[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kryss05
Forum Index » Profile for kryss05 » Messages posted by kryss05
Ceva poze cu evolu?ia celor dou? acvarii... ?????? Îl urm?resc pe cel de jos, vreau s? v?d evolu?ia cu lampa led, si filtrul hang on.
Mul?umesc mult pentru detalii, se pare c? mitul despre leduri ca nu sunt bune pentru plantate dispare.
Cred c? o s? m? apuc totu?i de un diy, am g?sit banda de leduri cu temperatura de culoare 6500k si puterea luminoas? pe fiecare led de 40-45 lm, iar pentru lampa sunsun pe care o de?ii tu am vazut la specifica?ii 20-22 lm pe led. Clar va fi mai luminoas? banda de leduri.

Voi mai adaug? si o band? speciala care ajut? la cre?terea plantelor varianta cu cate 4 leduri ro?ii unul albastru.

Cred c? o sa postez si eu jurnal cu bazinul meu..imi fac curaj ??
Frumoase acvarii... Felicit?ri.

Am o întrebare legat? de lampa cu leduri, este eficient? la plante? Asa vrea s? îmi fac o lampa DIY, bazat? pe banda de leduri (aleea mai luminoase 5630) si vreau sa stiu daca merit? trecerea pe leduri.

Cresc plantele frumos, se dezvolt? algele mai tare decât în mod normal?
Am vazut ca lampa ta este SunSun cu leduri albe 7500k si cateva leduri ro?ii Este suficienta lumina produsa de aceasta lampa la acvariul de jos.

Ai multa stima din partea mea, pentru tot ceea ce faci si pentru ca împartasesti cu noi imagini si idei pentru diverse proiecte de acvaristic?.
Am avut si eu aceeasi problema cu ventuzele de la testul CO2, dupa aproximativ 6 luni nu mai stateau lipite pe geam si se varsa solutia in apa, pot spune ca aveam incindente si de 2-3 ori pe saptamana. Nu am avut pesti morti sau alte incidente neplacute in 120 litri fara sa schimb apa. Problema a fost rezolvata cu o ventuza mare luata de la un suport de incalzitor, am fortat umpic sa intre pe una din laturile in care intra o ventuza mica si de atunci zero probleme .
O sa atasez o poza cand am timp.
Acvariu si filtrul s-au dat, se poate inchide. Multumesc.
Filtru este rezervat pana luni, acvariu este in continuare disponibil.
Dupa cum se vede si in titlu, se vinde acvariul nefolosit cumparat din Hornbach cu dimensiunile:

Lungime 50 cm
Latime 30 cm
Inaltime 30 cm 45 litri

Pret acvariu 50 lei

Filtru intern Ferplast Blucompact 02 nou nefolosit

Pret filtru 70 lei

Ambele se pot cumpara la 100 lei, separat la preturile mentionate mai sus.

Detalii aici sau PM.

image

image

image

image

image

Se poate închide..se retrag de la vânzare...aviz celor cu dincolo era mai ieftin.
Super Oferta.....Ultima strigare 60 Lei pachetul.
In caz ca nu se vinde se retrage de la vanzare..
Multumesc!
Salut!
Sa vandut, am scris si pe forum ca se poate inchide anuntul insa nu au publicat cei de la acvariu.ro ...
Mai incerc acum inca o data prin intermediul acestui THREAD.
SA VANDUT PACHETUL SE POATE INCHIDE. MULTUMESC!
Reducere de pret!
65 lei tot pachetul@!
Pachet rezervat pana duminica seara.
Se vinde difuzor C02+Extensie+Bonus numaratorul de bule la care nu mai am cutie...
Furtun CO2 special Hagen nefolosit. Restul sunt folosite insa in stare impecabila dupa cum se vede si in poze..
Pretul este fix si nediscutabil.. 70 Lei ..doritori de negociere ii invit sa mearga la magazin sau sa mai caute si vor gasi la pretul dorit.
Se poate ridica din zona Auchan TITAN ..pentru contact PM sau aici pe forum.

image

image

image

Uploaded with ImageShack.us
Se vinde incalzitor substrat Dennerle 130 Lei nou nout..nefolosit..se poate vedea in poze.
Se vinde furtun Co2 Dennerle 40 Lei nou..nefolosit..se poate vedea si in poze.
Oferta este pentru ambele 150 LEI!
Preturile sunt FIXE si nediscutabile.
Doritori de negociere ii invit sa mearga la magazin sau sa mai caute si vor gasi la pretul dorit.
Se poate ridica din zona Auchan TITAN ..pentru contact PM sau aici pe forum.
image

image
Ai Pm..
Tel: 0757533007
Se vinde acvariu Juwel Lido 120 Litri complet echipat (filtru intern foarte eficient, incalzitor juwel 100W)..nezgariat si impecabil pe deasupra ...
Pesti: 4 Discusi , 8 neoni, 1 SAE
Termometru JBL profesional
Test Permanent Co2 JBL
Reactor CO2 JBL Taifun + extensie(dizolva foarte bine co2) alimentat de BOMBA Drojdie
Plante + Solutii de intretinere a apei si multe altele...
Pretul este pe tot asamblu si este FIX . Nu se vinde pe bucati..
800 RON se poate asigura transport gratuit in BUCURESTI pentru alte judete CONTRA COST ..

image

image
marzzx wrote:Eu acum am ceva fertilizant preparat de un neamt ...

Hmm... io cred ca tu lucrezi pentru nemtii de la JUWEL sub acoperire si nu vrei sa ne spui... Prea e frumos acvariu tau si este dotat cu filtru stock, lumina stock, reflectoare stock ...cred ca tu le prepari acvriu pentru sedinte foto sa il puna in catalogu lor pe 2010-2011 .
Imi place cum ai pus planta aia in patratele e beton.
Bunnnn..
Am facut ieri un mini test..am facut din folie aluminiu 2 reflectoare sa vad cum bate lumina in apa si vreau sa spun ca era diferenta mare. . E de bine...
Nu se pune problema banilor pe reflectoare..insa am tot aruncat banii pe diverse chestii acvaristice, dupa care am realizat ca de fapt daca studiam mai intens problema nu erau necesare..nu dezvolt ideea acum..
De regula sunt o persoana care ma cam grabesc in a lua decizii in toate punctele de vedere..cred ca nu corespund profilului de acvarist inca ..
De cateva zile incep sa ma ponderez si se pare ca descopar lucruri noi...
In prima faza voi lua 2 reflectoare JBL 438 mm dupa care ramane sa ma gandesc la substrat...poate voi merge pe amazonia 2 sau jbl sau teralit... mai reflectez,,,cert este ca am decis sa merg pe fertilizare de la easy life (carbon, profito si ferro) am vazut pe diverse forumuri ca este laudata acesta firma(insa ramane de vazut). Este o idee buna ce zici?? ...repet sunt cam noob in aceasta privinta cu fertilizarea, substrat fertil, nefertil, inca sunt la capitolul studiu, de aceea este ceata in capul meu...
Momentan intentionez sa imi achizitonez materialele necesare, pietrele, plantele, etc dupa care voi face un jurnal... stiu ca nu va fi ca al tau insa macar pe jumate sper sa fie, plus de asta iti voi cere ajutorul din cand in cand.
Cred ca multi forumisti inca asteapta poze cu evolutia acvariului tau (am vazut jurnalul tau si pe un forum de afara care este la fel de apreciat)... .
Vrem POZE..Vrem Poze...Vrem poze...

Forum Index » Profile for kryss05 » Messages posted by kryss05
Go to: