[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vand acvariu 126L echipat + masa + Butelie CO2 + locatari  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Angel Vamanu
Junior member
[Avatar]
IP:

se veinde acvriu 126L cumparat de la hornbach in urma cu aproximativ un an, masa acvariu si butelie CO2

as prefera sa le vand in ordinea desrierii de mai jos:

1: set acvariu 126L+locatari ce contine (pret 450 Lei) :
- bazin 126L in care se afla 13 microrasbora galaxy, 3 otto, ~130 creveti red cherry si foarte multe fire de vivipara si gazon din hemianthus cuba(mai multe se pot vedea in pozele de mai jos) 20 litrii de pietris negru de la hornbach
- capacul bazinului la care a fost modificata lumina pentru a incapea 6x25W T5 osram 865&965
- incalzitor 100W
- test permanent CO2
- surface skimmer
- termometru
bonus fertilizanti: easy carbo (easy life) 1L, proFito (easy life) 0,5L, priza programabila

image
image

2: masa acvariu cu dimensiunile 70cm inaltime 81cm latime 36cm adancime (pret 100lei)

image

3: butelie CO2 7L(revizie valabila 2019) cu inaltimea de 55cm cu regulator de presiune dupla numarator de bule JBL, furtun, valva antiretur JBL si difuzor CO2 JBL din sticla cu pastila ceramica+ un reactor JBL Taifun cu tot cu extensie (Pret 500lei)

image

This message was edited 2 times. Last update was at 19/08/2011 10:04:44

[Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

ca o mica rectificare sa nu induci in eroare si sa te certi cu eventualu cumparator , gazonul tau e hemianthus michrantemoides nu hc cuba

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Draga muerte1781,

1. Pozele pe care le-ai pus tu nu sunt vizibile daca omul nu e logat pe forumul pe care sunt gazduite. Drept urmare, este posibil ca multi sa nu le vada si nici sa nu stie de ce...
2. Te rog sa citesti regulamentul acestui forum.
3. Te rog sa treci pe la sectiunea Despre noi si sa ne spui cateva cuvinte despre tine.

Numai bine.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
Angel Vamanu
Junior member
[Avatar]
IP:

la link-urile de mai jos gasiti si doua filmulete cu acvariul :

http://www.youtube.com/watch?v=UbLf64VGvvM
http://www.youtube.com/watch?v=JJQitEGfOP0
[Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Draga muerte1781,

Te rog ca urmatorul tau post sa fie la sectiunea Despre noi.

O zi buna.

[WWW] [Yahoo!]
Angel Vamanu
Junior member
[Avatar]
IP:

Draga gengiskhan,

sunt bucuros sa vad ca moderatorii/utilizatorii dau indicatii si ajuta, si iti multumesc pentru asta. intre timp am postat si la rubrica despre noi.

intradevar pozele nu se vad din pricina unei greseli proprii totusi am adaugat doua link-uri cu doua filmulete ale bazinului facute aseara. din experienta stiu ca un filmulet face cat o suta de mii de poze deci greseala sper sa mi se ierte.

cu bunavointa voastra si fara suparare sper ca mai pot adauga odata link-urile:

http://www.youtube.com/watch?v=UbLf64VGvvM
http://www.youtube.com/watch?v=JJQitEGfOP0

multumesc
numai bine!
[Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

deci greseala sper sa mi se ierte

Nu-i nicio greseala cu pozele, le pui de unde vrei tu. Insa era pacat sa nu le vada toti. Acum cu filmuletul s-a rezolvat.

intre timp am postat si la rubrica despre noi.

Spor la vanzare!

[WWW] [Yahoo!]
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Dragi mei, imi pare nespus de bine sa vad ca se poate discuta/modera atat de amabil. Sincer.
muerte1781, daca iti ramane Instalatia Co2 si produsele EasyLife in urma vanzarii acvariului, as fi interesat de ele separat.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Angel Vamanu
Junior member
[Avatar]
IP:

neata, aseara am dat tot pachetul
pc.ciprian

cand am cumparat planta scria mare de-o schioapa "Hemianthus callitrichoides CUBA" ce era sa fac sa zic ca mi-a tras teapa petsopul ?

oricum cuparatorul lui a fost mai mult decat incantat de achizitionare, cu siguranta pentru el va fi un challenge sa mentita setupul in forma asta avand in vedere ca co2-ul l-am vandut altcuiva iar instalatia lui de co2 este inca "necomandata"

rog un administrator sa inchida topic-ul sau sa editeze prima postare si sa stearga numarul mau de telefon.
multumesc mult pentru gazduire
weekend placut tuturor.
[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: