Salutare!La multi ani!!intervin si eu cu o intrebare !cat de eficiente sunt aceste dezumidificatoare???ma poate cineva informa in privinta lor???multumesc!
salutare si LA MULTI ANI!revin pe forum cu o problema urgenta de vanzare!2 perechi formate de scalari clasici care au la activ deja depuneri..cu dimensiuni de de la cap coada 8-9 cm si 13-14 inaltime!masurati ochiometric!sunt foarte frumos dezvoltati! sunt nevoit sa ai vand find deja 3 perechi in bazin!sunt tineri an vara cumparati de mici!am asteptat sa se formeze perechi!si sunt deja formati! raman numai cu o pereche!ar fi pacat sa se distruga pesti batanduse ca chiori! habar nu am ce pret sa cer pe pereche!astept oferte!ne intelegem! pozele sunt mai vechi!
multumesc!este testat si nu curge nici daca strang cu mana numa suruburile!nu trebe strans tare!garnitura care am taiato este un silicon rosu de vreo 7mm si etanseaza foarte bine!eu zic ca nu ami va crea probleme!
viulian uite scula care ma ajuta la curatare!la tevi!
are 40cm inaltime si grosimea de 25cm tevi de 15 si fitingaraie de DN10! da! gratarul este ca sa tina buretele sau ce o sa fie pus!!intra fmult material in 20l!
salutare!va prezint filtrul meu home made canistra de inox de 20l.sudat cu argon!.in care o sa adaug o pompa de apa in interior pe conducta care intruduce apa in bazin!este construita complet din inox asa cum se vede si in poze teava de fi15! holendere de dn15 si robineti tot din inox dn10 ptr tur-retur!este inca in constructie!mai am de facut gratarul pe fundul canistrei ptr (decantor) si so umplu cu materiale filtrante!
salutare!pun la vanzare sau schimb 3 tuburi co2 2 cu revizi pana an 2016( 1,5kg si 2,5kg)si 1 de 10 kg cu reductor nou nout pe el cu 2 manometre dar cu revizia expirata!
sunt deschis si la schimburi,,,am nevoie de un filtru extern cu debit mare!astept oferte dragi colegi informatii lasati mesaj pe privat si ne intelegem!