[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alex.ivan
Forum Index » Profile for alex.ivan » Messages posted by alex.ivan
https://www.youtube.com/watch?v=W_WREfw7VsY

doar ca la 100 litri,sau 100 si ceva oricum,nu am buget si in primul rand loc,adica vroiam sa iau un filtru extern la maxim 300lei,ma gandesc ca imi face un prieten acvariul tot homemade.....vise vise si iar vise )))
ma bufneste rasul)))))nici bine nu am inceput cu primul si deja ma gandesc la al doilea ))))ma gandeam sa iau un filtru extern pentru asta dar am calculat putin si as vrea sa mai fac unul,as vrea niste discusi dar imi e frica sa nu dau gres cu ei,nu sunt asa ieftini...o sa pun o poza cam cu ce as vrea si poate imi spui si tu o parere!tot vad acvarii plantate cu discusi,sunt curios daca stii cumva cum e cu co2 la discusi,adica daca poti avea aditie de co2 si discusi!sau daca as putea avea in acavariu niste plante nepretentioase si discusi,vorbesc de un acvariu de vreo 100l.e cam mic??pentru 3,4 discusi????
m-am gandit si eu la asta!!!o sa anulez furtunasul de aer!!am adugat a 2 pompa optional crezand ca nu e suficienta prima!!!multumesc mult de sfat,accept cu drag orice sugestie!!!
acvariul este unul home made.apa e mult mai clara de cat se vede in poze,probabil de la sticla de proasta calitate!!dar pt primul meu acvariu sunt foarte mandru!!!sper sa invat cat mai multe de la voi si apreciez mult ajutorul dat!!!pe viitor am ganduri marete ;)))mi-am aruncat un ochi si pe la tine si sunt uimit de cata rabdare poti sa ai!!!toata aprecierea mea!!!
pestisorii vad ca sunt vioi deocamdata!sper sa ramana asa!mancare le dau cum ai spus tu la 2 zile !!cateva poze!!!)))
))))
am masurat nitritii si se mentin la 0.5!!schimbul de apa l-am facut in fiecare zi!daca se mentine asa pot schimba apa la 2 zile??
am gasit!!!!!!!!
salutari tuturor!!!am o intrebare daca cineva foloseste sau a folosit co2 cu Acid citric si bicarbonat de sodiu??si daca aveti idee de unde se pot cumpara dopurile alea cu filet si ceas de presiune?sunt curios de cat de functional este sistemul?
multumesc mult pt incurajare!!sper sa il aduc cat mai repede pe linia de plutire!!si sa nu mai moara nici un pestisor!!!
am schimbat apa acum,nitritii nu e chip sa scada sub 0.5.am pus si noul material filtrant.ma omoara asteptarea asta ).ph-ul apei este bun!am mai adaugat si optional o pompa de aer.verific diseara iar nitritii!!!
acum schimb apa iar si am luat material filtrant sa umplu filtrele,siporax mini si am mai luat bacterii si filter medium.siporaxul are si ceva pentru startare filtru,pot folosi si putin filter medium si niste clynol????iar denytrolul ala zice pe el ca reduce deseurile.are ceva daca le folosesc pe toate??inc un peste sta sa moara ;(((((
Nivelul de nitrati este 0 acum dar nitritii sunt intre 0.5 si 1!!
Iti multumesc mult pt informatii!!mi-a mai murit un pestisor!restul vad ca sunt vioi!!!
la cat timp ar trebui sa schimb materialul filtrant?
m-am uitat putin unde vreau sa merg si am vazut ca au mini siporax de la sera,cred ca ar fi cel mai indicat pt spatiul care il am disponibil!
am schimbat acum inca 15l de apa,maine merg sa iau niste material filtrant si fac cum spui tu cu buretele!!am mai adaugat si niste bacterii iar!!!plus ceva pt purificarea apei!!!sper sa nu imi mai moara nici un pestisor!!!
una dintre greselile mele mari!deocamdata nu am posibilitatea achizitionarii unui filtru extern,dar este pe lista
ma gandesc sa merg maine si sa iau material filtrant,sa schimb carbunele.crezi ca pot pune si in filtrul mai mare???acela are doar burete!o sa schimb 25l la 2 zile cum spui tu!!siporax sau matrix????
sa scot carbunele din filtrul mic si sa adaug material filtrant??o sa hranesc pestii cum spui tu!pana acum am schimbat in fiecare zi ,de 3 zile, cam 10 l...iti multumesc pt raspuns!

Forum Index » Profile for alex.ivan » Messages posted by alex.ivan
Go to: