Bunnnn..
Am facut ieri un mini test..am facut din folie aluminiu 2 reflectoare sa vad cum bate lumina in apa si vreau sa spun ca era diferenta mare.

. E de bine...
Nu se pune problema banilor pe reflectoare..insa am tot aruncat banii pe diverse chestii acvaristice, dupa care am realizat ca de fapt daca studiam mai intens problema nu erau necesare..nu dezvolt ideea acum..
De regula sunt o persoana care ma cam grabesc in a lua decizii in toate punctele de vedere..cred ca nu corespund profilului de acvarist inca

..
De cateva zile incep sa ma ponderez si se pare ca descopar lucruri noi...
In prima faza voi lua 2 reflectoare JBL 438 mm dupa care ramane sa ma gandesc la substrat...poate voi merge pe amazonia 2 sau jbl sau teralit... mai reflectez,,,cert este ca am decis sa merg pe fertilizare de la easy life (carbon, profito si ferro) am vazut pe diverse forumuri ca este laudata acesta firma(insa ramane de vazut). Este o idee buna ce zici?? ...repet sunt cam noob in aceasta privinta cu fertilizarea, substrat fertil, nefertil, inca sunt la capitolul studiu, de aceea este ceata in capul meu...
Momentan intentionez sa imi achizitonez materialele necesare, pietrele, plantele, etc dupa care voi face un jurnal...

stiu ca nu va fi ca al tau insa macar pe jumate sper sa fie, plus de asta iti voi cere ajutorul din cand in cand.
Cred ca multi forumisti inca asteapta poze cu evolutia acvariului tau (am vazut jurnalul tau si pe un forum de afara care este la fel de apreciat)...

.
Vrem POZE..Vrem Poze...Vrem poze...