salutare,.... am mai scris cate ceva pe a anunturi vanzari,nu cred ca v-am spus de acvariul meu.
In primul rand ma tot chinui si nu resusesc sa pun poze pe forumul asta ,mi-a raspuns cneva si mi-a zis ca ar trebui sa repare mosu galeria dar de 2 zile nu se intampla nimica.Oricum nu am cine stie ce acvariu (dupa posibilitatzi si spatiu ca sunt stud si stau in chirie

) ).Am un acvariu de 90 de L(substrat pietris marunt,plante ceva anubias,echinodorus pitic si ceva iarba, o buturuga, niste muschi care ma chinui sa il prind de buturuga si nu reusesc nici cum) Pesti :un banc de neoni si niste vivipari imi plac foarte mult viviparii ,am vreo 20 dintre gupy moli xipho si platy,am un coridoras si 2 ancestrusi.
Am avut inainte scalari s gurami dar nu i-am mai putut tine ca nu se alegea nici o pereche si se bateau prea rau intre ei si i-am despartit.Imi plac foarte mul speciile care le-am spus mai sus.Acvariul meu are capac de sticla pe sine si un neon de 50 .Pesti au lumina cam 14 ore pe zi.
AM o intrebare : se poate ca neoni sa nu stea prea bine cu viviparii?,si va intreb cam ce filtrare am nevoie?
Eu am o pompa care mi se pare ca are capacitate pentru un acvariu de 70 de L maxim.trebuie neparat sa imi iau una mai mare.Filtru am un burete in cutie de plastic.Ma gandeam sa imi iau unul din acela care este cu jet ce zicetzi?