Message |
|
Va rog raspundetzi!
|
 |
|
|
 |
|
Acumam observat ca si masculul xifo sta lipit de substrat.Credeam ca este mort, cand am apropiat minciogul de el s-a miscat putin.Ce poate sa aiba??Se pot imbolnavi si ceilalti peshti??
|
 |
|
Mi-a murit platty!L-am gasit atarnat pe planta artificiala, avea inotatoarea dorsala sfasiata!De 3 zile Masculul xifo o cam fugarea.E posibil sa patesc acelasi lucru si cu femela xifo gestanta????
|
 |
|
Peste vreo luna o sa merg la Buzau si in Parcul CEntral (Crangul) e un fel de lac.Acolo se afla niste plante interesante si niste melci acvatici.Acei melci si acele plante sunt compatibile cu acvariul meu?????
|
 |
|
Mai e valabil???
|
 |
|
Mai e valabil????
|
 |
|
Mai e valabila oferta?
|
 |
|
Mai e valabil???
|
 |
|
Din cate stiu masculul e cel cu ,,coada'' adica cu sabia aia de sub innotatoare.
|
 |
|
Cam cat sunt taxele?Si le poti trimite in Constanta fara sa se strice(prin posta)?'??
|
 |
|
Vrei aspect, poftim aspect!
P.S.Plantele sunt in pahar pt ca nu am substrat gros, saptamana viitoare mewrg la munte si poate iau niste pietris de la un rau.Pt. moment plantele o sa stea asa....
Revenind la discutie:e sau nu e gestanta???????????????????????????????????????
|
 |
|
Azi am cumparat o xifoaica dar cand am bagat punga cu ea in acvariu(pentru echivalarea temperaturii) mi-am dat seama ca are burata foarte umflata.O fi gestanta?
|
 |
|
Merci moolt pty sugestii.am inlaturat scoicile si, in locul lor am pus 2 jumatati de nuca de cocos(nu ma intrebati cum am reusit s-o tai  ).In curand cel mai probabil duminica maresc substratul si adaug plante.Voi adauga si o constructie din pietre maricele.
P.S. carasul are 3,5 cm, acvariul 60 l, nu are spatiu alaturi de guramiul sperios de masc xifo si fem. platty???????
|
 |
|
Si mai am o intrebare: Pentru ascunzatorile pt pesti pietrele trebuie sa fie fierte?Merg si pietrele comune sau doar alea de la pet-shop?
|
 |
|
Multumesc pt sfaturi dar mai am o intrebare, pentru un echinodorus, un cabomba si un ceratopteris thalictroides, de ce fel de substrat am nevoie, al meu are 1 cm inaltime 80% nisip 20% pietris.Si de ce fel de feltirizare?
|
 |
|
Multumesc pt raspuns dar pot fi lasate acolo, macar de decor, pt ca am vazut de vanzare si in pet shopuri...
|
 |
|
Ma refeream la scoici dar sunt moarte, fierte si spalate...
|
 |
|
Ma numesc cosmin gheorghe si sunt din constanta deabea am inceput experienta mea in lumea acvariilor.Ma scuz daca uneori voi pune intrebari stupide 
|
 |
|
Sunt nou pe acest site si am cateva intrebari stupide sa va pun 1)ce specie este acest peste?(poza 1)
2)Acest xifo e mascul sau femela? (poza 3)
3)Aceste carapace fac rau pestilor? (poza 2 jos)
Cam Atat...
|
 |
|