[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sebi801
Forum Index » Profile for sebi801 » Messages posted by sebi801
am inteles!vad un red melon..si eu am avut inainte sa fac bazinul plantat...3?de ce asa putini?ce marimi aveau!???
nu cred!ca sa asi piarda din proprietati!..a fost tinut bazinul intrun loc rece?(beci..balcon)si dupa dus in casa spalat si umplut cu apa?de la schimburile de temperatura se intampla asta!nu cred ca ar trebui sa ati faci griji ptr el!
asa am avut eu cateva bule cand am pus folia pe sticla din spate..si au disparut cu cu timpu sa uscat!e tot un fel de condens!asa zic!
aaaa acum vad am deschis poza!este aer intre silicon si sticla!eu zic ca nu e in pericol de dezlipire
sal!nu cred ca este o fisura!gaseai balta sub acvariu! eu zic ca sa scurs condensul din capac pe coltul acela!si cum sa uscat apa a ramas urma de piatra !curata cu o lama! si vezi in cateva zile ce se intampla!
decorul trebe scos man! mai ales ca eu cum vad e calcaros!pune cioate!in rest e ok!pestiiii(botia)nu trebuia sa ai bagi anca!cu melci sigur nu vei avea probleme in bazin daca ati raman!
ia si tu resturile de la suprafata cu minciogul cu care scoti pestii !!
da sigur se gaseste asa cred la tine in oras !mergi la un magazin de acvaristica.....de preferabil moss ori ce specie
sal!sfatul meu este daca gasesti ceva plante de suprafata un moss ceva ar fi chiar ok ptr puiuti sa se ascunda si nu ai vor manca!!ei se vor ascunde in acele plante de suprafata si ai sanse sa ati ramana !asta daca nu ai un al bazinas ptr ei!dar capul sus vor urma 1000 de puiuti de guppy!spor la treaba!la cati mai multi pui!ape limpezi!
sal!vreau si eu vreo 3 masculi si 2 femele...daca ai disponibil..astept msg de la tine!
salutare!stie cineva unde pot procura medicamentul- Nala Gram-?????va multumesc!
vand 2 tuburi co2 unul de 2,5kg si unul de 1,5kg ambele cu reductor de presiune cel de 1,5 cu un singur manometru si robinet cu reglaj fin si cel de 2,5kg cu reductor cu 2 manometre...ambele cu revizia pana in 2016!astept oferte..detali pe forum
schimb plante :umbrosum.didiplis diandra,zestorofolia,anamania bonsait.blixia japonica...am destula din fiecare...
schimb cu: crinum..barclaya longifolia red ,flame moss ...
astept oferte cat mai urgent!multumesc
salutare!sunt interesat de radacini red moor..cioate ramificate..mai maricele pentru acvariu de 200l..astept oferte
salutare!ami pare rau ptr.baetii care nu iam putut servi cu plante dar a fost ff mare cererea am inpartit in 5 parti la fiecare ce a cerut!sa aveti parte de ele si ape limpezi!
donez urgent azi au fost scoase din bazin---blixia vreo 30 fire,mayaca fluvialitis-cam 20 fire diformis-5fire de preferinta ..sfantu gheorghe-brasov ..ca sa ajunga cat mai repede la doritor! inf:0741959982
salutare !postez anuntul in favoarea unui amic care are nevoie de un filtru extern dotat complect de minim 900l/ora!astept oferte !va multumesc!
sal !bine ai venit pe forum...poate ne dai mai multe detali despre bazinul tau...iluminat...plante...filtrare locuitorii bazinului...sunt bine venite si cateva poze!eu sunt din sfantu gheorghe...am un bazin plantat de 200l...si poate ai nevoie de ceva plante...urmeaza sa tund si sa reasez plantele la mine
se vinde urmatoarele plante:

pogostemon erectus-5 fire
bacopa caroliniana -2fire
heteranthera zosterifolia-12 fire
limnophila aromatica-10 fire
rotala sp mini-30fire(o tufa mica)
micranthemum umbrosum-30 fire
micranthemum micranthemoides-30 fire(o tufa mica)
higrophila polisperma-5 fire
mayaca fluviatilis-30 fire
higrophila difformis-1fir
rotala macrandra-4 fire
ludwigia repens rubin-1fir

pret pachet 60 lei
informatii la 0741959982 sau aici pe forum!multumesc
plantele se pot vedea aici
Va salut dinou cateva poze cu evolutia bazinului
image
http://sebi80.sunphoto.ro/new_setup

Lucian: am extras din pagina data link-ul catre poza si l-am editat in mesajul tau

Forum Index » Profile for sebi801 » Messages posted by sebi801
Go to: