| Message |
|
|
|
Dar acum? Dar acum? Dar acum?
|
 |
|
|
Ai grija ca daca tastezi si lipesti in acelasi timp o sa lipesti controlerul de tastatura si in loc sa controlezi ledurile, o sa controlezi pc-ul Asa ca bafta la proiect
|
 |
|
|
Pavelescule lasa-l sa puna, ce daca nu iti place schimba canalul/topicul
Super tare Ciprian, bravos
|
 |
|
|
Ii dadusem eu deja mesaj ca ma intereseaza clarkii
Nu vrei tu piatra si iau eu pestisorii?
|
 |
|
|
|
O sa merg tot pe Kent ca Radu a zis ca nu stie cand o poate aduce, o sa vb cu Lucian poate el o sa aiba vesti mai bune. Cand o sa fac rost de sare te anunt, si daca o vrei din o sa iti trimit fara nici o problema.
|
 |
|
|
|
Salut,
Dau o anemona viridis pe un alt coral. Anemona este fixata pe o piatra rotunda si este acoperita in intregime cu coralina. Are 4cm lungime si vreau sa o dau sa iau o anemona pt ocellaris.
Multumesc,
Cristian
|
 |
|
|
|
eu am 1.025
Iti dau 2-3 kg de sare nu e problema, dar nici shop.acvariu.ro nu au pret per galeata/kg nici radu nu are si nu stiu cat costa. Oricum vreau sa iau undeva la 10-15kg.
Am citit ca pro reef merge bine pt cei care au un reactor de calciu si eu nu am. Deci nu stiu daca trebuie sa amestec sau pot merge doar pe un singur tip de sare.
|
 |
|
|
Vad ca mi se termina si mie sarea Kent. Nu am avut probleme cu ea, am fost multumit de ea (Ca-450 iar Mg 1300). Sa iau o galeata de kent sau sa incerc Aquavitro? sau sa fac combinatia mortala 50% Pro reef si 50% Aquavitro?
P.S. scuze blue ca intervin pe topicul tau, dar daca tot se discuta despre sare 
|
 |
|
|
Shubi wrote:Care, ai waterproof de la Latcan ?
N-a ajuns pana acum
Pe site la producator zice ca e IP20 si am zis sa o testez
P.S. pentru cei care nu stiu lampa lui ionut am transformat-o intr-un submarin si acum e in drum spre shubi ca sa o bage la reanimare 
|
 |
|
|
Poate acolo o sa puna niste pietre si o sa faca un fel de grota acvatica
Uff ma enervati o sa ma faceti sa nu mai am rabdare un an de zile si sa ma apuc si eu de un proiect de bazin mare 
|
 |
|
|
Vad ca koala nu zice nimic de seranada oferita de tine, shubi
Lsand gluma la o parte ce se mai aude de lampa mea 
|
 |
|
|
|
Salutare,
M-ar interesa o anemona pentru viitori colocatari (Amphiprion ocellaris) de preferabil Heteractis crispa yellow.
Ma poate ajuta cineva?
|
 |
|
|
WoW a iesit super misto 
|
 |
|
|
Mi-a dat si mie alex vreo cateva Ophiolepsis. Dar eu am si una mare, cel mai mult imi place cum ia grauntele si mananca sau se bate cu debelius pe ele 
|
 |
|
|
|
Radule cand o sa te inveti ca poti obtine lucruri misto si cu chestii mai ieftine, de aici a aparut si termenul de DYI. Pe bune chiar credeti ca daca dai pe un refractometru 100 de milioane nu are aceasi precizie ca unul de 50lei?
|
 |
|
|
Ok nu e problema, sa imi zici doar in ce zona este si da mi un numar de telefon sa pot stabili cand ma vad cu el 
|
 |
|
|
No worries Pavelescule,  O iau eu azi de la Akaiu, iar sambata o sa ma duc cu ea si la PTM Danezu sa ii fac testele, poate o sa trec si pe la BunicuW.
De saptamana viitoare o sa pot preda altcuiva, sau sa ti-o aduc si tie si asa am scuza sa iti vad si tie acvariuL 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
darthradu wrote:Intrebarea este ai intors sau nu stecherul in priza? 
Iti dai seama ca nu are nici un efect  Ce daca pui masina de spalat cu stecherul invers invarte invers?
|
 |
|
|
Pavelescule daca ma prezint cu tanti si cu par-ul la tine cand ma intorc acasa ma asteapta nevasta cu PAR-ul  )
Ok o sa il sun eu pe akaiu si ma vad cu el.
|
 |
|
|