| Message |
|
|
marcusyon wrote:Mi-ati facut pofta zilele astea cu pozele voastre, asa ca nu e vina mea:
Astia zici ca-s scosi din recif de corali, nici discusii nu arata mai bine !!!
|
 |
|
|
Daca "aglomeratia urbana" nu va fi una mare eu zic ca poate fi suficient.
@dimidragos, astept cu nerabdare povestea ta...
Am totusi si o intrebare: nu e cam misogin titlul ?!
|
 |
|
|
koala wrote:- Eu as pune acolo o pereche de Hemichromis lifalili... sau, o pereche de Cichlasoma biocellatum.
- As decora bazinul cu nisip fin, niste lemne si plante de suprafata...
- M-as uita la perechea aia, cum isi plimba si-si creste cardul de pui.
Sustin parerea colegilor, bazinul ala e cam mic pentru a-l popula cu "africani". Ma refel la speciile mbuna's.
Edit: Cam asa ceva as vedea eu acolo: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/34436.page

Foarte buna sugestia lui koala.
Hemichromis lifalili sau bimaculatus sunt specii superbe. Si sincer am vazut foarte putine poze in care sa arate ca in realitate. Sunt pesti foarte frumosi si destul de rezistenti.
|
 |
|
|
|
Foarte tare Artur !!! Eu iti multumesc ca ne incanti privirile !!
SUPER FAIN BAZINUL, PESTII SI POZELE !!
|
 |
|
|
|
WOW, pana sa vad fotografiile cu pestii tai renegam permanent mult impartasita parere ca Astronotus Ocellatus este una din cele mai frumoase specii de pesti.
Dar acum pe bune m-ai convins: Superbe poze superbi pesti !
|
 |
|
|
|
BBogdan - da, sunt de parere cu ceea ce spui;
dan.pavelescu - ma simt onorat pentru remarca;
Silviu Man - Da, a evoluat relativ frumos dar din pacate n-am reusit sa fac niste poze decente inaite de a fi neovoit sa-l "impachetez".
Va multumesc mult pentru incurajari chiar daca a fost totusi un setup destul de modest (asta si datorita putinelor resurse de care dispuneam).
|
 |
|
|
|
Superbe culori care imi aduc amite de feerica toamna la Brasov ....
|
 |
|
|
|
Bazin foarte dragut, Ai muncit ceva acolo... Ar fi fain daca ai putea acoperi crengile din dreapta jos cu ceva ( muschi sau alte plante...) Nu au un aspect foarte natural mai ales prin modul in care au fost fragmentate.
Sau daca le-ai putea cumva schimba cu o radacina, chiar autohtona, eu zic ca ar da un mare plus.
In rest felicitari !
|
 |
|
|
Foarte fain arata bazinul, este o "betie" de culori de nuante acolo, foarte frumos armonizate ! Chiar daca nu sunt o figura ilustra pe acest forum ( deocamdata  ) permite-mi te rog sa te felicit - Superbe plante ! , asa ceva mai rar..
|
 |
|
|
|
De fapt mi-a taiat rasuflarea, nu numai replica ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Gabi, arata demential!!! Ne-ai tinut mult in suspans dar a meritat asteptarea.
Mult succes la concurs !
|
 |
|
|
|
Maestre cand ma uit la acvariul tau... mi se face dor tare de ciclide....
Foarte frumos !
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Poza cu melcul e superba, absolut!
De acord cu tine maestre, este CAPTIVANTA !!. Ma gandesc ca mi-ar placea sa am viata unui melc din acvariu ala: "aer" proaspat ( sau apa ce-o fi substanta aia clara....) verdeata multa si curata - SUPER!!! ( Crevete nu m-as risca sa fiu ca cica uneori sunt pe acolo si rapitori  ... )
|
 |
|
|
|
Superbe! ce sa mai zic, nu prea gasesc cuvinte...
|
 |
|
|
Gabi C wrote:
O ultima poza din seara asta cu apa limpede . Pina nu o mai aparea ceva semnificativ nu mai postez poze .
Foarte fain, chiar super !
|
 |
|
|
Artur wrote:@Unqben sa stii ca nu a fost un repros  chiar daca poate a sunat asa, dar din partea mea se vroia a fi un compliment  .
Nu am facut referire la tine ( sincer nu am citit macar postarea ta anterioara). Era ideea legata de faptul ca la concursuri nu sunt foarte apreciate din pacate amenajarile de genul - foarte apropiate de natura.
Am remarcat ca mai degraba fac senzatie cele care imita peisajele extra acvatice ( copacei, paduri, dealuri, munti, carari, vai, casute de hobbiti ... etc)
|
 |
|
|
|
Ai mers pe acelasi stil ceea ce ma bucura foarte mult - iti ies SUPERBE. Desi ti-ai asumat un risc sa primesti reprosuri de la anumite persoane care poate doreau schimbari radicale. In fine, chiar daca la prima vedere fotografia nu are impactul cu care ne-ai obisnuit, studiat in amanunt este foarte fain, da o sanzatie placuta tare ochiului si cu siguranta va deveni in timp ceva spectaculos. Mult succes !!
|
 |
|
|
|
Fantastice pozele. Sunt atat de reusite - zici ca-s reale !!! Esti tare mister Gabi.
P.S. Spun asta sa nu creada lumea ca te ocupi de dresat creveti ( stii ca-s interzise acum circurile cu animale dresate)
|
 |
|
|
|
Super faine Gabi!!. Abia astept sa ma stabilesc si eu la noua locatie si cred ca voi renunta total la ciclide si ma voi concentra pe un plantat.
|
 |
|
|