Message |
|
Deliabiba wrote:Cam tot ce ai nevoie pt început. Spor la munca
pot atasa asta la sistemul ala nu???
|
 |
|
Deliabiba wrote:Cam tot ce ai nevoie pt început. Spor la munca
multumesc!!in principiu asta as vrea sa cumpar,o sa am un drum pana in germania saptamana care vine si poate gasesc altceva,stiu ca nemtii sunt destul de avansati in materie de acvaristica!!
|
 |
|
cum vi se pare asta??
|
 |
|
si daca iau asta,de ce mai am nevoie pt un sistem complet???
|
 |
|
in continuare nitrati 0,ultimul schim de apa l-am facu la 5 zile,nitritii fiind la 1,1si putin.....am riscat cu asta,pestii sunt ok,nu am mai avut decese,par foarte vioi.....
|
 |
|
salutari tuturor!!o sa intru in posesia unei butelii de co2 de 13 kg,va rog daca stiti ce trebuie sa cumpar,ce reductor mai exact,as vrea sa folosesc butelia pt 2 acvarii eventual...am doar un acvariu dar ma gandesc ca ar fi ok sa cumpar reductorul dublu,cat de curand urmeaza sa fac si al doilea acvariu!!!va multumesc!
|
 |
|
salutari tuturor!!!am deschis acest topic pentru a afla parerea voastra despre iluminarea acvariului plantat!care este cea mai buna decizie,neoane t5,t8 sau leduri?intreb deoarece vreau sa fac un capac acvariului si inca nu m-am decis ce sistem de iluminare voi folosii!momentan eu am o combinatie de led 10000k si niste neoane micute t4 day light 6500k !puteti posta daca vreti cateva detalii despre ce folositi voi si care credeti/stiti ca este cel mai indicat pt cresterea plantelor,din experienta!!!!multumesc!!
|
 |
|
sunt curios de ceva poze recente!!!vreau sa fur din experienta ta!dupa cum bine stii si eu ma gandesc la urmatorul meu ''borcan''
|
 |
|
sclau89 wrote:
Acolo scrie ca e acvariu de 624 l  , 165 galoane era vorba
[/quote
Da am vazut!!!curiozitatea mea era daca in 150 litrii poti tine discus!si sa fie plantat asemanator ca acela!!!
|
 |
|
MSI wrote:Imi place designul acvariului, pietrele sunt chiar interesante. Succes
Multumesc frumos!este primul acvariu!!sper ca la urmatorul sa nu mai fac atatea greseli!!!
|
 |
|
salutari!!!toate bune???la mine acelasi schimb de apa la 2 zile,cred ca as putea face si la 3 dar nu vreau sa risc!!la testele de apa valorile se mentin la fel,inca nu au aparut nitrati.dupa fiecare schimb de apa mai adaug niste bacterii!!am curatat unul dintre filtre in apa care am schimbat-o din acvariu,se pare ca debitul scazuse considerabil!multe impuritati!
|
 |
|
pestisorii sunt foarte ok,nu imi place ca imi ravasescplantele din fata,alea tip gazon si mereu gasesc la suprafata firicele!am citit ceva si cred ca o sa iau niste plante de suprafata!!!ma ingrijoreaza faptul ca trebuie sa plec 1 saptamana din tara si ma cert cu nevastamea sa schimbe ea apa!!))))))))
|
 |
|
|
 |
|
salutari!!masuratori noi,nitritii undeva intre 0.5 si 1,am schimbat apa!!!o sa pun linkul cu un video dupa ce am schimbat apa!!!
|
 |
|
nup...e foarte ok asa..si iti multumesc pt sfat.am scapat de zgomotul facut de filtru  )))
|
 |
|
stiu despre ce spui tu doar ca pana acum de cand ii am nu au facut asta niciodata!!!!
|
 |
|
am luat in calcul ce ai spus!!!noi masuratori si nitritii sunt tot 0.5 sau chiar mai jos.obserb o schimbare a pestilor si mai specific la gourami,ies mai des la suprafata de cand am scos furtunasul de aer de la filtru si au inceput sa imi devoreze plantele,lucru pe care nu il suport,am replantat ceva din ele....i-am mai hranit putin,am considerat ca sunt prea flamanzi  ))))
|
 |
|
e clar cu discusii  )) oricum inca un acvariu la vre-o 100l ramane in plan!!!ma mai documentez si te tin la curent!!!!o zi faina sa ai!!!
|
 |
|
Cozmastie wrote:
foarte frumos acvariul!felicitari!
multumesc!!!am facut multe greseli, sper sa il aduc pe drumul cel bun!!!!
|
 |
|
asta e mai exact  ))
https://www.youtube.com/watch?v=0eHqiqAPJfw
sa zic maxim 150l...zic si eu,o sa ma mai documentez!!
|
 |
|