[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: charlie_fd
Forum Index » Profile for charlie_fd » Messages posted by charlie_fd
kirucd wrote:In filmulet eu am incercat sa fac o demonstratie, cum se amorseaza prima data si ce se intampla daca se infunda teava
de full sifon. La sfarsit de tot, pe ultimele 5-6 secunde apa nu se mai aude deloc. Asa functioneaza si in prezent, apa nu
se aude absolut deloc. Am alte zgomote, de la pompele de valuri, de la pompa de la skimmer si de la pompa de la
reactorul de calciu. Overflowul nu se aude deloc.

O zi buna,
Dragos

Super veste. Deci inca o decizie luata: sump si overflow. Hm ... cred ca e momentul sa deschid un topic dedicat proiectarii acvariului pe care-l tot desenez in minte. Nu de alta dar mai e o luna si ma apuc fizic de el.
Si totusi CAT de linishtit e un astfel de overflow? In filmulet se aude totusi apa permanent. Nu am avut niciodata un astfel de sistem si ma pregatesc sa am asa ceva la viitorul meu acvariu daca intr-adevar poate fi tunat sa fie perfect silentios (la nivelul unei canistre externe bune).
M-am gandit sa aprind un pic lumina (pt colegii care nu au rabdare pana la dezvaluirea oficiala):

image

image

image

image

image

Urmaresc atent topicul asta aparut parca la fix pentru a ma ajuta cu proiectul curent. Multumesc lui Cris pentru initiativa de a documenta pas cu pas experienta sa. Si multumesc lui Dragos pentru know-how-ul de la overflow.

Cu respect,
Adrian
Azi am dat o tura pe la petshopurile mari din Bucuresti si nu am gasit. Daca are vre-un coleg va rog dati un semn

image
Mai este de actualitate? Caut 2 hoplo (Megalechis thoracata sau picta) pentru acvariul unui bun amic din Bucuresti. Multumesc.
S-au dat cam toti puisorii din generatiile 1 si 2. Am sa anunt cand mai creste cea mai tanara generatie si vor dorii casa noua.
Parinti sunt tuxedo platy (posibil sunset tuxedo platy nu m-am lamurit niciodata) si am 3 generatii de pui in acvariu in acest moment. Puii nu sunt toti colorati strict "tuxedo" dar sunt sanatosi si frumosi si in cautare de casa noua si mai putin aglomerata.

Imi rezerv dreptul de a selecta doritorii pe criterii subiective. De asemenea rog doritorii sa-mi specifice conditiile in care vor traii platy primiti de la noi.

Parintii arata asa:
image

Forum Index » Profile for charlie_fd » Messages posted by charlie_fd
Go to: