[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: un mic acvarist :)
Forum Index » Profile for un mic acvarist :) » Messages posted by un mic acvarist :)
am cativa pestisori 2 gurami 2 sanitari 2 xipho si 2 pesti(nu prea le stiu specia) si le dau tretramin granules(dimineata si seara) si sera san(dupamiaza)
imi pare rau dar se incarca foarte greu sa bag pozele daca aveti un id de messenger vi-le trimit
cum sa pun poze?ca fac acum
am in acvariu 2 gurami masculi doi sanitari o femela si un mascul si 2 pesti nu prea le stiu specia dar femela e mare neagra si parca ar fi din catifea si masculul e mic si galben cu ochii complet negrii
am un acvariu de 20 de l cu un filtru sistem de incalzire si pompa de aer cu o planta foarde deasa
buna ziua ma numesc andrei si am in micul meu acvariu cativa pestisori si am cumparat astazi o femela xipho pentru un mascul cu coada lunga si albastru spre negru si cand a venit mama acasa a zis ca el este regal si trebuie sa luam xipho coalata cu mai multe varfuri la coada(cum aveam da ne-a murit si nici n-au vrut sa faca pui desi au fost impreuna mai bine de 4 luni)asa si vreau sa stiu care e adevaru: exista xipho (imperial) cum ii zice mama mea;daca exista imperiali trebuie pusi imperial cu imperial si cam atat imi doresc un raspuns multumesc

Forum Index » Profile for un mic acvarist :) » Messages posted by un mic acvarist :)
Go to: