[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari maxime  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
unqben
Junior member

IP:

Salutari,
Numele meu este Beniamin - Ben pe scurt. Sunt pasionat de pesti de cand ma stiu... cand eram la bunica nu era bucurie mai mare decat sa merg la parau si sa prind pestisori pe care ii tineam in diverse vase in care faceam aranjamente din pietre. Primul peste "colorat" "pe viu" l-am vazut tot acolo - dar de fapt era o versiune albino cu ochii rosii a unei specii autohtone - eram convins ca cineva aruncase pesti de acvariu in parau si acestia supravietuisera. Pestisorii erau de 5-10 cm. De primii pesti exotici am avut parte pe la varsta de 10 ani. Pasiunea cea mai mare a fost mereu sa cresc puii si de cate ori am facut-o au iesit exemplare frumoase. In ultimii 2-3 ani am tinut diverse specii de ciclide.
Pe acest forum sunt atras in special de acvariile plantate. La capitolul asta am carente mari. Este o "stiinta" pentru mine si am toata admiratia pentru cei care reusesc sa obtina adevarate opere de arta. M-am hotarat sa raspun si eu acestei chemari si sa accept provocarea. Desigur voi avea nevoie de ajutorul vostru, desi material de citit este sufficient si bine documentat.
M-am pripit un pic si am deschis un jurnal cu o tentativa de acvariu plantat, de fapt un pachet de plante achizitionate recent pentru a-mi antrena rabdarea. Ca aranjament se vad clar sechelele mele de la acvariile cu ciclide - multi bolovani .....
In fine, cam atat am simtit sa spun despre mine .... sper ca voi reusi sa-mi ating visul si-mi voi creea si eu un cerc de prieteni din randul vostru.
Cu sinceritate ma bucur ca v-am gasit!
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare si bun venit!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Bun venit
[Email]
Marinos83
Junior member

IP:

Salut.

Forum Index » Despre noi
Go to: