[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sebi801
Forum Index » Profile for sebi801 » Messages posted by sebi801
salutare! pun la vanzare filtru intern JBL CristalProfi i100 GreenLine in stare foarte buna pret 150ron!
cumpar un filtru exter pentru acvarii cu capacitate de pana la 500 litri..astept oferte!buget 300ron
Salutare!La multi ani!!intervin si eu cu o intrebare !cat de eficiente sunt aceste dezumidificatoare???ma poate cineva informa in privinta lor???multumesc!
salutare si LA MULTI ANI!revin pe forum cu o problema urgenta de vanzare!2 perechi formate de scalari clasici care au la activ deja depuneri..cu dimensiuni de de la cap coada 8-9 cm si 13-14 inaltime!masurati ochiometric!sunt foarte frumos dezvoltati! sunt nevoit sa ai vand find deja 3 perechi in bazin!sunt tineri an vara cumparati de mici!am asteptat sa se formeze perechi!si sunt deja formati! raman numai cu o pereche!ar fi pacat sa se distruga pesti batanduse ca chiori! habar nu am ce pret sa cer pe pereche!astept oferte!ne intelegem!
image imagepozele sunt mai vechi!
LA MULTI ANI! .sa format cea de a 3 ia pereche de scalari clasici in bazinul meu de 200l!e razboi! sunt nevoit sa renunt la 2 perechi pun cateva poze!
image image
image image
image image
vand canistra de inox de 12lperfect pentru a face un filtru extern din el!info in privat!
pret:200ron!
image
multumesc!este testat si nu curge nici daca strang cu mana numa suruburile!nu trebe strans tare!garnitura care am taiato este un silicon rosu de vreo 7mm si etanseaza foarte bine!eu zic ca nu ami va crea probleme!
si gata canistra mea! sper sa va placa!
image image
image image
sebi801 wrote:mai am o canistra acuma!care o pot face! are cam 12l...identica cu cea in poza
image
mai am o canistra acuma!care o pot face! are cam 8-10l...identica cu cea in poza
image
viulian uite scula care ma ajuta la curatare!la tevi!
image
are 40cm inaltime si grosimea de 25cm tevi de 15 si fitingaraie de DN10! da! gratarul este ca sa tina buretele sau ce o sa fie pus!!intra fmult material in 20l!
Inca nu este terminat..urmeaza finisajele
cei care se pricep mai bine!!ce pompa de apa( interna)ma sfatuiti sa bag in el?
momentan nu ma costat nimic!am avut materialele!vor costa materialele filtrante si pompa de apa!cred ca suficient!
sa si vandut acela!
salutare!va prezint filtrul meu home made canistra de inox de 20l.sudat cu argon!.in care o sa adaug o pompa de apa in interior pe conducta care intruduce apa in bazin!este construita complet din inox asa cum se vede si in poze teava de fi15! holendere de dn15 si robineti tot din inox dn10 ptr tur-retur!este inca in constructie!mai am de facut gratarul pe fundul canistrei ptr (decantor) si so umplu cu materiale filtrante!
image
image
image
image
salut colegu!uite aici poti citi un pic!ca sa intelegi una alta!
http://acvariu.ro/forum/posts/list/23751.page#p197256

Edited by Lucian: Ti-am editat link-ul
salutare!pun la vanzare canistra din inox de 15l cu pompa eheim 1000l/h foarte silentioasa.fara medii filtrante di 2 tuburi co2..unul de 10kg cu reductor si electrovalva(cu revizia expirata)si un tub de rezerva de 1,5 kg(cu revizie)pentru detalii si alte informatii in privat!multumesc!
http://sebi80.sunphoto.ro/new_setup/93360859
http://sebi80.sunphoto.ro/new_setup/93748611
http://sebi80.sunphoto.ro/new_setup/93360861
salutare!pun la vanzare sau schimb 3 tuburi co2 2 cu revizi pana an 2016( 1,5kg si 2,5kg)si 1 de 10 kg cu reductor nou nout pe el cu 2 manometre dar cu revizia expirata!
sunt deschis si la schimburi,,,am nevoie de un filtru extern cu debit mare!astept oferte dragi colegi informatii lasati mesaj pe privat si ne intelegem!
bun venit!

Forum Index » Profile for sebi801 » Messages posted by sebi801
Go to: