[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: x-man
Forum Index » Profile for x-man » Messages posted by x-man
Azi am pus o lingurita de zahar in acvariu (cineva mi-a spus ca face bine la plante).cand am ajuns acasa acvariul era plin de alge.Ce pot sa fac????
Iti rozi unghiile??
Multumesc mult pentru indicatii!
O singura intrebaere:In acvariul de carantina pun apa din acvariul comunitar sau apa de la robinet??
Azi dimineata am vazut pe unii guppy niste pete albe(de marimea unui solz).Le-au facut peste noapte.Sa fie gris sau poate i-a jumulit carasu'???
buna!Acvariul e neplantat cu o buturuga ci doua nuci de cocos.Acvariul are 50 l si e filtrat
Acum am o problema: guppy stau la suprafata si par dezorientati.Nu am vazut niciunul sa stea si mai la adancime.Am bagat mana in apa si era un pic rece.SA fie asta problema??
Buna!M-am intors!
Azi mi-am luat 10 guppy (2 masculi si 8 femele).Am pus punga in acvariu si am facut gauri pt schimbul de apa.Cam cat trebuie lasat asa???Am un caras in acvariu si nu stiu daca o sa se inteleaga cu guppy.Voi ce credeti ?(carasu e micut).
Fiindca sunt 3 pesti in acvariu si pt ca inca mai are pata neagra pe abdomen si burta umflata.
Scuze pt dublu post dar am observat ca postul meu a ajuns printre coldest topics fara nici un raspuns la intrebari...
Deci, acvariul merge bine, am bagat buturuga ieri, o sa revin cu poze...Xifoaica mea trebuia sa nasca acum 3 saptamani dupa spusele voastre(o am de o luna si ceva),
dar burtapare sa i se micsoreze in loc sa creasca.O fi gestanta, grasa sau bolnaava??????
Recent am acxizitionat o buturuga si am tinut-o in apa 1 saptamana jumate cu schimburi zilnice de apa, dar inca mai gasesc pe fundul galetii fragmente de lemn, nu pot sa o fierb, se poate baga in acvariu buturuga??Su nu??In ghidu' JBL zice ca buturugile nu trebe' fierte...
Deci, azi am fost la playa si am gasit niste pietre interesante si am o idee de acquascape.Pietrele nu sunt calcaroase(au trecut testu otet) dar sunt din mare.Merg??
MAi am niste intrebari:
1)Puii xifo merg hraniti cu galbenus de ou??
2)Merge orice lemn in acvariu???
3)Daca merg la pet-shop cu guramiul si carasu o sa-mi dea la schimb 2-3 guppy???
4)Mersi de sfaturi.
Shi...O buturuga cam cat trebuie tzinuta in apa pentru a nu afecta cumva acvariul????
Deci, o sa renunt la caras si la gurami daaar as vrea sa-mi achizitionez o pereche de betta:pot sta cu xifo??Merg 2 femele la 1 mascul???Pot sa-i pun in borcane ca thailandezii???Au nefoie de filtru avand in vedere ca au labirintul...???Au nevoie de plante???Au nevoie de apa ))?
Dar, catalin, in ce sa investesc banii?substrat, filtru, plante, pesti, incalzitor, fertilizant???
Acum totul merge bine, se inteleg bine cei 3 pesti si astept sa vina micutii xifoaicei.carasul e un porc in privinta igienei!mai ales cand ii dau hrana speciala pt caras.
Cam multi pesti la 30 l...parerea mea...
Acvariul de 144 l chiar costa doar 50 lei?Are vreo zgarietura, gaura??
o data la 2 saptamani schimb 25 % din apa si mai curat si substratu cu-n furtun o data la o luna
Il am de 8 luni shi la inceput da, l-am ciclat.

Forum Index » Profile for x-man » Messages posted by x-man
Go to: