[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Cumparale doua femele dar sa te uiti dupa burta mov/roz.
Sunt masculi amandoi,pot sa bag si mana in foc.Daca erau pereche nu se alergau,ramirezi mei stau tot timpul impreuna si nu se alearga.
Masculi amandoi ,zic eu!trebuia sa aiba unu burta mov/roz sau caramizie ca sa fie femela.
Zero sanse,i-a icrele cu un card sau ceva si punele intr-unul din acvariile facute de tine,alea mici pana cresc.
ioana21 wrote:
Larva450 wrote:Sanitar raphael in niciun caz.Trebuie sa-l scoti cu un pahar din apa nu cu minciocul deoarece are tepi si este nocturn si-ti poate manca neoni creste pana la 20 cm..

nu am neoni

Scuze faza cu neoni,am crezut ca e alt topic,scuze.Il poti tine numai daca vrei,daca nu ai pesti mai mici de 4 cm
Sanitar raphael in niciun caz.Trebuie sa-l scoti cu un pahar din apa nu cu minciocul deoarece are tepi si este nocturn si-ti poate manca neoni creste pana la 20 cm..
severum777 wrote:Am rezolvat cu betta, nu ii mai mut prin acvarii, unul sta cu guppy si ancistrusi (140 net) intr-un colt plin cu egeria si plante plutitoare sprijinit de un lemn, iar unul cu scalari, intr-un loc asemanator , dar e prea voinic sa stea si el sprijinit de ceva.
Alte 4 intrebari, cu care o sa cam termin tot :
1.Mi s-a mai raspuns o data dar vreau ceva mai mult. Am luat la carasi mancare de pescuit care contine sange uscat si feromoni, Este buna?
2.am gasit pe plantele plutitoare luate din canal niste melci foarte plati, cum se inmultesc???un lucru il vad din comportamentul lor. Ei se bazeaza mult pe aceste plante, ei in ele traiesc.
3 . Ce pot tine in acvariile ramase pentru betta???
4. Bacopa de ghiveci o pot baga in acvariu???

1.Aveam niste pufuleti pentru pescuit care contineau asta...Trageau pestii la ei.
2.prin icre banuiesc
3.crevetii sau neoni
4.nu stiu!
Tu vezi ca este de acum o luna ,nu?
Ai Femela........mascul am eu intr-o poza mai sus!Poti sa-i compari si sa vezi ca tu ai femela.
Ai acvariu de la aquatlantis ,sau cum?daca e asa ,ai filtru intern tecatlantis

Edit:am avut acvariu ca al tau,aceeasi firma si model si am avut filtru Aquael PAT MINI tot din set.
Alex92 wrote:Salutare tuturor,

Am un acvariu aquael leddy60 de 54l,echipat cu echipamentele din setul acela.În acest acvariu am urmatoarele specii de pesti:
-2 guppy -4 molly -2 calytus -4 corydoras -1 precostomus
-2 filifhera -1 scalar - 2 hippo - xipho

Ce combinatie mi-ati recomanda din cei de mai sus ca sa iasa ceva frumos si compatibil.In ce numar? Va multumesc !

Scalarul nu are ce cauta in 54 litri,pleco nici atat,calytus sunt pesti de banc(8-10 pesti)-renunta la ei,filifhera sunt tot pesti de banc.Guppy,Molly,Xipho si cory sunt singurii care poti sa-i bagi in 54 de litri.
severum777 wrote:
anonym wrote:De unde esti ?
Poti da la schimb acei rechini sunt mai teritoriali si poti lua 3 guppy colorati sunt foarte frumosi dar sa iei masculti, daca nimeresti si o femele iti va incarca acvariul de pui .
Nu supra popula acvariul este prea mic .

Al meu tot de 40l este si am 3 cory / 5neoni / 2gupy / 2melci si un betta mic rau care se intelege bine cu toti .

Guppy cu tetrazone , e o combinatie buna daca vrea sa le hraneasca, sa mai fie si colorati... ii mananca mai bine ca pe fulgi

O sa iasa la vanatoare dupa guppy tetrazonele raman fara coada,deoarece le incurca cu fulgi plus ca au gust si de carne coada pestilor,deci o sa le manance cozile mai bine ca fulgi cum a zis severum777
Artemia congelata/vie gasesti la petshop sau pe la crescatori.
ioana21 wrote:

Multumesc! Ma gandeam sa incep sa le dau mancare vie. ce parere ai?

Depinde ce mancare vie vrei sa le dai,eu zic sa le dai artemia.Am vazut mai jos problema cu tetrazonele,se fugaresc din cauza ca sunt prea putini,ei sunt pesti de banc si se tachineaza intre ei,asa daca ai doi ,unul o sa fie cam batut.
Sunt multi pesti,si cred ca nepotriviti pentru acvariul de 40 de litri.Rechini nu cred ca ar trebuii sa stea intr-un acvariu de 40 litri.Cumparai o femela la xipho,daca vrei sanitari ,cory sunt frumosi.Dar nu mai lua niciunul inafara de femela de xipho.
Severum777,betta este in acvariul mare..
Am avut colisa,luat pe la 9 ani pe timpul cand tata avea grija de acvariu si acel colisa a trait pana am avut eu 12-13 ani.Era frumos.Nu ma bagam in seama daca nu stiam.
Eu tin betta cu neoni,nici nu-i baga in seama betta pe ei.
severum777 wrote:
3.Cat traieste in medie un colisa lalia?

In jur de 3-4 ani traieste.
Da...atunci nu vazusem pe scatiietoarea din spate ca au depus deja,un mascul era agresiv cu toti de acolo..si atunci am aruncat toti hoplo in acvariul mare...poti crede ce vrei...eu stiu ce am si ce am avut...
Ei depusera deo zi sau doua deoarece un mascul era agresiv cu toti trei iar eu nu stiam de ce...ma uitasem mai bine si am vazut icre,credeam ca a avortat femela ca era slaba....de asta intrebasem daca pot avorta pestii cu icre...in 3-4 zile au crescit destul si au avit timp sa prinda culoare..am pus solutii si mancare speciala ca sa se coloreze si sa se dezvolte pestii mai repede.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: