[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
nimic nimic? n-ai intrat corali la apa? s-a intamplat ceva? cumva? careva?
vrei sa iti dau eu o mana din biopeletele mele?
porcu de coral ce ti-a venit zilele trecute e in dreapta acolo?
my bad calciu era 410 fara 1 in fata la 1410 cred ca erau toti pietruiti
cuuuuuuuuuuuuuum sa mergi fara antiphoss de cca 4 sapt si sa ai po4 0.024 iar no3 sa scada la 5 ....hmmmm.....
am dat eu de altele cu kh gasit la 6.4 ...ma miram azi de ce stau acanii si catalaphyllia si lobophyllia inchisi
ca era la 1410
mg 1290
le-am reglat in valori aproximativ umane vedem maine cum se comporta

asta ca sa nu mai ziceti ca nu fac update-uri , si na ca am scapat si doo trei detalii picante '

l.e. am uitat sa mentionez ca azi au intrat si vreo 3 cuburi congelate de artemii
acum am vazut pozele cu zoasii albastrii, mai ai ceva? as fi interesat si eu de un fragulet c at de mic
hai ca voi va bateti cu peptenu eu iti zic de sump ca intrebai tu de ce .....pai raspunsul e simplu, iti va fi mult mult MULT mai usor sa ii faci intretinere, reactoare eventual un mini skimmer etc. Daca pleci un 2 sapt si nu are cine sa iti faca schimburi? daca ti`e lene doo weekenduri la rand? E o varianta care merita luata in calcul mai ales ca ii faci mobilier special pt bazin
Motivul pentru care eu am trecut pe sump la ala micu al meu a fost tocmai din cauza spatiului mult prea mic si a intretinerii dificile, saptamanal ma chinuiam sa umblu acolo. Apoi ii bagi multa piatra vie jos si deja bazinu e mega stabil indiferent ce aranjament vei face sus, cata piatra vie si daca va fi uscata sau vie
Legat de pompe si eu iti recomand aquamedicurile eu am 2 bucati in bazinu mare, si sunt foarte misto, plus posibilitatea de a le opri de la un simplu buton la intretinere mancare etc

@reefer ai gasit pe undeva cu 450ron cu tot cu controller nou? eu gasisem la nemti pe un site ceva de genul 150euro fara controller. Sau te refereai la pretu asta 2nd hand?

ps.....nu ti`am zis ca nu am avut timp deloc deloc de forum sau mess dar f interesant proiectu
mai stiu eu un nebun care isi pusese o ratusca cand avea plantat
\hai ca nu a fost Dragos ultimul eu sunt ultimul care vede proiectul, foarte ambitios ma alataur si eu pt feed-uri

spor in continuare
daca a scris gengiskhan mos vezi ca e groasa
ceva noutati de weekend?
donpisote wrote:In poza trei se va vedea o chestie alba cu un aspect siliconic alb mat care iesi din piatra vie . In pozele celelalte si va vedea jos ceva ca un pomisor si un gogoloi alb mai sus cu aspect pufos.

pastreaza citatul asta undeva sa vezi ce te vei amuza peste vre-un an cand il citesti
Severus ce ai tu acolo e eusteralis stellata sau la fel cum zice si colegul stefanp o limnophila aromatica sunt plante ce seamana foarte bine si nu iti poti da seama pana cand nu se deschide cum trebuie

cingo171179 incearca sa imparti dozele saptamanale in doze zilnice si sa adaugi si ferropol 24 . Plantamin nu am folosit dar din ce stiu fertilizantii de la tetra nu sunt cine stie ce plus ca nu este foarte ok sa folosesti 2 fertilizanti de micro in acelasi timp
ba ce inseamna sa fie gasca mare si sa se stranga toti ....bravos baieti, hai ca iese bine

Spor in continuare
este un Hygrophila Corymbosa sau cunoscut si ca nucus in denumire populara.
Este o planta nepretentioasa care creste si in conditii de minima fertilizare (recomand fertilizant in substrat) si sporeste in conditii si mai buna: lumina fertilizanti in masa apei co2 etc etc

Gaurile in frunze de obicei din ce imi amintesc eu ar fi o carenta de fier. Tu fertilizezi in vre-un fel? ai substrat fertil?
ps. repet, treaba cu gaurile nu ti-o garantez 100% ca ar fi lipsa de fier
ia vezi aici
iti vand eu la suprapet doo sunsunuri de 3000L/h pe care scriu cu markeru ca`s de 8000 ca`i usor de facut din 3 8

Eu zic sa te orientezi la ceva koralii care nu iti pleaca invers, erau niste modele parca
hannamontana zice ))))
hai ca ma abonez si eu ca taaaare sunt curios ce`o sa iasa probabil inca o lucrare "nasparlie" marca mosu
nu ne mai dezvalui ceva din echipamente?
deci ala micu a luat premiu pt acvariu .....hmmm nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va mai creste

viulian wrote:
pc.ciprian wrote:ba tu vrei sa ma faci sa imi trantesc o verzitura pe birou bag de seaama .......

Nu doar el haide!

si asa sunt zilnic cu ghearele la saramura nu cred ca as avea timp si de astalalt

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: