[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdang
Forum Index » Profile for bogdang » Messages posted by bogdang
mai e valabil anuntul?
am spalat deja pietrisul...am pus alti 2.5l de substrat de acelasi tip, diferenta e ca acum pun apa printr-un furtun f subtire si f incet. pana acum apa nu s-a tulburat...vedem maine dimineata
ok, o sa scot apa, spal pietrisul, poate salvez substratul pt ca oricum am mai luat azi pietris. apa am pus-o incet cu o galeata pt ca nu imi ajunge furtunul, si incet, intr-un singur loc...ce sa zic, posibil sa fi iesit substratul de sub pietris. acum ma duc sa schimb apa, vedem ce iese. Oricum pestii sunt la adapost in alt acvariu
da , am folosit 2,5kg de JBL Aquabasis
salut
ieri seara(03.10) am inceput de la zero cu un nou acvariu, mai mare decat tot ce avem pana acum. Am pus substrat de vreo 2 cm si peste nisip de 3mm cam 2,3 cm. Imediat dupa ce am inceput sa-l umplu cu apa, aceasta s-a tulburat si arata ca in poza atasata si nu stiu de ce. De la substrat? asa trebuie sa fie? oricum am mai luat nisip, acum il spal si mai adaug peste cel existent. Ar trebui sa schimb apa sau sa o las sa se limpezeasca de la sine? Am un filtru extern fluval 205

Forum Index » Profile for bogdang » Messages posted by bogdang
Go to: