[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: x-man
Forum Index » Profile for x-man » Messages posted by x-man
A murit! Masculul xifo e mort!La naiba!Am facut tot ce trebuia facut pentru a mentine sanatatea pestilor iar intr-o singura zio au murit doi!Ce sa fac ca guramiul carasul si femela gestanta sa nu moara?????sunt asa de trist!Erau preferatii mei!
Acumam observat ca si masculul xifo sta lipit de substrat.Credeam ca este mort, cand am apropiat minciogul de el s-a miscat putin.Ce poate sa aiba??Se pot imbolnavi si ceilalti peshti??
Mi-a murit platty!L-am gasit atarnat pe planta artificiala, avea inotatoarea dorsala sfasiata!De 3 zile Masculul xifo o cam fugarea.E posibil sa patesc acelasi lucru si cu femela xifo gestanta????
Peste vreo luna o sa merg la Buzau si in Parcul CEntral (Crangul) e un fel de lac.Acolo se afla niste plante interesante si niste melci acvatici.Acei melci si acele plante sunt compatibile cu acvariul meu?????
Mai e valabil???
Mai e valabil????
Mai e valabila oferta?
Mai e valabil???
Din cate stiu masculul e cel cu ,,coada'' adica cu sabia aia de sub innotatoare.
Cam cat sunt taxele?Si le poti trimite in Constanta fara sa se strice(prin posta)?'??
Vrei aspect, poftim aspect!

P.S.Plantele sunt in pahar pt ca nu am substrat gros, saptamana viitoare mewrg la munte si poate iau niste pietris de la un rau.Pt. moment plantele o sa stea asa....

Revenind la discutie:e sau nu e gestanta???????????????????????????????????????
Azi am cumparat o xifoaica dar cand am bagat punga cu ea in acvariu(pentru echivalarea temperaturii) mi-am dat seama ca are burata foarte umflata.O fi gestanta?
Merci moolt pty sugestii.am inlaturat scoicile si, in locul lor am pus 2 jumatati de nuca de cocos(nu ma intrebati cum am reusit s-o tai ).In curand cel mai probabil duminica maresc substratul si adaug plante.Voi adauga si o constructie din pietre maricele.

P.S. carasul are 3,5 cm, acvariul 60 l, nu are spatiu alaturi de guramiul sperios de masc xifo si fem. platty???????
Si mai am o intrebare: Pentru ascunzatorile pt pesti pietrele trebuie sa fie fierte?Merg si pietrele comune sau doar alea de la pet-shop?
Multumesc pt sfaturi dar mai am o intrebare, pentru un echinodorus, un cabomba si un ceratopteris thalictroides, de ce fel de substrat am nevoie, al meu are 1 cm inaltime 80% nisip 20% pietris.Si de ce fel de feltirizare?
Multumesc pt raspuns dar pot fi lasate acolo, macar de decor, pt ca am vazut de vanzare si in pet shopuri...
Ma refeream la scoici dar sunt moarte, fierte si spalate...
Ma numesc cosmin gheorghe si sunt din constanta deabea am inceput experienta mea in lumea acvariilor.Ma scuz daca uneori voi pune intrebari stupide
Sunt nou pe acest site si am cateva intrebari stupide sa va pun 1)ce specie este acest peste?(poza 1)

2)Acest xifo e mascul sau femela? (poza 3)

3)Aceste carapace fac rau pestilor? (poza 2 jos)

Cam Atat...

Forum Index » Profile for x-man » Messages posted by x-man
Go to: