E-heee, s-au mai intamplat cateva chestii interesante de cand nu v-am mai povestit, si acum ma simt dator :-)
Experiment 1.
In urma cu doua zile am scos o bucata de castravete de la congelator si, ancorata de o furculita, am scufundat-o in acvariu. La inceput clownii nu stiau ce sa creada: sa fie peste, sa fie vreo mortaciune, sa fie un atac terorist

.... Apoi, timid, au prins ideea si au tabarat hotarati pe treaba. Le-am lasat castravetele cateva ore, pana cand n-a mai prezentat interes. L-am extras cu toate semintele si o bucata serioasa din partea de mijloc lipsa.
Rezultat: clowni fericiti si burtosi mai ceva ca un sobor de preoti

.
Experiment 2.
Aseara ma roaga GF sa construiesc ceva de mancat. Conchid, paste cu fructe de mare. Imi amintesc de ceva filmulet de pe youtube si infig doi creveti bombardati cu microunde si doua foi de salata intr-o tepusa pentru frigarui pe care o las sa cada in acvariu. Clownii sar la creveti precum piranha la pestisorii aurii. Dupa vreo 10 minute de festin, cei doi cory inca nu mancasera nimic, deci le servesc si lor niste granule de tetrarubin.

Surpriza majora a fost ca au renuntat si clownii la shrimp salad si au trecut la granule. Dupa care s-au reintors, ce-i drept nu la fel de vioi, la creveti.
Rezultat: clowni si cory imbuibati ca administratia 2000 - 2004
Astazi cred ca ii voi servi cu indiferenta, chiar daca nu este ziua lor de post. Daca vor creste in ritmul in care mananca, voi avea nevoie de un bazin mai mare mult mai repede decat este planificat....
last hour update: cei doi anubiasi mi-au pregatit peste noapte, fiecare, cate o frunza noua :jumpers: