Message |
|
Scuze de intarziere. Tuburile au ajuns la mine astazi in jur de ora 15:00.
Nu ai de ce sa ii dai in judecata.
Este totul OK.
Multumesc mult.
|
 |
|
Este mai mult decat imi trebuia. Multumesc foarte mult.
Cum tevile pentru ex 1200 (in special pentru filtrele externe) sunt scumpe, am recurs la metoda DIY.
Am sa caut teava (pentru curent, este mai subtire) si acum ca stiu un diametru aproximativ o sa ma uit de ceva in jur de 20 mm.
Ex 700 are tevile mai subtiri decat ex 1200 (furtunul, de exemplu este de 11,3 mm diametru interior la ex 700 si 15,2 mm diametru interior la ex 1200).
|
 |
|
Sunt interesat de tuburi. Ai PM.
|
 |
|
Am si eu o mare rugaminte, pentru ca tot am deschis topicul asta, imi poate spune cineva ce diametru (atat interior cat si exterior) au tevile de la tetratec ex 1200, atat pentru tur cat si pentru retur?
Vreau sa le confectionez si as vrea pe cat posibil sa respect dimensiunile tevii care vine din fabrica.
Poate i se face cuiva mila si de mine si masoara tevile o data cand le va spala, sau eu stiu.
Multumesc.
|
 |
|
Cat au fost alea pentru Eheim.
Tevile de la Tetra le mai ai?
|
 |
|
Este relativa afirmatia ta. Pana la un moment datt poti face tu, dar cand te lovesti de probleme serioase...
Sigur ca pot face un sistem asemenea celui ce costa 100 RON, insa eficienta lui va fi macar de 75%? Pentru ca nu vreau sa risc si sa ard cumva filtrul.
|
 |
|
Am inteles atunci. Ma gandesc insa, se poate bricola asa ceva, ca pana la urma este vorba despre niste tevi, chiar daca la admisie este teava telescoipica, pana la urma cred ca se poate rezolva si ceva DIY momentan (pana pun mana pe banii necesari cumpararii lor).
Cat legat de furtun, stiu ca pentru ex 1200 trebuie cu diametrul interior de 15,2 mm, cred ca pot gasi pe la magazine specializate si sa dau 10 RON nu 50 RON, diferenta nefiind justificata doar pentru ca scrie Tetra pe el.
|
 |
|
Wow, 100 RON niste tevi? Dar de ce sunt asa de scumpe. Sa inteleg ca acelasi pret este si in Hornbach?
|
 |
|
M-ar interesa si pe mine niste socluri dar vreau sa stiu cat ma costa restul, pentru a sti de cate socluri imi ajung banii.
|
 |
|
Un pret te rog, aproximativ, pentru ca nu sunt din Bucuresti, va trebui sa imi fac drum oarecum special pentru treaba asta.
|
 |
|
Ma intereseaza si pe mine socluri, dar nu stiu ce imi mai trebuie pentru a face tubul fluorescent functional. Ma ajutati va rog. Ce imi mai trebuie, cat ma costa si de unde pot lua.
Va multumesc.
|
 |
|
Cumpar tevi si eventual furtune pentru un filtru extern (tetratec ex1200). Sper sa aiba cineva, daca nu macar sa imi spuneti unde gasesc si la ce pret.
Va multumesc
|
 |
|
Osram 865 este 7,8 RON cu TVA iar pe un 965 am dat 18 RON, acum 2 saptamani.
|
 |
|