| Message |
|
|
|
salut!pe iorga stau langa liceul economic!
|
 |
|
|
|
buna dragi colegi!ma numesc Sebastian am 33 de ani si sunt din sfantu gheorghe!din decembrie 2012 dupa ce am renuntat la discusi am trecul la un bazin de 200l cu folie neagra pe spate si laterale pe o masa confectionata tot de mine din profile de inox cu un deasupra si pe mijloc dotat cu capac modificat de mine ptr.un bazin plantat!respectiv..4x39w :2 osram 865 si 2grolux sylvania toate dotate cu reflectoare jbl!apa este asigurata de un filtru jbl e901 si un intern jbli100 cu schimburi saptamanale de apa (40l)plantatul este fertilizat cu micro si macro plus co2 instalatie completa cu ph controller
plantele din bazin sunt:
pogostemon erectus
didiplis diandra
anamania bonsai
alternanthera reineckii -
bacopa caroliniana
blixia japonica
heteranthera zosterifolia
hygrophila corymbosa
limnophila aromatica
rotala sp mini
rotala vietnam
micranthemum umbrosum
micranthemum micranthemoides
Ranunculus inundatus
hygrophila polisperma
hygrophila diformis
Locuitorii bazinului sunt:
17 rasbora
4 sae
8 ottococlusi
si cativa creveti rataciti
in viitor doresc sa colaborez cu alti colegi sa primesc sfaturi sa ajut alti incepatori sa facem schimburi de pareri ,plante etc
|
 |
|
|
|
Vand urmatoarele plante:plantele sunt sanatoase si fara alge!bonus cativa pui de anamania bonsait
higrophila difformis-1 fir
heterathera zosterifolia-7fire
mayaca fluviatilis-20 fire
limnophila aromatica-2fire
ammania senegalensis-7fire
altemanthera reinecki-7fire
pret 35 ron inf:0741959982
multumesc!
|
 |
|
|
|
se vinde urmatoarele plante:
hygrophila difformis-o planta
micranthemum umbrosum-o tufa mare(40fire)
mayaca fluvialitis-10 fire
heteranthera zosterofolia -6 fire
limnophila aromatica-4fire
blixia japonica-3plantute
ammania senegalensis -2 virfuri cu ramuri
pret-35 ron
|
 |
|
|
dupa saptamani de asteptari si stat pe drumuri revine acasa bazinul de 180l cu fundal 3d gata ambalat de plecare!colegul nostru irimie a avut ceva probleme si nu a mai ridicat coletul!
acvaiur 100x40x45 180l eheim cu fundal 3d cu folie neagra mata in laretale http://www.happypets.ro/ekol-decor-amaz ... 772.htmlse vinde doar sticla cu fundalul !se vinde pentru ca am trecut la plantat dupa ce am renuntat la discusi..si vreau spatiu pentru plante!am cumparat unul chiel cum ar veni!si ar fi pacat sa stric fundalul pentru ca este montat cu silicon cum se monteaza el normal!
http://s1148.beta.photobucket.com/user/ ... ort=3&o=35
asa arata acum
http://s1148.beta.photobucket.com/user/ ... sort=3&o=0
pretul este 450ron
informatii aici pe forum sau 0741959982
multumesc!
|
 |
|
|
|
daca stie cineva un crescator sau poate sa ami dea cateva informatii despre:Rasbora heteromorpha unde as putea gasi ..as fi interesat de un card de vreo 3obuc!astept oferte sau informatii!multumesc!
|
 |
|
|
sal!copaceii aceia sti cum sunt facuti?de exemplu am luat de la un magazin(florarie)un copacel uscat!(bonsait din acela) care urma sa fie aruncat!til tai si faci ce vrei din elsi am pus in bazin si imbracat cu mos pe capete! arata fenomenal!
|
 |
|
|
|
sal!hygrophila polysperma am si eu in bazin!
|
 |
|
|
|
dupa reamenajarea bazinului am ramas cu pachet mare de plante!
urmatoarele plante:
pogostemon erectus-10 fire
didiplis diandra-12 fire
anamania bonsai-10 pui(8-10cm)
alternanthera reineckii -
bacopa caroliniana 5 fire(pui)
blixia japonica-4 pui
heteranthera zosterifolia- 4fire
hygrophila corymbosa -6fire
limnophila aromatica-12 fire
rotala sp mini-4fire
rotala vietnam 14 fire( mari)
micranthemum umbrosum-6-7 fire
micranthemum micranthemoides- o tufa mare
Ranunculus inundatus-o planta cu 3 ramuri
plantele provin din bazinul meu cel din poza
tot pachetul costa 60 ron plus taxele postale 7 lei!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
donez plante in zona sfantu gheorghe-brasov!!doritorii sa ami scrie pe forum!preferabil sa vina dupa ele se doneaza ce se va tunde
|
 |
|
|
|
RECIPIENT DIN INOX COMPLECT 2,5L!CU ROBINET DE REGLAJ FIN+CHEIA PENTRU EA PENTRU CEI CARE FOLOSESC BOMBA CO2
|
 |
|
|
salutare!deci asa arata butelia =!!pot sa ai pun un reguletoor si ce am nevoie la el sa folosesc co2din el???e bun??a facut cineva asta??aaa si are termen co2din el???stiu ca e o itrebare stupida  )intreb si eu!va multumesc!
|
 |
|
|
|
o sa ma interesez unde poate sa ami faca treaba asta!aici la mine in oras!
si da!imi trebe reductor...(il am)electro ventil(il am) numarator il am....sa vad ce pot face sa rezolv problema cu verificarea!scrie 2009 ultima verificare pe ea si e stingator co2 si din el as vrea sa fac ce imi trebe!(un sistem)CO2
A mai facut asa ceva cineva?????????e multumit???
va multumesc!stima!
|
 |
|
|
|
am inteles ca trebuie pus robinet si trimis la verificat!ce puteti sa ami spuneti!cateva indicatii!!
de ex la bazin de 180l cat m-ar tine co2 ul din tubul de 2l???
|
 |
|
|
|
salutare!poate ma lamureste si pe mine daca as putea folosi o astfel de butelie co2 la acvariu?
[urlhttp://www.avasting.ro/stingator-g2-p495
multumesc!]
|
 |
|
|
|
Fenomenul este cunoscut sub denumirea "de-slime" si apare uneori, cand anumiti parametri ai apei sufera modificari necontrolate sau din alte motive diverse. In fapt, mucusul este umflat de mici bule de gaz si ulterior este indepartat. In mod normal, acestea trec de la sine dar, pentru a curata mai repede acest mucus in exces, a grabi vindecarea si a stimula producerea unui nou strat de mucus se recomanda bai de 24 de ore cu un produs care se numeste "masoten" (150mg la 100 litri de apa).asta binenteles an bazin separat!
as recomanda sa-l lasi in pace si sa astepti cateva zile, ca-l deranjeaza dar nu-i face mare rau. Doar daca vezi ca se inrautateste ar trebui sa faci ceva. Ce, nu stiu nici eu, ca nu i-am tratat niciodata de asa ceva. A trecut mereu de la sine, dupa ce am schimbat apa de cateva ori. urmarestel daca mananca normal!a slabit etc!
|
 |
|
|
salutare!pentru cei interesati!!!!! pot oferi cutii de polestiren ptr transport pestisorii! interior L47,5-,l38-I38CM SI exteriorul cutiei 57x47x48 asta asa ca sa faceti o idee!;) sau putin mai inalte!mai vb puteti sa ma contactati aici sau pe mail..tequila200484@yahoo.com sau la nr de tel!0763966009![url]http://s1148.photobucket.com/albums/o576/sebi801/?action=view¤t=2012-10-04-1265.jpg
|
 |
|
|
|
salutare![url]http://www.smartbuy.ro/galerie/sera-sera-baktopur-direct-24-tb~1983145.html ar trebui intervenit cat mai repede!atentie la temperatura si tratament nepotrivit poate fi fatal ptr ei!incearca sa al pui in carantina intrun bazin separat si trateaza-l daca restu nu au !incearca baktopur cum este prescris pe cutie!
|
 |
|
|
|
frumos!ca sfat mai pune niste crengi!;)
|
 |
|
|