[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Gbyu79 wrote:690 guppy . Minim cateva perechi de pesti . S calarii sunt mari si sanatos

Ma bag si eu in discutie spunand ca 690 de guppy e cam mult Nici nu cred ca poate avea cineva atatia...
Alge....probabil...asteapta alt coleg sa te lamureasca mai clar.
Ai pus [/imag] in fata link-urilor.Crevetii zic ca ar fi frunosi Cryistal red cheryy,Blue jelly,si alte specii care le gasesti pe google cu un simplu search.
Deocamdata e promis lui @Gbyu69.
Dupa cum zice si titlul donez un black tetra...a ramas fara grup si acum este singur...cine il vrea sa-mi dea P.M.sau un mesaj mai jos ,pot sa-l dau decat in weekend.
Nu are cum sa nu reziste daca se obisnuieste cu apa rece.
Zic si eu ca ai putea sa-l pui intr-o punga(cu apa cu temp.25-28 grade)dupa il pui in bazinul cu temperatura intre 10*13 grade pana se face aceeasi temperatura in apa din punga in care sta carasul.
Nu
Da...
Este ceva normal ca un betta sa leneveasca.....
Am plantat acvariul super mult si acum nu mai fugareste pe nimeni....e ocupat cu somnul pe frunze.
Macar inca unul ca sa aiba concurenta si sa nu bata femele.Vezi sa nu ai masculi in loc de femele...sa te fii pacalit.
Ce sa fac, ca de cateva zile betta imi alearga ramirezi si le cam franjureste aripire.Eu am pus betta separat si il tin intr-un acvariu separat timp de o jumatate de ora,dupa il adaug in acvariul mare si o sa fie ca nou.Alte solutii...inafara sa ranunt la betta deoarece ,nu prea pot ...Acvariu 140 litri net ,plantat,pietre si ascunzatori.Alte detalii mai pot da la cerere.
Cu placere din nou!
Cu placere!
Trimte-mi pozele pe acest e-mail:mihaiadrian990@yahoo.com si ti le postez eu. daca vrei!sa ma anunti daca mi le trimiti!
severum777 wrote:
Larva450 wrote:Daca moare toti il mananca....daca e ranit toti il ataca.E firul vietii.....incearca sa nu mai faci atatea topicuri.Eu ti-am dat raspuns pe PM la intrebari.Incearca sa donezi/vinzi ce poti face cu pestii cat mai repede...e suprapopulat si neciclat din cate am inteles.Toate astea duc la boli si chiar moartea pestilor.Pentru gris urca temperatura la 30 de grade si pune costapur.Ca sa vezi cine le mananca coada stai,urmarestei si dupa o sa vezi atacatori!
Rog sa ma corectati daca gresesc!

Ai dreptate in cea ce priveste grisul... Dar incearca sa ai un limbaj mai politicos, in primul rand respectul de colegi si diferenta de varsta, el este cu 20 de ani( daca imi amintesc bine ) mai mare ca tine, poti sa citesti din nou politica forumului.

Am incercat sa ii transmit cat de frumos si cat de bine am putut informatiile.Nu cred ca am folosit un termen sau o idee jignitoare sau de lipsa de respect.Eu i-am zis ce trebuie sa faca!
Daca moare toti il mananca....daca e ranit toti il ataca.E firul vietii.....incearca sa nu mai faci atatea topicuri.Eu ti-am dat raspuns pe PM la intrebari.Incearca sa donezi/vinzi ce poti face cu pestii cat mai repede...e suprapopulat si neciclat din cate am inteles.Toate astea duc la boli si chiar moartea pestilor.Pentru gris urca temperatura la 30 de grade si pune costapur.Ca sa vezi cine le mananca coada stai,urmarestei si dupa o sa vezi atacatori!
Rog sa ma corectati daca gresesc!
O poza ar ajuta foarte mult!
Alex92 wrote:De la mâncare sa fie?

nu e de la mancare,a foat prea frig in acvariu si a aparut gris.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: