hai ca voi va bateti cu peptenu eu iti zic de sump ca intrebai tu de ce .....pai raspunsul e simplu, iti va fi mult mult MULT mai usor sa ii faci intretinere, reactoare eventual un mini skimmer etc. Daca pleci un 2 sapt si nu are cine sa iti faca schimburi? daca ti`e lene doo weekenduri la rand?

E o varianta care merita luata in calcul mai ales ca ii faci mobilier special pt bazin
Motivul pentru care eu am trecut pe sump la ala micu al meu a fost tocmai din cauza spatiului mult prea mic si a intretinerii dificile, saptamanal ma chinuiam sa umblu acolo. Apoi ii bagi multa piatra vie jos si deja bazinu e mega stabil indiferent ce aranjament vei face sus, cata piatra vie si daca va fi uscata sau vie
Legat de pompe si eu iti recomand aquamedicurile eu am 2 bucati in bazinu mare, si sunt foarte misto, plus posibilitatea de a le opri de la un simplu buton la intretinere mancare etc
@reefer ai gasit pe undeva cu 450ron cu tot cu controller nou? eu gasisem la nemti pe un site ceva de genul 150euro fara controller. Sau te refereai la pretu asta 2nd hand?
ps.....nu ti`am zis ca nu am avut timp deloc deloc de forum sau mess dar f interesant proiectu