[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cotty
Junior member

IP:

salutare,.... am mai scris cate ceva pe a anunturi vanzari,nu cred ca v-am spus de acvariul meu.
In primul rand ma tot chinui si nu resusesc sa pun poze pe forumul asta ,mi-a raspuns cneva si mi-a zis ca ar trebui sa repare mosu galeria dar de 2 zile nu se intampla nimica.Oricum nu am cine stie ce acvariu (dupa posibilitatzi si spatiu ca sunt stud si stau in chirie ) ).Am un acvariu de 90 de L(substrat pietris marunt,plante ceva anubias,echinodorus pitic si ceva iarba, o buturuga, niste muschi care ma chinui sa il prind de buturuga si nu reusesc nici cum) Pesti :un banc de neoni si niste vivipari imi plac foarte mult viviparii ,am vreo 20 dintre gupy moli xipho si platy,am un coridoras si 2 ancestrusi.
Am avut inainte scalari s gurami dar nu i-am mai putut tine ca nu se alegea nici o pereche si se bateau prea rau intre ei si i-am despartit.Imi plac foarte mul speciile care le-am spus mai sus.Acvariul meu are capac de sticla pe sine si un neon de 50 .Pesti au lumina cam 14 ore pe zi.
AM o intrebare : se poate ca neoni sa nu stea prea bine cu viviparii?,si va intreb cam ce filtrare am nevoie?
Eu am o pompa care mi se pare ca are capacitate pentru un acvariu de 70 de L maxim.trebuie neparat sa imi iau una mai mare.Filtru am un burete in cutie de plastic.Ma gandeam sa imi iau unul din acela care este cu jet ce zicetzi?

just interested
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

cotty wrote: salutare,....

salutare,....
Salutare....ce cunoscut imi pare numele tau...oare de pe alt forum?

cotty wrote: AM o intrebare : se poate ca neoni sa nu stea prea bine cu viviparii?,si va intreb cam ce filtrare am nevoie?
Da se poate ca neonii sa convietuiasaca cu viviparii.
Am un acvariu de 90 de L(substrat pietris marunt,plante ceva anubias,echinodorus pitic si ceva iarba, o buturuga, niste muschi care ma chinui sa il prind de buturuga si nu reusesc nici cum) Pesti :un banc de neoni si niste vivipari imi plac foarte mult viviparii ,am vreo 20 dintre gupy moli xipho si platy,am un coridoras si 2 ancestrusi.
Am avut inainte scalari s gurami dar nu i-am mai putut tine ca nu se alegea nici o pereche si se bateau prea rau intre ei si i-am despartit.Imi plac foarte mul speciile care le-am spus mai sus.Acvariul meu are capac de sticla pe sine si un neon de 50 .Pesti au lumina cam 14 ore pe zi.
AM o intrebare : se poate ca neoni sa nu stea prea bine cu viviparii?,si va intreb cam ce filtrare am nevoie?

Pot sta, dar nu in conditiile astea - parca ar fi la cazarma. Mai rareste din ei, ca nici tie nu ti-ar placea sa stai in camin cu inca alte 50 de persoane in camera.
cotty wrote:cu jet ce zicetzi?

Poti fi mai precis aleaca? te-ai gindit la vreo marca anume sau vreu o chinezarie "cu jet"?
cotty
Junior member

IP:

Fitrul meu este burete intr-o cutie de plastic no name. ma gandeam la un filtru intern aqua el.Am auzi ca cica acvariul meu de 90 L ar fi cam mic pentru el ca are jet puternic.....nu se gasesc de marimi mai mici

just interested
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

cotty wrote:ma gandeam la un filtru intern aqua el.Am auzi ca cica acvariul meu de 90 L ar fi cam mic pentru el ca are jet puternic.....nu se gasesc de marimi mai mici
Exista filtre interne pentru acvarii de 90 litri . Probabil n-ai cautat suficient.
Daca totusi curentu' de apa e prea puternic, poti folosi o teava din plastic gaurita sa-l dispersezi.

Poze: smilie ... Poze cu plante
fish_lover
Member

IP:

el vb despre un filtru intern format dintr-un burete sub borma de cilindru care este bagat intr-o incapere cu aceasi forma ...are culoare verde(cutia sau incaperea ..cum s-o mai numi ea) si e adevarat..n-are nume.e destul de ieftina ..parca 8 ron din cate-mi amintesc.........despre filtrul asta e vb cotty? (am si eu ---slab filtru ....)

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
cotty
Junior member

IP:

dah despre filtru asta ,Face tgreba buna daca ai pompa puternica.Oricum eu zic ca mi-ar mai trebui unu

just interested
[Email]
cotty
Junior member

IP:

m-am hotarat sa mi-l schimb cu unul intern Fluval.AM pus un post cu o intrebare la info parca.Cine vre sa imi raspunda.Mersi

just interested
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: