[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CreatoR
Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
elven wrote:e din grecia parerea mea si nu e ok deloc

imi spui si mie de ce nu e ok deloc?

Ca e din Grecia si nu din Fiji

Pana la urma i-am gasit si ei un loc si sta super in acvariu. Am vazut alte anemone viridis si sunt mai urate decat cea pe care o am eu. Chiar imi place ce forma are si ce culori incepe sa prinda.
Am fost si eu la domnu' Vali si am fost foarte incantat.

M-am ales cu cativa corali frumosi + m-a ajutat cu o anemona bubble green care clarkii mei o indragesc

Recomand 100%
Am cautat, dar majoritatea gasite despre viridis arata cam urate, iar "viridisul" pe care il am parca se transforma in ceva frumos

Ok atunci vedem peste 6luni cum o sa arate
Ce tip de anemona este cea din imagine? De tip heteractis sau viridis?

Vad ca incetul cu incetul incepe si seamana cu asta: image = Heteractis crispa cream

Are aceasi culoare, inclusiv varfurile sunt la fel.
Oooo vii la bucuresti, pai atunci poate ne aduci si noua ceva

Un coral, un peste, o alga
wow misto e bine de stiut. Multumim Cristi pentru acest video
Am vb cu vali b si cred ca pe asta o sa merg un bubble green. (adica o sa iau de la el una ca are 2).

Mersi pentru sfaturi baieti. Nu stiam ca heteractis e dificila. Daca o sa vrea cineva sa ia viridisul ok daca nu il tin pana cand o sa ma supere
suna bina, am aflat si eu de magnifica ca e prea "mica" pentru acvariul meu si mi s-a recomandat bubble sau heteractis si cred ca o sa merg pe:

Heteractis crispa white
Nu are nimeni o anemona pentru clarkii mei se simt cam singuri

Sund dispus sa o si donez daca o vrea cineva, vreau sa o inlocuisc cu o anemona Heteractis magnifica.
Ok dupa o perioada revin cu update-uri ce contin vesti foarte bune (zic eu).

Azi am facut testele si am PH 8.1-8.2, PO4 0.01, NO3 a inceput sa scada de la 8 undeva pe la 3-4.

Ca noutati in acvariu, coralii o duc bine, zoasii s-au inmultit, kenia tree a crescut la fel si xenia. Nu mai zic de ciupercute(discosoma) care s-au cam inmultit si o sa trebuiasca sa incep sa mai impart.

Ca vietuitoare au ramas o lysmata debelius si un amboinensis, un hermit blue leg, un pangur, o stea de nisip, o stea sarpe si 2 clarkii (sper ca nu am uitat pe nimeni). Pana acum au naparlit si crevetii si crabii cu succes, clarkii nu au facut rele.

Din pacate doar amboinensis sta in fata, iar debeliusul sta in spate si doar la papa vine si el

P.S. pozele o sa vina cand vine si lampa (undeva pe joi-vineri)
Arata super
Fata asta sigur o va avea cand o sa deschida forumul
Am inteles cand e plecat koala e sarbatoare
Mane tu lasa gargara si fa-mi lampa
Ori ne baneaza ori inchide acest topic.

Deci pe bune de fiecare data cand pleaca parca dinadins ii mai adaugam vreo 5-10pagini de discutii despre ce face el in momentul de fata

Revenind la topic sigur aceasta imagine se potriveste mai bine

image
georgemonda wrote:asta-i trafic de carne vie.
au plecat pe ascuns

de accord, chiar eram curios de pret..
Ciudat eu nu am PO4 si imi merge bine xenia

Legat de sarea aquavitro am vb cu radu (tropheus) si zicea ca e mai complicat sa o aduca cel putin acum ca nu stiu ce mutari au facut cei de la seachem. pe scurt mi-a recomandat coral red sea, kent sau tropic marin. Am zis ca o sa merg pe kent in continuare. Am fost multumit de ea.

Deci vb lui Pavelescu, intereseaza-te inainte de a merge inainte
Blue14 wrote:
Deci nu numai eu fac prosti cu lampile!!!
Or fi oxidat ledurile....

Da Andrei simte-te bine, mai sunt si altii grabiti si neatenti S-a bulit microcontrolerul dar il rezolva shubi, saptamana viitoare o pun din nou pe pozitii
Iar va faceti de cap? pot sa jur cand este el plecat parca dinadins poluati topicul.. nu ca as avea ceva impotriva

Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
Go to: