Salutari tuturor!
Desi tin de 2-3 ani ciclide africane, primul jurnal il voi deschide aici - in sectiunea de plantate.
Tot cochetam cu ideea (dar mai intai trebuia sa-mi inving lenea - ca sa o zic direct) de a "construi" intr-o zi un acvariu plantat si a-mi inplini acest vis. Asa ca iata-ma cu prima incercare timida.
Ce sa spun, nu am avut finante prea multe pentru bazin asa ca m-am multumit cu plantele achizitionate de la un user de aici, cu rocile ( suna mai bine decat "pietrele") care mi s-au parut interesante si lipit de mana, de pe ici pe colo si nisipul cumparat de la Hornbach.
Mi-am facut 2 "bombe" pentru CO2 - dupa instructiune oferite de colegii de pe forum, iar ca fertilizat folosesc Easy carbo si Ferropol de la JBL. Am inteles ca lumina nu trebuie sa dau mai mult de 6-7 ore pe zi.
Bazinul este de 80x35x45 achizitionat de la Hornbach, in care pana saptamana trecuta tineam ciclide.
Atasez cateva foto cu incercari de aranjamente.
Plante inca nu am decis ce voi tine, e un pic de zacusca acolo dar voi decide cu ce voi ramane dupa ce voi vedea care se adapteaza mai bine cu stilul meu

de a le (ne)ingriji.
Astept cu mare drag critici de orice fel doar de dragul de a fi bagat in seama
P.S. Scuze calitatea foto - facute cu telefonul !! ( asta poate fi totusi un avantaj pentru un incepator

)