Message |
|
Hranitorul nu a fost niciodata folosit, l-am primit de la un prieten dar eu imi cumparasem altul inainte.
http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/368-hrana-pesti/402-hranitoare-automate/3436-hranitor-automat-juwel.html
Nu mai am cutia la el. Vine cu suportul pentru acvariul Juwel si CD cu manualul.
Pret: 70 RON
|
 |
|
Pentru 5 carasi maricei cred ca 2 zile este prea mult la cum mananca ei.
|
 |
|
Cumpar urgent un astfel de aparat, ma intereseaza second hand (pentru a fi mai ieftin).
|
 |
|
Ma intereseaza un acvariu mare (peste 200 de litri) avand lungimea mai mare de 120 cm. Ma intereseaza sa fie rezistent, sa arate bine si sa fie insotit de masa.
La acvariu mai doresc:
- filtru extern
- incalzitor
- nisip
- pompa de aer
Astept oferte.
|
 |
|
Imi pare rau de situatia creata. Vroiam acvariul pentru un prieten si trebuia sa fie complet, doar sa il pun in functiune.
Imi pare rau.
|
 |
|
Mai este valabil?
|
 |
|
Nu prea ma indur sa ii despart, si daca nu "incap" toti 8 in 80 de litri pot sa ii triez, sa mai las cativa dintre ei si in acvariul cu carasi.
Am fost martor la o depunere. Femela a facut o gropita, a depus ouale, masculul a trecut peste ele fecundandu-le. Partea interesanta dupa asta este ca ambii viitori parinti stateau in preajma icrelor aparandu-le (am vazut cum un caras care se plimba pe acolo fara vreo reaitentie a luat bataie de la ambii sud americani).
|
 |
|
Si cati dintre cei 8 Bolivieni sa se mute in acvariul de 80 de litri?
|
 |
|
Multumesc pentru filmulete, nu m-a dus capul sa ma uit si singur.
Mai bine 80 litri pentru Bolivian Ram (au maxim 5-6 cm) decat pentru uriasii de carasi.
Cei de la mine din acvariu sunt foarte linistiti si stau impreuna. In astea 2 zile sunt convins ca nu s-au acomodat, dar am o speranta ca nu se vor bate.
Am sa fac o incercare, daca observ ca nu le convine am sa mai dau din ei. Imi este greu sa renunt la ei pentru ca sunt foarte frumosi.
|
 |
|
Ma intereseaza sifonul de la teava de admisie, il vreau pentru un Tetratec ex1200, insa tevile fiind home-made mi-ar fi de folos de la oricare filtru.
|
 |
|
Am primit acum 2 zile de la un prieten 8 Bolivian Ram primite la randul lui de la cineva. Momentan ii tin in acvariul de 250 de litri impreuna cu 4 Carasi. Acvariul este partial plantat, acestia stand mai mult prin acele zone.
Am un acvariu de 80 de litri care este gata de populat si am de gand sa ii mut acolo.
Vreau sa aflu mai multe detalii despre acesti pesti, in special de la cei care au asa ceva. Ce comportament au, sunt pretentiosi in general?
|
 |
|
PM
|
 |
|
|
 |
|
Sunt interesat de rama, imi poti spune din ce material este (in vederea modificarii lui ulterioare). Multumesc.
|
 |
|
Vand acvariu home made, dimensiuni 56cm (L) x 27 cm (l) x 36 cm (h). Acvariul este echipat cu un capac din pal melaminat de 9 mm. Sunt montate 3 tuburi fluorescente Osram 865 15W (tuburile au fost folosite o luna).
Acvariul se da impreuna cu:
- filtru intern AquaEL Fan mini plus (in garantie)
- filtru intern Hailea HL BT 200
- incalzitor 100W
- un sac substrat fertilizant de 5 litri JBL Aquabasis plus (nedesfacut)
- o staicluta de JBL Ferropol 100 ml (nedesfacuta)
Aasigur transportul in Bucuresti
Pret: 170 RON
Motivul vanzarii: lipsa timpului necesar ocuparii de acvariu.
Am sa atasez si poze cat de curand
|
 |
|
Cumpar filtru intern pentru acvarii de pana la 120 litri. Ma intereseaza sa nu fie zgomotos si eventual cat mai ieftin. Multumesc.
|
 |
|
Update:
1) Sera PH Minus 250 ml (consumat doar 80 ml) = 10 RON (expira in octombrie 2011)
2) Sera KH/PH Plus 250 ml (consumat doar 20 ml) = 20 RON (expira in februarie 2012)
3) JBL Ferropol 100 ml (sigilat) = 10 RON
Toate la 30 RON
|
 |
|
|
 |
|
Habar nu am cum se numesc.
Agresivi sunt doar daca nu sunt hraniti, atunci ataca pestii. Se mai cearta intre ei daca nu gasesc locuri de ascuns sau se incalca teritorii. De asemenea servesc fara probleme pestii morti din acvariu.
|
 |
|
Vand racusori de acvariu. Pretul este de 5 RON pe bucata.

|
 |
|