| Message |
|
|
|
capacul este de fapt doar rama, cred ca asta reiese foarte clar din imagine
daca totusi te intereseaza in continuare, pot trimite si in tara, cu conditia sa suporti dta costurile de transport
|
 |
|
|
|
Oasele de sepie s-au dat
Au ramas furtunul si rama.
|
 |
|
|
ofer 2 oase de sepie (se pare ca pot fi utile contra carentelor de Calciu la melci) precum cele din imagine
Oasele de sepie sunt rezervate pana astazi la ora 17
mai ofer de asemenea si 4 m de furtun de culoare verde transparent util la pompele de aer (este nou, nefolosit si nu este siliconat)
la cele de mai sus mai adaug o rama de culoare neagra provenind de la un bazin juwell 120x50, rama a fost modificata avand acum dimensiunea 80x35 (este un pic larguta)

|
 |
|
|
|
Sergiule esti criminal cu imaginile astea.
Eu ca sa nu ma complic cu siteul le-am salvat in my PC denumindu-le cu datele cand umblasi "matale" la ele, si le derulez, si le admir, si le tot derulez, si iara le admir, incat a ajuns sa imi zica femeia "cand te uiti la pozele tale cu plante si cu pesti ai o fata de zici ca esti drogat"
Coane oi fi tu si un pic cam maniac in "a iti tot baga labele" prin peisajele alea belea, dar esti meserias.
Oricum Ar Fi - Jos Palaria !
|
 |
|
|
Ofer la schimb urmatoarele:
-Ocean Nutrition Cichlid Vegi Pellets 1 cutie de 200g (desfacuta din prostie)
-Ocean Nutrition Cichlid Vegi Pellets cutie de 200g - folosita jumatate
( http://www.aqua-pets.ro/ocean-nutrition-ocean-nutrition-cichlid-vegi-pellets-p-5320.html)
-Ocean Nutrition Cichlid Vegi Flakes cutie de 70g din care este folosita jumatate ( http://www.reef.ro/catalog/PRODUSE-PT-ACVARISTICA/Hrana-si-vitamine/Cichlid-Vegi-Flakes-70-g.html)
-Cichlid Bits ( http://www.up-aqua.com/) cutie de 250g din care este folosita jumatate
-mai ofer ca bonus aproximativ 75 ml tot de hrana pt cichlide de la JBL tot sub forma de pellet (nu stiu exact cum se numeste deoarece spre rusinea mea nu mai am cutia in care am achizitionat-o)
-de asemenea tot ca bonus un fundal cu 2 fete cu dimensiunea 120x50 (din ce imi amintesc, pe o fata este reprezentat un ansamblu de roci-gen caramizi suprapuse, iar pe verso cateva roci stancoase)
Toate acestea le ofer in schimbul unor plante din cele mentionate in continuare:
Hydrocotyle leucocephala, Anubias, marsilea, Chladoflora - bile, un echinodorus - planta mare (nu tenellus), Lotus - varianta red, Ludwigia - glandulosa sau repens, Micranthemum micranthemoides, Rotala rotundifolia, si limnophila sessiliflora
Astept ofertele voastre pe PM
Adresez catre admini rugamintea de a nu considera reclama link-urile cu trimitere la produse
Multumesc pt intelegere
|
 |
|
|
|
ai pm
|
 |
|
|
|
trebuia sa cauti tocmai in latura cealalta a magazinului, gasesti sigur sigur
|
 |
|
|
|
cumpar un capac de acvariu cu dimensiunile de 80x35 - exclus cele confectionate din pal sau alte asemenea materiale lemnoase
|
 |
|
|
|
si unde pot gasi os de sepie?
exista cumva posibilitatea de a adauga in acvariu broscute din acelea de calciu (care se dau de mancare la broastele testoase), fara sa afecteze celelalte vietuitoare din bazin ??
|
 |
|
|
|
Beneficiez de "o brigada" numeroasa de melci pomacea - productie proprie.
Din garamada mea de melci am tot donat in stanga si in dreapta, ba pe forum, ba pe la cunoscuti, etc.
Mergand de curand la un amic am observat cu mirare ca melcii lui pomacea (daruiti de mine) sunt ditamai exemplarele frumoase, cu niste cochilii de un galben impecabil, si fara nici o urma de carenta de calciu.
Pe cand, melcii ramasi la mine nu sunt nici macar pe jumatatea dimensiunii exemplarelor observate la amicul meu, si plus de asta cateva exemplare prezinta pe cochiliile lor si vizibile carente de calciu.
(amicul meu are un bazin de 63l cu pietris de 1-2mm -cu o lampa sylvana parca de 15w, fara pic de plante, cu un filtru intern, o pompa de aer, si ca pesti cateva platy si 2 scalari - pe cand eu un bazin de 112l cu substrat jbl aquabasis si pietris de 1-2mm, plante-echinodorus behleri, ludwigia, tenelus, nucus, hemianthus micrantemoides, moss, echinodorus brown, lotus red, si cladophora o bila, CO2, un filtru extern eheim 2213, PH-ul oscileaza in jurul valorii de 7, iar ca lumina T5 2x54)
Mentionez ca le-am administrat ca mancare de foarte multe ori feli de castravete, si felii de dovlecel, pe ambele devorandu-le in cateva clipe.
Ati mai trecut careva prin asa ceva?
Cum ati rezolvat aceasta problema?
Cum se pot trata pomacea?
Multumesc
|
 |
|
|
|
nu este gris 100%
|
 |
|
|
|
saru`mana, p`alea le vreau nebuneste
daca nu ai, aia este!
|
 |
|
|
|
seara buna
te-as ruga, daca ai posibilitatea de a vinde mai multe fire de Hydrocotyle leucocephala (m-ar interesa peste 7 fire, lungi de cel putin 12 cm, fire sanatoase evident)
si daca mai ai cumva Pogostemon helferi - cateva plantute (maxim 5)
multumesc respectuos
|
 |
|
|
vezi poate-i regasesti printre cei de aici
http://www.guppy-fish.com/guppy/mosaic.html
|
 |
|
|
|
iar plasa aia o gasesti in orice supermarket mare - ori e cea care tine capatanile de usturoi, ori la raionul de fructe - acopera casoletele de plastic in care sunt puse fructe de kiwi
bafta
|
 |
|
|
|
nu ne poti pune o imagine cu "anubias-ul" sa ne lamurim si noi, si evident sa te luminam si pe tine?
|
 |
|
|
|
Mosu-le, respectele mele, pt o asa promptitudine
|
 |
|
|
|
Mosu-le, intampin o problemuta
la sectiunea cumparari, daca as vrea sa deschid un nou post nu exista "butonul" de "New Anunt"
La fel si la sectiunea vanzari
Sau sunt eu iar un pic tampit?
|
 |
|
|
|
unde-i editu` ca io nu-l zaresc in noul loook ?
cel mai prost sunt....."pana nu te lovesti de prag nu ai cum sa zaresti tocu` "
abea acum l-am descoperit
iertare pt up
|
 |
|
|
new look
super frumos - atragator
eu unul "fara sa va gadil cu ceva" am ramas masca, am crezut ca am tastat ceva gresit si am nimerit prin alte "ograzi".
felicitarile mele pt noul design, si

|
 |
|
|