azi am fost mi-am comandat acvariu eu zic cai bunicel pretu prieteni mei ca e supeeeeer mult.
normal ca va ascult ca mi-am intrebat prieteni si ei au zis asa iei vineri acvriu sambata bagi plantele duminica pesti si gata dar acum nu ma mir dece lor le mor pestii in prostie.
ma gandeam sa-mi iau si un bolborositor am vazut azi ceva la 90de mii cu o teva dreptunghiulara lunga si subtire si scoate o bula de aer mare cam la 5secunde si mi-ar fi placut asa ceva ca design.dauneaza cu ceva??? dar din ce vad din poze bolborositor acela scoate multe bule? as avea o rugaminte sa-mi spuneti se exact ce sa cer ca nu pot sa ma duc sa-i cer un bolborositor...
acvariul pana la urma va avea dimensiunile de 39lungimeX30latimeX35inaltime si cu tot cu capac si neon ma costa un milion!e mult?
o sa ma duc cu un nene(un preten de a lu tata,el ma inebunit cu acvarile lui dar e om batran si nu-mi permit sa-l stresez cu tot felu de intrbari asa ca va stresez pe voi) sa-mi cumapr pesti si plante dar el a zis sa mergem la BRICK in piata(cei din ct cunosc) ca ar fi mai ieftine si cica ar si cunoaste ceva vanzatori!voi ce ziceti?
deci daca mi pun filtru care si oxigeneaza si bolborositor nu-i bine sau nu conteaza!
ca pietrish am gasit ceva la un petsho la 20de mii kg parca si erau pietricele cam 3-4mm si ceva la1-2mm e bun cel de la magazin a zis cai bun cai pot pune si plante?ma gandeam sa-i mai adaug ceva nisip de rau pe care l-as cumpara de la magazinele cu materialele de constructii.voi ce parere aveti?
si cu neonu iar e o problema???cum aprinde neonu treptat?prizele acelea cu temporiztor si buton de intesintate ma ajuta?dar nush daca merge si la neon la bec merge dar la neon?