[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sonyk
Forum Index » Profile for sonyk » Messages posted by sonyk
n-am zis ca am de gand sa bag 30 de pesti doar v-am rugat sa-ma ajutati cu niste sfaturi cu ce mi-ar trebui ca sa-mi fac un acvariu ma multumesc cu 5 pestisori si un melc!ma ajuta cineva?
de ce sariti asa pe incepatori???pana acum un raspuns pozitiv restu negative
nam unde si nici nu voi avea unde!am un vecin care are un acvariu de 25-15-35 are in el cam 18guppi si nu are filtru nu are nimic decat o planta care pluteste pe apa si atat tot si traiesc pestii bine mersi si schimba apa o data la 6luni cica doar mai completeaza din cand in cand.
ce nu-mi plac mie oameni care-mi taie tot elanul...
totus tot vreau sa mi-l fac....
sa nu va mira-ti ca m-am inscris prin 2004 dar atunci am avut o mica tentativa si atat....
sunt din constanta!substratul il pot gasi si in obor ca am fost in seara asta prin magazine si am vazut decat color si artificial?pai as vrea sa ma duc maine sa-mi iau acvariul sa-mi iau substratul si sa incep ``cilarea`` ce-mi mai trebuie ptr ciclare???
Salut tuturor , de mult mi-am dorit un acvariu dar acum cu ocazia sarbatorilor de iarna am reusit sa-o convng pe mama!pana acum am avut hamseteri,broasca testoasa(de uscat),papagali iar acum am un caine Cocker negru pe care-l iubesc enorm!
In fine m-am tot gandit unde as putea pune acvariul si am masurat si pana la urma momentan imi permit doar un acvariu 39cm(lungime)25cm(latime)30cm(inaltime) adica aproximativ 30 de litri.
Deci ajutati-ma sa-mi fac o lista de cumparaturi acvariul il voi face la comanda deci aveti idee cam cat m-ar costa???
Si ce-mi trebuie?am inteles ca
filtru
plante
pietris,nisip sau ce?
termometru
incalzitor
si mai ce? si bine inteles pesti
Am inteles ca filtrele sunt de doua tipuri cele care aerisesc si cele care nu aerisesc???deci daca nu aerisesc imi mai trebuie si o pompa de aer?nu?
As dori sa-ma indruma-ti si pe mine si daca se poate si niste preturi sau eventual niste online-shopuri unde mi-as putea face o idee in legatura cu preturile???
Va rog frumos ajutati-ma ca ma cam grabesc imi este frica sa nu se razgandeasca mama!

Forum Index » Profile for sonyk » Messages posted by sonyk
Go to: