Message |
|
gata mam saturat de siteul asta nu mai intru aici in viata mea
|
 |
|
Ha ha.Mai nu mai faceti caterinca ca asta e ceva serios cum sa se sinucida pestele?Abia stie cum sa manance,dar mi-te sa se sinucida.Si aici e ceva serios,chestia cu biotopu astea le stiu dar apa era mizerabila.
|
 |
|
Salut.Ieri am facut si eu curat in acvariu si am pus pestii intro cutie de cam 19 l pana am schimbat apa.Si eu cum ma uitam la ei ce fac acolo,m-am trezit cu un pui de molly pe jos.Cred ca sau luat dupa xipho ca acum cateva sapatamani sa aruncat si masculul.Astept raspunsuri. 
|
 |
|
Nu prea stiu cum sa atasez chestioarele alea din capacul sticlei ca incerc si eu sa fac bomba asta ca paare interesanta.Si totusi ce-s alea?Perfuzii?
|
 |
|
valva antiretur (2lei la orice petshop care are siarticole de acvaristica), difuzor (poate fi si o piatra de aer, dar nu e recomandat).
Cum le pun si pe astea???
|
 |
|
|
 |
|
Acea smecherie o mai coectez la instalatie de co2 sau face ea singura co2?
|
 |
|
Se numesc molly.Acum mi-am amintit
|
 |
|
|
 |
|
1.Scoicile schimba pH-ul din apa,adica face rau la pesti+ca se pot taia in ea.
2.Sanitarilor le plac sa faca gauri deoarece la multe specii le plac sa-si faca treaba in toalete facutede ei.Mai ales sanitarii.
Nu-i poti zice ca-i sinucigas deoarece lui ii place sa faca curat.Nu-l cheama sanitar doar ca mananca doar ce ramane de la pesti,lor le place sa stranga mizeria intr-un coltisor(asa imi fac si mie) si dupa ce au terminat de strans o aspir eu cu tubul de curatat pietrisl
|
 |
|
Am eu o idee:scoate toata apa din acvariu,plantele,decorul,filtrul si restul apoi uitate prin toate.Deparaziteaza plantele stropindule cu apa fierbinte!!!!!!-STROPIT-!!!!! nu udat ca iti moare planta ca acele libelule obisnuite cu 28-27 de grade cum ai in acvariu,o sa moara la apa fierbinte(fii atent sa stropesti toate frunzele).Daca ai o sticluta cu pulverizator(nu de la aerosoluri sau deastea)e perfect!.Dar sa nu stropesti in exces!Moare planta.Pe decor artificial cum ar fi vreanga de vita de vie sau piatra de marmura poti sa le stropesti cat vrei,dar te rog atentie mare la plante!
|
 |
|
Ziceti ca sunt inofensivi,dar sunt infofensivi si pentru oameni?
|
 |
|
pestoaica mea xifo de azi dimineata a inceput sa ciupeasca coltul acvariului desi acolo nu e nimic de ce?
|
 |
|
mai mie molly miau fatat minim 70 de pesti cativa au murit fii atent ca apa sa fie peste filtrul ca aia se ascund pe plantele inalte unde nu ajung aia mari prima data asa au facut si dupa au inceput sa se ascunda pe filtru iti recomand sa nu iei planta de palstic
|
 |
|
femela are coada rotunjita la capat si are burta umflata(asta inseamna ca e matura)si xifo mascl are coada aia alungita in forma de spada(in partea de jos inseamna ca e matur)
|
 |
|
ce este gonopodiu?
|
 |
|
am auzit de la un prieten ca viermii tubiflex fac rau la xifo si vreau sa stiu daca e adevarat
|
 |
|
 asa imi fac si mie
|
 |
|
costa 750 in lei sau euro?
|
 |
|
buna am un mic bol special pentru pesti si acolo am cam 30-40 de pestisori(pui) si am observat ca le dau de mancare si dupa cateva de ore incearca sa se apropie de geam(spre mine) de ce?
|
 |
|