Message |
|
Azi am pus o lingurita de zahar in acvariu (cineva mi-a spus ca face bine la plante).cand am ajuns acasa acvariul era plin de alge.Ce pot sa fac????
|
 |
|
Iti rozi unghiile??
|
 |
|
Multumesc mult pentru indicatii!
O singura intrebaere:In acvariul de carantina pun apa din acvariul comunitar sau apa de la robinet??
|
 |
|
Azi dimineata am vazut pe unii guppy niste pete albe(de marimea unui solz).Le-au facut peste noapte.Sa fie gris sau poate i-a jumulit carasu'???
|
 |
|
buna!Acvariul e neplantat cu o buturuga ci doua nuci de cocos.Acvariul are 50 l si e filtrat
Acum am o problema: guppy stau la suprafata si par dezorientati.Nu am vazut niciunul sa stea si mai la adancime.Am bagat mana in apa si era un pic rece.SA fie asta problema??
|
 |
|
Buna!M-am intors!
Azi mi-am luat 10 guppy (2 masculi si 8 femele).Am pus punga in acvariu si am facut gauri pt schimbul de apa.Cam cat trebuie lasat asa???Am un caras in acvariu si nu stiu daca o sa se inteleaga cu guppy.Voi ce credeti ?(carasu e micut).
|
 |
|
Fiindca sunt 3 pesti in acvariu si pt ca inca mai are pata neagra pe abdomen si burta umflata.
|
 |
|
Scuze pt dublu post dar am observat ca postul meu a ajuns printre coldest topics fara nici un raspuns la intrebari...
|
 |
|
Deci, acvariul merge bine, am bagat buturuga ieri, o sa revin cu poze...Xifoaica mea trebuia sa nasca acum 3 saptamani dupa spusele voastre(o am de o luna si ceva),
dar burtapare sa i se micsoreze in loc sa creasca.O fi gestanta, grasa sau bolnaava??????
|
 |
|
Recent am acxizitionat o buturuga si am tinut-o in apa 1 saptamana jumate cu schimburi zilnice de apa, dar inca mai gasesc pe fundul galetii fragmente de lemn, nu pot sa o fierb, se poate baga in acvariu buturuga??Su nu??In ghidu' JBL zice ca buturugile nu trebe' fierte...
|
 |
|
Deci, azi am fost la playa si am gasit niste pietre interesante si am o idee de acquascape.Pietrele nu sunt calcaroase(au trecut testu otet) dar sunt din mare.Merg??
|
 |
|
MAi am niste intrebari:
1)Puii xifo merg hraniti cu galbenus de ou??
2)Merge orice lemn in acvariu???
3)Daca merg la pet-shop cu guramiul si carasu o sa-mi dea la schimb 2-3 guppy???
4)Mersi de sfaturi.
|
 |
|
Shi...O buturuga cam cat trebuie tzinuta in apa pentru a nu afecta cumva acvariul????
|
 |
|
Deci, o sa renunt la caras si la gurami daaar as vrea sa-mi achizitionez o pereche de betta:pot sta cu xifo??Merg 2 femele la 1 mascul???Pot sa-i pun in borcane ca thailandezii???Au nefoie de filtru avand in vedere ca au labirintul...???Au nevoie de plante???Au nevoie de apa  ))?
|
 |
|
Dar, catalin, in ce sa investesc banii?substrat, filtru, plante, pesti, incalzitor, fertilizant???
|
 |
|
Acum totul merge bine, se inteleg bine cei 3 pesti si astept sa vina micutii xifoaicei.carasul e un porc in privinta igienei!mai ales cand ii dau hrana speciala pt caras.
|
 |
|
Cam multi pesti la 30 l...parerea mea...
|
 |
|
Acvariul de 144 l chiar costa doar 50 lei?Are vreo zgarietura, gaura??
|
 |
|
o data la 2 saptamani schimb 25 % din apa si mai curat si substratu cu-n furtun o data la o luna
|
 |
|
Il am de 8 luni shi la inceput da, l-am ciclat.
|
 |
|