| Message |
|
|
|
Poze
|
 |
|
|
|
Poze
|
 |
|
|
|
Multumesc mult !
|
 |
|
|
|
Revin cu poze
|
 |
|
|
|
O sa revin cu poze, dar trebuie sa iau un aparat cu inprumut pt ca cel vechi l-am scapat pe jos si s-a duuus.....acvariul il fac singur fara nici un ajutor si mai dureaza....
|
 |
|
|
|
Da Lucian,am vazut ca are cam 50 mm intaritura pe spate,dar 50 mm distanta dintre geam si gauri,plus gaura +ext. flansei ajunge pe la 10cm ...inseamna ca va ajunge sa aiba o distanta mai mare pt cutie 14-15cm...O sa vedem ce alegere o sa faca......
|
 |
|
|
|
Dupa cum se vede, raman doar aceste intarituri duble pe mijlocul bazinului ?
Cele longitudinale?
Am aceiasi intrebare ca si Koala ...mentenanta pe unde o faci ?
|
 |
|
|
|
Sunt foarte bucuros, pt ca astazi am reusit sa aduc sticla acasa !Super arata sticla cantuita pe toate laturile inclusiv cea de pe fundul acvariului si ma bucur ca am ales sa cantuiesc sticla....
|
 |
|
|
|
Dupa ce am studiat toate ofertele, am decis sa comand sticla de 12mm cantuita si cea de 10 mm cantuita la Spectrum Industries S.R.L cu punct de lucru in B-dul Turnu Magurele Nr 272-274 sector 4 Bucuresti- tel:021.460.35.65/85/05 .
Sticla 12 mm- Pret: 29E+ TVA cu cant inclus
Sticla 10 mm- Pret: 16E+ TVA cu cant inclus
Pret gaura: 3E / pt orice dimensiune
Pretul pt sticla acvariului pe care o sa il fac a fost de 890,94 Lei (188 Euroi)- fara transport.
Aveam o oferta mai mica de la Delta Glass fara cantuire 162 Euroi, sticla de 12 mm- 25E+ tva, dar fara cant.
|
 |
|
|
|
Eu ma gandeam sa las 7-8 mm, dar cred ca este mai bine asa cum ai facut tu,racleta am geocel si o sa imi fac cutia overflow dupa modelul tau 30sau 32 x 15sau 18 pe fundul acvariului in dreapta. Mersi inca o data !
|
 |
|
|
|
Sunt gata geamurile din sticla de 12 mm pt fete si laterale iar fundul din sticla de 10mm dublat ,intarituri in H cu fasii de 10cm cu sticla de 10 mm si cred ca astazi le iau acasa .Am renuntat la idea de a face cutia pe lateralul acvariului si am facut 3 gauri pt flansele de 25 pe fundul acvariului ,deci cutia de overflow va fi in interiorul acvariului......cu dimensiunile 300 x150 mm
|
 |
|
|
Salut !Vroiam sa te rog sa imi spui,atunci cand ai lipit acvariul tau, benzile protectoare de hartie la ce distanta le-ai pus de marginea geamului pe fund si laterale ?
Arata foarte bine pieptanul ! Pret ?
|
 |
|
|
|
Bine ai venit !
|
 |
|
|
 Culori superbe !Nu ne-ai mentionat, cat este grosimea geamului ?
|
 |
|
|
 L-ai tinut ascuns de noi, 2 luni ? Secretosule !!!!!
Arata nemaipomenit !
|
 |
|
|
|
Buna !
|
 |
|
|
|
@ koala, am fost acolo acum 9 zile si mi-au facut calculul imediat si pe loc la geamul de 10mm pt ca de 12mm nu tin deloc pt ca nu prea se vinde . Se dau si gauri la pretul de 3 lei ,cant la 8,5 lei m/l ,slefuire manuala la intelegere, si da chiar amabili si interesati de orice comanda pe care vrei sa o faci .
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit !
|
 |
|
|
|
Extraordinar !!!!!!
Am crezut in tine si la fel voi face in continuare si te voi sustine .....macar moral !
Bravo,Ionut !
|
 |
|
|
 OK! O sa incerc sa vin cu mai multe detalii !
|
 |
|
|