nu neaparat. Mai ai putina rabdare. Conteaza si temperatura din acvariu. La o temperatura mai mare, eclozarea este mai rapida.
|
 |
|
Pachet, gasca de africani, nisip alb, pietre. Doar pt Bucuresti.
Pret 180 ron.
|
 |
|
|
 |
|
Physella acuta sau bladder Snail. Asa se numeste
|
 |
|
Pachet, gasca de africani, nisip alb, pietre. Doar Bucuresti.
200 lei
|
 |
|
Asa arata. Nu sunt mai pretentiosi.
|
 |
|
Anubias barteri
|
 |
|
koala wrote:Gusturi si gusturi... eu n-as scoate bolovanul mare, pentru ca-mi place cum "da" in peisaj.
|
 |
|
|
 |
|
Eu votez pt prima varianta. Mai aglomerata dar de afect...mie imi place mult.
|
 |
|
Arata foarte bine.
|
 |
|
Deci pana la urma tot 6 in 1 sunt..... Nu cred ca sunt exacte
|
 |
|
De astea nu stiam ......pune, te rog, un link, sa vad si eu despre ce e vorba....
|
 |
|
Valorile de mai sus, cum le-ai aflat ??
|
 |
|