[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: addiy
Forum Index » Profile for addiy » Messages posted by addiy

Nu e platy! Am cautat pe google si am vazut ca Dolly are dreptate. Sunt Barbus conchonius / Puntius conchonius. Dupa cele citite... cei 2 pesti din poze par a fi femele. Masculul ar trebui sa fie mult mai colorat decit femela. Pe cand aici sunt cam la fel de decolorati . Asa sa fie?
10x Dolly
Postez tot aci pentru o alta identificare. Am primit de la un prieten o pereche de pesti dar n-am reusit sa aflum ce nume poarta. M-am uitat pe diferite site-uri dar n-am gasit. Ma poate ajuta cineva? Am atasat 3 FOTO, scuze pentru calitatea lor dar au fost facute cu mobilul.
Pentru cei interesati ... mi-am luat eu din Obor. m-a costat 4,5 lei
warmk wrote:Scade la 950 RON

Nu ai o foto cu el? da-mi mai multe detalii pe PM. cat de urgent. sunt interesat pt cineva.
Catatataee wrote:am vreo 30 de scalari colorati de care vreau sa scap!!!ma ajuta cineva??detalii pe pm sau la 0743515848!!!urgent!!!

Sunt interesat. ti-am scris pe PM
Cumpar plante. Daca are cineva va rog da-ti un PM.
Ma inscriu si eu. cum facem? Eu stau in Grozavesti, in u-uri. Astept detalii.
Addiy
Mersi mult. m-am lamurit mai bine gasind Sticky
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=149
Spune-mi te rog despre ce fel de spuma vorbesti? Am facut un acvariu de dimensiuni L70/l30/h40 cu sticla de 5mm. Ma gandesc ca ar fi bine sa-i pun intaritoare pt ca face o mica "burta". Cum se pun intaritoarele? Am citit pe forum dar n-am prea inteles. Le pui deasupra acvariului pe marginea lui? sau in interior, sus, dubland practic sticla principala? da-mi mai multe detalii te rog.

Forum Index » Profile for addiy » Messages posted by addiy
Go to: