[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
imi cer scuze pt diagnosticul artificial atunci, credeam ca face cum am vazut ca fuck aia de urmeaza sa moara. ^^
doctor "da" femei
Ce-mi place elevele campeoane!
(las si eu comentul asta aici asa, sa fie în spiritul acvaristicii)
Ciorba sper ca nu a facut
Ooo daaa, ala da fundal 4D ^^
plantele sunt usor de crescut daca nu iei de.alea pretentioase. daca iei plante "easy",nu trebuie decat sa aprinzi becu
xipho fac asta, guppy nu
Pt mesajele kilometrice stai linistita, eu le ador mai ales ca eu sunt unul din aceia ce scriu enorm;dar cand vine vba de pesti, pot spune ca sunt doua ciorbe, una mai condimentata, alta mai apa chioara. Pestii varului tau vor muri toti, nu i.a aclimatizat, i.a aruncat direct din punga în acvariu, cu tot cu apa de la petshop, apa în cvariu neciclata, cu boala, nebunie, etc nu ai ce sa faci, vor renunta singuri la acvariu, poti doar sa ii convingi sa ti.l dea tie. (nu sunt rau, sunt realist).
La tine, treaba e putin mai ok dar nu cu mult, pt ca ai de toate pt toti, de la tetra, viviparii, sanitari, nebunie. Ce iti recomand asa la"rece" este sa schimbi apa la 2/3 zile cu raport de odata la2 odata la3, cu aceeasi temperatura ca cea din acvariu. Altceva nu prea stiu cum sa te ajut, tine-ne la curent în fiecare zi
Cum e azi?
e pe duca,factorii pot fi mai multi. nu prea stiu ce sa recomand in situatii de genul...tine-ne la curent
baga 30. 28 e chiar o temperatura normala pt neoni
pai il lipesti pe exteriorul acvariului,nu pe dinauntru. Daca vrei pe interior ceva interesant,dai comanda/cumperi fundal 3d ^^
Sustin faza cu sarea,e deja trecuta faza,nu functioneaza intotdeauna,iar daca ai cory faci mai mult rau. Daca nu au o forma grava de gris, e suficient sa ridici temperatura la 30 si sa schimbi apa la 2 zile.
hahahaha daca incerci anunta-ma si pe mine ^_^
Incercasi faza cu aruncatul lor in out-ul filtrului,nu ?
Nu iti face griji, pot fi pretentiosi si pt ca nu au mai vazut pana acum asa ceva, ceea ce ma face sa cred ca îti faci prea multe griji ^^ cred ca e doar o chestie de timp pana se dau si ei pe brazda. Sfatul meu e sa nu le dai mancare vreo 2 zile, vei vedea dupa ca totul e ok haha
Nu am rasbora, dar dupa ce o las la dezghetatin farfuriuta de cafea cu apa de la robinet, jandarmii mei o devoreaza. Sunt cyclopsi de aia rosii mici. Pune în debitul de la filtru ca sa le împrastie, poate asa ii va convinge sa ciugoale
Ahaha nebunie în videoul cu viviparii. Recomand punerea unui burete chiar si de vase pana achizitionezi de acvariu, pt a nu te trezii cu pui sfartecati de rotorul filtrului si aruncati în bazin sau pui prin canistre
"pompa" limpeze?te apa doar d.p.d.v. vizual, dar bacteriile ce mor în filtru de la apa neoxigenata caci nu circula ore/zile, sunt exact ce î?i omoara pestele încet dar sigur. Nu recomand cresterea temperaturii, ci sera baktopur, dar asta DUPA incercari de a stabiliza acvariul si pestele cu schimburi partiale de apa la 2 zile timp de 2 saptamani si doar daca astea nu dau rezultate . Ori renunti la pompa, ori o lasi sa mearga mereu, dar ii scazi debitul cu burete pe teava de IN plus ceva material filtrant sera siporax mini. C?rbunele activ Arunca.l
Conteaza si ce substrat ai. Daca ai pietris normal ca nu il ridica.
nu zic decat sa nu mai asculti de femeile din petshopuri,sa nu mai speli filtrul si nici sa schimbi apa toate. trebuie rabdare,schimb de 20/30% din totalul apei la 2/3/4 zile pana se mai maturizeaza acvariul,iar intre timp sa mai citesti pe forum chestii alwatorii,te vor ajuta

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: