[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Bine ai venit ! Daca prietena ta, sta mult mai mult prin tarile calde,poti sa ajungi sa ai un acvariu mult mai mare pe care sigur ......il visezi si ti-l doresti ca de ,asa actioneaza microbul....
Salut ! Revin cu intrebari referitoare la rama capacului : poti sa imi spui ce latime are bucata de pal care vine de jos pe partea din fata si pe care se sprijina capacul? Capacul cat are inaltime ? tu spuneai ca acesta coboara de la marginea sticlei 5 cm, dar nu pot sa imi dau seama cati cm are .... dar celelalte rame de la stand ?
Imi place ideea ta cum se sprijina capacul pe aceste rame .....
Ne poti pune o poza,sa vedem cum a iesit capacul ?
Se poate adauga intarituri si picioare acum si mai tarziu.....ca exemplu il avem pe crys si pe multi altii inclusiv eu........numai daca o putem convinge ca trebuiesc acele intarituri
Oricum e de laudat ceea ce faci.
Salut ! Citeste mai mult pt ca doar asa vei afla multe lucruri care te vor ajuta mai tarziu in alegerile pe care le faci pt acvariu .
Primul sfat :Nu te grabi niciodata !
Ceva nou
Are perfecta dreptate !
Dragute pietrele.......am vazut ca nu ai pus robineti decat la pompa si ma intreb de ce nu folosesti?
Poze
Va multumesc tuturor !
Catalin ,sa sti ca as vrea sa pun background dar mai sunt si alte cheltuieli cu siporax,matrix,bureti ,pompa si de aceea raman la autocolant negru pe spate.........dar nu se stie niciodata ce se va intampla.
As vrea sa va intreb la cat timp pot lipi toate intaritoarele ,pt ca au trecut deja 2 saptamani de cand am lipit acvariul ?
Am sa mai pun cateva poze cu evolutia acvariului........
Bine ai venit !ubx97s
As vrea sa vopsesc caseta overflow in negru , merge data cu silicon negru pe interiorul ei ? orice silicon ?
Geamul mare de pe spate il fac tot negru dar cu autocolant ,imi place mai mult asa
Pompa o sa o iau pe aceea de 12000 !
Am reusit sa lipesc acvariul'mai am de lipit flansele, cutia overflow.....
Am o intrebare: ce pompa jebao dc sa cumpar ,cea de 9000 sau cea de 12000 pt acvariul meu?
Multumesc mult, Acum vad ca ultimul geam de la pompa este pus gresit sau stramb......cred ca a fugit un pic.....
Rog un moderator sa ma ajute cu pozele....imi cer scuze !
In urma cu 2 zile am mai facut cate ceva ,am lipit fundul dublu la acvariu,am lipit geamurile despartitoare la sump si cum nu am gasit gratare de porumbei pt materialele ce se pun in sump am realizat aceste gratare din navete de paine ,este adevarat ca m-am chinuit cam mult cu taierea acetora 'dar a meritat pt ca sunt foarte tari si nu se vor lasa in jos sau vor face burta .....
Bine ai venit !
Bine ai venit!
Felicitari Ionut ! Felicitari tuturor care au participat .
Im ultima poza ,arata bine acvariul ,dar cred ca ti-ar mai trebui cativa pesti .....
Extraordinar de frumos ! Bravo.!

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: