[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fish_lover
Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
incearca cu alte femele...sau cel mai bine mai pune inca doua pe langa a ta ....eu zic ca o sa mearga ...oricum sa nu te astepti la pui asa repede ...nici macar la incercari de a depunde ..betta sunt destul de greu de inmultit ..am auzit ca apa trebuie sa aiba un nivel de 15 cm in inaltime pentru a putea depune....bafta ! ..o sa incerc sa caut cartea in care aveam un articol despre inmultirea pestilor luptatori(betta)
as dori sa comentez doar primul post de pe acest topic ...al autorului ...deci sa ai vreo 20 de pesti pe langa cei !!!!!!!!!!!!!!!!!50!!!!!!!!!!! de neoni mi se pare nebunie curata.....inca ceva...e cam dureros sa cheltui bani pe 50 neoni care in maxim 2 zni o sa-ti moara...eu unul ma atasez de pesti ...nu-i vb de ban i...ci de sentimente ) irest bafta !!!
e mult prea putin un singur neon la 90 l ...eu zic ca trebuie cam 1 w /l
ideea e sa pui sare in apa ca ea se dizolva-n apa ....atunci cand ea nu se mai dizolva inseamna ca solutia e saturata si nu mai are nevoie de sare ...atunci poti s-o scoti numai ca trebuie sa o clatesti bine ...pana iese sarea ...(care intrase in buturuga) ....Bafta !!!
la ce se foloseste foila ca nu inteleg...nu poti face pur si simplu o groapa si s-o cimentuiesti ?
l-am facut la un atelier de sticlarie si am dat 35 Ron :-) are vreo 50 l ..e mic da e si ieftin ...cu banii aia pe care-i ai tu ... iti faci un acvariu de toata frumusetea...
si cum functioneaza temporizatorul ? ...am o idee vaga da nu-s sigur ... :p
eu zic ca-i scump tare....probabil l-ai vazut la 2X2(petshop) din cuza voda...nu ? cu banii astia iti cumperi si acvariu mare si plante si substrat si filtru si tot ce-ti trebuie ... eu cu 2 milioane mi-am luat tot ce-mi trebuie la un acvariu ...bine e si acvariul mai mic.... ...nu merita...
dc vrei neaparat mari...eu zic ca-s frumosi si mici ...mie unul imi plac mai mult aia mici ..ai posibilitatea sa-i vezi cum cresc p zi ce trece ...e chiar frumos ..eu de exemplu am vreo 30 de puiuti de guppy facut ide o femela...si sunt super faini ...sa-i vezi cum cresc de la cati va mm la cm ..sunt superbi ...eu zic sa faci asa...sa-ti cumperi mici
el vb despre un filtru intern format dintr-un burete sub borma de cilindru care este bagat intr-o incapere cu aceasi forma ...are culoare verde(cutia sau incaperea ..cum s-o mai numi ea) si e adevarat..n-are nume.e destul de ieftina ..parca 8 ron din cate-mi amintesc.........despre filtrul asta e vb cotty? (am si eu ---slab filtru ....)
eu zis sa nu introduci in acvariu nici un peste macar 1 saptamana ... stiu ca esti curios si vrei sa-i vezi(pestii) cat mai repede in noua ta achizitie dar mai ai de asteptat...cat despre peripetiile vechilor tai pesti.... smilie saraciii pesti ...eu zic ca-i mai degraba inuman sa tii un peste 4 zile "intr-un sac negru" decat sa eliberezi un guppy sau un molly intr-un acvariu care se afla in timpul ciclarii ... da dupa cum am zis ... nu introduce nici un peste in acvariu momentan ..Bafta !!!
am si eu o femela care are burtica destul de mare ...da e a doua zi de cand am separat-o si inca u da semne ca vrea sa nasca puisorii...
si eu as alege neonii rosii..o sa-ti placa mult Bafta ...alegerea iti apartine..
Acvariul este in bataia razelor solare? in fine ..eu zic sa iti cumperi 1 sau 2 ancistrusi sau 1 labeo....
crek e cea mai trasnita idee pe care am auzit-o ... ...eu zic sa renunti la idee..asta e iti alegi un loc unde ti se pre mai frumos si gata...n-are rost sa te complici ..dak se rupe ceva la stand (role,altceva) e de rau tare... .Imagineaza-ti dak pleci de acasa ..se rup rolele sau una doar si cade acvariul peste prize sau chestii electrice..e riscant ...eu zic sa o lasi balta(sfat)oricum nu cred ca o sa mai muti acvariul vreodata de acolo ...
Inca ceva : (sfat) eu zic ca dak tot faci curatenie in casa...sa-ti :decupezi un perete si sa bagi acvariul acolo...cimentul e cel mai bun stand ).O sa iasa foarte misto ...eu am un acvariu mic pus asa (realtiv mic ) imagineaza-ti cum va arata al tau in perete la dmensiunile pe care le ai ...Bafta !!! mai vb ...
multe plante ,filtru non-stop si eu zic sa faci s ischimburi de apa 30%...e normal sa s albeasca ..mai tarziu se va ingalbeni putin...atunci pui si pestii
si mie mi s-a pus un astfel de "covor" pe nuca de cocos ...da eu zis ca arata destul de bine .. :-) arata mai natural acvariul ...
eu am un mini banc de sumatrani ..exista oare vreo problema ?....si eu as vrea sa-mi i-au ca am multe alge pentru ca acvariul e in bataia soarelui....
eu zic ca daca ai corydoras in acvariu nu mai trebuie sa-ti faci griji in privita melcilor....ei vor mentine un echilibru constant....in privinta produsului..nu l-am incercat ...eu aleg varianta "naturala"(lantul trofic ) :-) Bafta !!!
eu as pune un banc de zebre,tetra,neoni....da si molly sunt calumea....oricum alegerea este a ta ...Bafta !!!

Forum Index » Profile for fish_lover » Messages posted by fish_lover
Go to: