[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
E subtire oferta la noi si de regula nu te alegi cu ce ti-ai dorit, ci cu ce s-a gasit..

La altii, e pe alese. Exemplu de la mine din provincie:

image

image

image

image
N-am avut, asa m-a atras si pe mine acum cativa ani, dar m-am abtinut.
Sunt confectionate din aragonit, unse cu bacterii si spori (care ar trebui sa se activeze in apa) si colorate cumva sa para a fi acoperite cu coralina.
Pe viu arata foarte bine (le-am studiat la un petshop din Belgia), unele sunt modulare si se pot imbina in fel si chip. Nu necesita tratamente, se utilizeaza ca atare.
Pretul - prohibitiv.
Merita doar daca ai o filtrare super buna si nu te bazezi pe filtrarea prin piatra vie.
Nici eu nu stiam de el, l-am vazut intamplator in oferta unui petshop si mi-a ramas intiparit intr-un coltisor al mintii.
Am avut leeri cand eram copil, din ala clasic, mozaic, gri si atat, fara bliz-bliz-uri si leduri colorate.
flo77 wrote:Din cate stiu, nu cred ca exista diferite nuante de culori pentru aceasta specie. Diferitele culori sunt datorate fievarstei, fie dimorfismului sexual.

https://www.aquariumglaser.de/en/25-perchlike-fishes/trichogaster-leerii-gold-2/
Merveilleux, felicitations
Pune si tu o poza cu sosoaca langa acvariu, moartea pasiunii
Sunt mai multe nuante de leeri, si gold, si cu culori, si gri/albastrui
Leeri
Important e sa-ti placa tie, tu locuiesti in jurul acvariului. Noi vedem o poza, o apreciem sau o criticam, iar dupa 20 de secunde ne doare in cur

Eu am vrut sa fac asa ceva la cabinet, dar am renuntat din lipsa de timp si bani:

Da, se aplica la tot mai putin la Donatii.
E un pic outdated la reguli, s-au schimbat pe parcurs in decursul timpului si mos Lucian n-a mai corectat regulamentul.
Totul s-a intamplat datorita mesajelor de tip "UP" si s-a considerat ca un singur post e suficient, restul urmand sa se trateze in privat.
Asa?

Zic asa, doar pentru mine. Acvariile mele s-au stabilizat abia cand am incetat sa stau cu mainile pana la cot in ele.. Strictul necesar si doar cand e cazul.
alinutz80 wrote:
La postul ala nu se poate raspunde nu stiu de ce...asa mi le pune la vanzari sau cumparari direct blocate...nu stiu de ce.

Stiu eu de ce

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/56.page

2) Topicurile din cadrul ariei "Vanzari" sunt de tipul "closed topic"!

- Asta inseamna ca nu puteti reveni ulterior, cu modificari in topic...
Am testat si eu betisoarele alea la recomandarea cuiva, iar apoi cand am comparat cu testele la picatura erau departe rau de adevar..
EverSad wrote:Bloom bacterian, clasic.

Daca e cum zice tristul, aditia de bacterii o sa faca si mai rau.
Ai teste dedicate nh4, no2? Daca da, ce rezultate ai?
EverSad wrote:La biotopol+, asa erea` 12.5 (la sfert)

Nu e, vezi ca a editat alinutz postul.
5ml la 40l
S-au puturosit nemtii?

Ma rog, ultima oara cand am fost pe acolo, ori nemtii nu prea mai sunt nemti, ori si-au schimbat aspectul in orientali si asiatici.
Bre, mie imi da cu virgula.
Pe site-ul jbl nu gasesc biotopol plus, doar pe site-urile comerciale romanesti.
In prospect scrie ca sunt 10 ml la 40 litri apa, deci 50 ml la 200 litri apa. In tabel la tine e trecut 12.5 ml la 200 litri apa.
Ce nu e bine in ecuatia asta, ce a vrut sa spuna autorul?
Maine ar trebui sa fie limpede. Nu sunt mare fan Sera, dar presupun ca sunt ok solutiile.

Fara copepode, veata e pustiu

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: