| Message |
|
|
a zis xa s.a lasat de ele,le zgaria prea tare
|
 |
|
|
nu ne streseaza intrebarile ci dimpotriva,ne streseaza actiunile fara intrebari pt ca nu ne place sa vedem pesti ucisi si bani cheltuiti in van  intreaba.ne orice,poti totusi pastra craniul ala. tocmai ce am dat 64 de lei pe un craniu uman (replica)pt teraristica ce lam aruncat in acvariu doar pt placerwa mea vinovata ^^
|
 |
|
|
lukitza wrote:
dan.pavelescu wrote:e mai complicat nitel 
Inseamna ca-l lasa nevasta

|
 |
|
|
atat de mic si serios  (are o fata de bad boy in ultima )
|
 |
|
|
|
bai ce peste tare. chiar nu stiam ca un gobby poate fi asa dragut
|
 |
|
|
|
eu mor dupa geophagusi,dupa toti indiferent de natie. Koala,dupa cum stiu ca iti plac geophagusii,eu zic ca ar trebui sa incerci si cu ei ^^(mergand dupa vba parlamentara:" incearca si cu o femeie")
|
 |
|
|
imi place si faptul ca nu indraznesc sa se dea la scalari  (ma refer din punct de vedere al agresiunii in timpul imperecherii/sau pre-imperecherii mai bine zis)
|
 |
|
|
|
baga carbon cand iti amintesti. in maxim 2 luni(zic maxim 2 luni sperand ca in o saptamana de fapt) sa dai upgrade la acvariu. Vezi ca la ZooCenter au promotie la 54 de l cu 200-250 ron cu tot cu iluminare,incalzitor,bla blauri
|
 |
|
|
|
citii descrierea fara sa vreau a ma uita la poza,insa nu e atat de aglomerat si atat de hazardat precum ma temeam,iar pt asta felicitari. TOTUSI, vanzatorii de la petshopuri nu sunt acvaristi,asa ca sunt varza,fara interes si ahtiati dupa salariu,prin urmare incetam a asculta de sfaturile lor. Asteptam un jurnal propriu in care sa iti expui orice intrebare sau actiune oricat de proasta ar parea a fi,de-asta suntem aici.(evitam totusi actiunile prostesti,deoarece recomand sa ne intrebi inainte de a actiona,indiferent de cat de mica sau stupida ar fi). Ape limpezi si pestisori sanatosi
|
 |
|
|
|
hah,prea tare faza cu innegritul,probabil pt a pacalii puisorii,ca ei sa nu vada diferenta dintre tata/mama,sa nu se sperie.
|
 |
|
|
|
nu sunt probleme,neonilor le place apa calda,scalarilor la fel. sa nu creasca peste 30 totusi...
|
 |
|
|
|
sincer,sa moara veta de nu vreau si eu niste severumi. ma gandesc daca sa merg tot pe nigrofasciatum cu un nr mai mare sau mix de ciclide chocolate si ceva severumi
|
 |
|
|
|
foarte frumoasa fazza in care nu dai spre vanzare daca nu arata dovada ca are unde sa ii tina si daca nu are posturi pe forum. Domnu batman,felicitari si matale pt acceptarea pestilor
|
 |
|
|
|
garantia ar trebui sa existe in moralitate...i'm just saying
|
 |
|
|
|
lasa,are filtrare mecanica iar biologica in substrat ^^
|
 |
|
|
HAHHAHAHa tare asta,as mai adauga cateva dar subiectul este deja acoperit de tine  Ideea este ca pe scurt DA, pestii nu trebuie sa manance de 2 ori pe zi,faptul ca le dam noi 1 data de 2 sau de 3 ori este un subiect destul de complicat,dar in acelasi timp simplu: Au stomacul mic,ei sunt halapi,ar manca incontinuu ,hranindu-i prea des nu le faci rau doar prin faptul ca in acvariu nu au unde sa isi consume grasimile adunate de la mancarea extrem de bogata in nutrienti si devin "obezi",ulterior facand blocaj intestinal sau alte de-astea, dar mai strici si apa prin resturile de hrana neconsumate,ce raman blocate prin substrat,dupa decor,prin locuri inaccesibile pestilor iar ulterior putrezeste,stricandu-ti apa si sanatatea pestilor (din nou ).
|
 |
|
|
Eu am 3 asasini si imi tin sub control populatia de melci,dar probabil si pt ca eu am inceput sa hranesc din an in paste,pt ca nu mai am timp de schimburile de apa ca odinioara. Dar tot cred ca 3 sunt destui pt a face fata,ei se hranesc aproape incontinuu cu ceilalti melci,plus ca trebuie sa iti mai lase si tie comunitari 
|
 |
|
|
|
Melcii sunt buni pt sifonarea substratului(cei de substrat) iar cei comunitari pt resturile de hrana in urma suprahranirii si implicit buni indicatori ai acesteia. Singurul dezvanataj este cel vizual atunci cand sunt extrem de multi,dar devin invazivi doar cand proprietarul acvariului nu are grija de bazin corespunzator.
|
 |
|
|
|
plusez si eu spunand ca apa va ramane merru clara daca filtrarea mecanica e din abundenta. cu chimia apei este de discutat....oricum,atat laudele cat si criticile mele raman in aer pana la maturitatea acvariului si implicit a acvariului
|
 |
|
|
|
Tetra pinguinii cresc destul de mari si au nevoie de spatiu,pt ca sunt foarte dinamici
|
 |
|
|