[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Discutia a degenerat asa ca inchid topicul.

@all

Sandu wrote:
g.g wrote:@Sandu

Ma doare mai mult decat daca mi-ai fi scris smilie smilie smilie Ce ma intriga e sursa nesecata de ura cu care esti intampinat cand spui lucrurilor pe nume

Din punctul meu de vedere tu evidentiezi foarte bine stituatiile cand branza e pe bani si mai e si de import. Ok-ul era general pt ca practic ai spus ceea ce asi fi spus si eu referitor la relatia cu magazinele si conditiile in care se poate face un import.
Cu plantele e clar, nu exista cerere si ca urmare nu se importa plante. Ce se gaseste e la noroc.
Am ofertat plante, insa din 1800 de oameni cu tot cu clone au pre-comanat 5. Pai cum sa duca 5 oamenii un import? Celor ce au pre-comandat le multumesc si voi gasi o cale sa ma revansez pentru intelegerea si rabdarea avuta, pentru ca dorinta lor de a achizitiona plante de calitate nu le-a putut fi onorata.
Cu pestii de apa dulce m-am convins, altii s-au convins cu nevertebratele, ...
Ma intreb daca mai merita sa incerc si cu cartile de acvaristica, ...

@Sandu
Aphyosemion australe

KILLIE - GHIDUL INCEPATORULUI
In plus se va umple imediat de alge. smilie
Daca esti asa jmecher pune-i caciulita si lu' asta

alix wrote:... o femela de gupy a inceput sa depuna icre...

Best of.
APC/UPS, la care se conecteaza pompa de aer, combinat cu un timer, astfel incat sa dea curent pompei 15 minute da, 15 nu. Asta ca sa acopere o perioada de timp cat mai mare. Sau pompe de aer cu acumulatori. Cele made in China nu sunt o avere, si te scapa de probleme.
INTROS wrote:Pentru ca mai multa lume mi-a spus ca imaginea 3/4 are reflectii care fac neclara compozitia acvariului, ...

ofticosi.

@Intros
vezi ca la masa mai avem sa-i montam usile si gata. Ti-o aduceam ieri dar nu a incaput in tico.
Cel mai eficient este cel cu butelie, valva solenoid, counter si reactor, controlat de un pH controller/computer.
Dintre cele doua prezentate de tine as alege prima varianta. E normal sa fie ieftin ca pana la urma nu este decat un reactor. Si in general un reactor bunicel e in jur de 30 de euro.
http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=29
Ieri astronotusii au primit noi prieteni de "joaca", Pygocentrus piraya :ninja:
Sandu wrote:
Anubias wrote:
Aaa sa nu uit, te mai bagi si la o cheltuiala anuala e aproximativ 40 de euroi cat costa o sonda noua de pH a carei acuratete dispare intre un an si doi.
Eu zic un an

exista refil pt senzorii de pH si mV si nu costa decat 1,90 euro + TVA.
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=1432
Ai sticat frumusete de acvariu.
Am pus denumirile la fiecare planta din galerie.
Primele precomenzi au inceput sa apara. Asa ca va astept si pe restul.

Plantele sunt produse in OLANDA.

"In the Westland region of the Netherlands, the Dutch market gardening industry produces the highest quality flowers, plants and vegetables; the Netherlands is renowned worldwide for the best products and the best quality. With 20,000 m2 of ultramodern greenhouses, we supply the best quality aquarium plants to wholesalers and retailers throughout the world."

"Before the plants can be sold, they are first subjected to quality control; only if the plants meet the strict quality criteria are they passed on to the dispatch department. At the dispatch department, the plants are cleaned, rechecked and packed in special transport boxes; they are then temperature conditioned and made ready for dispatch to the customer, wholesaler or retailer."
La ce ii trebuie aerare si incalzitor? Sau si-a schimbat cumva betta sistemul respirator. Daca temperatura din camera e rezonabila nu are nevoie nici de incalzitor.

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: