[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionutct
Forum Index » Profile for Ionutct » Messages posted by Ionutct
Da da el cu picolinoul lui si toate acvariile frumoase ....doar doar sa faca lumea geloasa.In lipsa lui imi permit sa raspund eu , da intradevar este o bila de cladophora macelarita.
Cei 14 Sae si-au facut treaba cu brio , iar in plus , am mai bagat putina cabomba , riccia + java ....pozat astazi dupa o tunsoare zdravana.Revin dupa o saptamana cu poze noi.

image image
Dupa o prima saptamana "linistita" a2a a fost cu ceva batai de cap respectiv o alga maro ...asa gen panza de paianjen.Bineinteles ca am pigulit de am zapacit la ea + schimburi de apa zilnice +micsorare fertilizanti.Sper sa scap cat mai repede de ea cu noua echipa de "curatenie" respectiv SAE.

image

Uploaded with ImageShack.us
Arata foarte bine , felicitari. Cumva poza este editata? sau asa "straluceste" el ? Este de-a dreptul Luminos.
Nu sunt foarte in masura sa-ti raspund la aceasta intrebare dar nu vad sa fie vreo problema. Intrebarea ar fi de ce nu vrei sa o bagi frumusel in substrat sa se poata dezvolta corespunzator. In cazul in care nu fertilizezi lichid...nu vad cum s-ar dezvolta plantuta ta.
Va multumesc pentru felicitari ,si da, sunt mandru de Hacvariul Meu , facut de Mine si de curatenia facuta de Ciprian . Ciprian stie ce peripetii am avut pentru a obtine o parte din pietre...dar fiind un forum deschis larg tuturor nu s-ar putea povesti cu lux de amanunte , pot sa va zic doar ca implica 2 fete de "strada" si 2 arheologi. .De la mare va urez o seara placuta.

image
Va salut dragi colegi forumisti. Numele meu este Ionut , sunt Constanta si am 28 de ani. De aproape 2 ani de zile ma tot mint ca de fapt acvariul meu este un hobby si nu o pasiune. Experienta in domeniul asta nu prea este dar am bunavointa multa si sunt deschis la a acumula cat mai multe informatii utile. Dupa multe ore petrecute citind diverse articole pe diverse siteuri, 1000 de intrebari puse diverselor persoane cu experienta in domeniu , dupa o sperietura zdravana traiata acum 4 saptamani cand la 2 noaptea s-a spart acvariul vechi ...m-am decis sa va impartasesc noua mea experienta.Asadar acvariul home made 100x50x45 , iluminare 4xosram 865 39w , filtrare cu un fost "plangacios" de tetratec ex1200....25L manado ,2 cutii de florapol, co2 presurizat, o sacosa de pietris alb .......un "portbagaj" de pietre sparte . Vreau sa prind in aceasta prima postare pe acest forum si multumiri celui ce m-a "tarat" aici si care m-a ajutat cu sfaturi si munca fizica pc.ciprian.

image image

Forum Index » Profile for Ionutct » Messages posted by Ionutct
Go to: