[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
2 zile au iesit si inca 2-3 au crescut si au inceput sa se coloreze si au murit pe rand...
Erau pusi separat de vreo 3-4 zile inainte sa intreb...am intrebat pe forum sa stiu daca am facut bine atunci
Mi-au facut icre,au iesit pui dar au murit toti pe rand.Am avut 28 de pui dintre care 4-5 albi iar restul negri.Nu stiu cum a fost posibil sa fie albi cativa dar nu mai conteaza,hraniti erau,conditi aveau dar nu le-a mers.Nu vreau acuzati ca nu am stiut eu sa am grija de ei sau ca nu sunt in stare sau de astea.Au inceput sa prinda culori a patra zi dupa eclozare.
Sa faci un topic separat si sa dai detalii mai multe...cati litri are acvariul ,etc..
paul87 wrote:eu am mai vazut hoplo alb,sunt constient ca e mic spatiu pentru ei,pentru viitor o sa fac unu plantat cu scalari,dar deocamdata ii am pe acestia si nu pot sa-i dau ca ii am de multi ani

Acvariul e mic si cam chinui pesti.Carasul e bucuros intr-un acvariu de 150 litri.Hoplo este tare frumos,pe varianta alba.Scalarilor creca o sa le trebuiasca ceva(un acvariu) de 200 litri daca nu si mai mult.In niciun caz nu-i poti tine in 60 litri.
Arata frumos,sanitarul hoplo alb este superb!Bafta!
Multumesc,daca nu vine te rog sa ma anunti!
As dori,tocmai ce am luat co² si incep sa le administrez plantelor.Astept raspuns,multumesc!
Faci cum vrei,eu am zis mai sus detaliat totalul daca cumperi totul separat.Iesi mai ieftin!
Daca cumperi acvariu separat si dupaia filtru te costa cam 50-60 ron si este mult mai bine ca 220 ron cat costa acel acvariu.Uitasem de neon,poti sa cumperi un suport pentru neon(inclusiv neonul)si il prinzi cu un surub se capac(asa am facut eu.Neonul poate fi de 10-15-20 cm. catt de mare il vrei.Pune substrat negru,care este 8,50ron/kg la coralis.Jumatate de kilogram sau un kilogram este de ajuns.Poti pune plante nepretentioase si pietre ca decor.Un metru de tapet e 12 ron,pentru 10 cm iti i-a minim 5-6 ron.
20 RON(ACVARIUL)+40/50 RON(FILTRUL)+15/20 RON (NEONUL CU SUPORT)+ 8,50RON(SUBSTRAT NEGRU)=84RON SAU 99 RON,DEPINDE DE SITUATIE.Pietre daca vrei iti dau eu ,albe si destul de frumoase.
Totul este groaznic,un litru?pus in vaza?numai prostiii.Fara filtru?greseala totala.Un acvariu mic este in Auchan Drumul Taberei 10-20 ron.Eu tot in drumul taberei stau si tot de acolo imi cumpar pesti de la Coralis.Ai gresit cam totul.Au spus cam totul colegii mai sus.
Ai pus cam mult...o sa treaca dupa ceva timp,sper.Cum a zis si severum777

Edit:Se face pe moment,o sa treaca.Daca puneai costapur se facea albastra .
E o sticluta mica?daca e asa pui 2 ml la 40 de litri de apa.Este bun,eu il folosesc doar cand am alge pe geam.
Am citit am inteles ce ai vrut sa spui,dar am dat un exemplu ...lol
Daca ai melci tii omoara,unele plante ti le ucide,acum poate nu s-o intampla chiar asa.Trebuie sa lasi 3 zile,schimbi din apa dupaia pui din nou solutie.
Pune 1 ml la 5 litri de apa.Este bun si la gris,dar mai mult folosit pentru dezinfectarea acvariului.Vezi ce efect are asupra grisului.Tu pui 1 ml la 5 litri in acvariul mare Nu separat!
Daca un peste are icre,poate sa avorteze?pare ciudata intrebarea,stiu.
Hoplo,sunt toti trei pusi intr-un acvariu,2 masculi si o femela sau 1 mascul si 2 femelele,nu-s sigur.Cel mai probabil sunt 2 masculi si o femela.Cat le-ar lua sa depuna?cam cate zile le i-a de obicei,nu vreau sa va pun sa ghiciti cate zile vor avea pana atunci Obiectivul meu este:Astept sa vad care mascul vrea primul sa aiba urmasi,care este mai doritor iar pe celalalt sa-l elimin din calcul/din acvariu.Femela asteapta,cu abdomenul umflatel.
paradoxx wrote:...daca vrei sa ai pui neaparat,cumpara guppy.

M-am saturat de vivipari,sincer sa-ti spun.Sunt pestii frumosi dar n-am ce sa le fac!
Multumesc dar din pacate am avut guppy,molly,xipho,si am renuntat la ei tocmai pentru scalari,ramirezi,etc..
Ok!am inteles,ii las acolo pana fac puii!

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: