Message |
|
De vanzare:
Sterilizator JBL AquaCristal UV-C 9W + bec de rezerva - Pret 200 RON;
PM sau 0724545464
|
 |
|
De vanzare Sterilizator JBL AquaCristal UV-C 9W + bec de rezerva - Pret 200 RON ;
PM sau 0724545464.
|
 |
|
De vanzare Sterilizator JBL AquaCristal UV-C 9W + bec de rezerva - Pret 200 RON ;
PM sau 0724545464.
|
 |
|
1. Acvariu MP Aquapro 100, dimensiuni 100x40x45 cm, volum total 180 litri, stare buna. Capacul este colantat cu folie autocolanta argintiu lucios, iar spatele cu colant negru - Pret 300 RON;
2. Sterilizator JBL AquaCristal UV-C 9W + bec de rezerva - Pret 250 RON ;
PM sau 0724545464, prefer telefonic
|
 |
|
1. Acvariu MP Aquapro 100, dimensiuni 100x40x45 cm, volum total 180 litri, stare buna. Capacul este colantat cu folie autocolanta argintiu lucios, iar spatele cu colant negru - Pret 300 RON;
2. Sterilizator JBL AquaCristal UV-C 9W + bec de rezerva - Pret 250 RON;
|
 |
|
2. Filtru extern Eheim 2226, nu curge, nu a avut niciodata probleme + robineti Eheim pe tur si retur + furtunuri de rezerva - Pret 350 RON;
3. Sterilizator JBL AquaCristal UV-C 9W + bec de rezerva - Pret 250 RON;
|
 |
|
2. Filtru extern Eheim 2226, nu curge, nu a avut niciodata probleme + robineti Eheim pe tur si retur + furtunuri de rezerva - Pret 350 RON;
3. Sterilizator JBL AquaCristal UV-C 9W + bec de rezerva - Pret 250 RON;
4. Hranitor automat Eheim 3581, ii lipseste clema de fixare pentru acvariile open top, putand fi folosit doar la cele cu capac - Pret 100 RON;
PM sau 0724545464, prefer telefonic.
|
 |
|
Asa cum spune titlul, vand doua Lampi Solar Duo-Boy 13W, folosite.
http://www.aquatic-nature.com/eng_duoboy.html
Ideale pentru nano-uri si cuburi reproducere.
Estetic 9,5/10 si functional 10/10.
Se vand doar lampile, fara becuri.
Una are si cutia, pret 70 RON.
Cealalta, fara cutie, pret 60 RON.
PM sau 0724545464.
|
 |
|
Tetra diskus sticks nu exista...
Exista Tetra Discus, Tetra Cichild Sticks si TetraMin.
|
 |
|
Da poti sa tii discusi in bazinul acela, dar fara a pune si alti pesti.
Ia-ti 5-6 discusi de 7-8 cm si o sa fie OK.
Bafta!
|
 |
|
Felicitari !
|
 |
|
Am luat o cultura de dero worm de la Ioani, a ajuns in doua zile dupa ce am plasat comanda.
Ambalare ireprosabila, instructiuni detaliate, comunicare excelenta, seriozitate si promptitudine.
Multumesc.
|
 |
|
Foarte fain !!!
Filmul poti sa-l pui si pe youtube si postezi link-ul aici.
|
 |
|
Donez femela de Cichlasoma Nigrofasciatum, doar pentru cine are conditii, URGENT!
Doar in Bucuresti!
PM sau 0724545464
|
 |
|
kirucd wrote: Cam cand ar trebui sa pun artemia si sare in
incubator? Adica la cat timp dupa eclozare? Si care ar fi proportia, cata artemia si cata sare? Te intreb ca nu
am avut timp sa traduc manualul din germana si nici nu stiu germana, doar engleza si nu am manualul
in engleza.
La recipientul ala poti sa pui o lingurita de sare, iar artemia un varf de lingurita.
Iti recomand sa mai ai si doua recipiente cu artemia in paralel, puse cu 12 ore interval intre ele.
Asteapta insa sa eclozele icrele, apoi sa se urce pe parinti si abia dupa ce au iesit la zbor poti sa pui artemia la eclozat.
Bafta!
|
 |
|
Buna seara!
Felicitari pentru ce ai reusit!
Noi am vorbit si la telefon acum ceva timp, ti-am spus ca o sa ajungi sa pui cuburi pe unde gasesti loc in casa  , asa cum a spus aici si Porcu' mai acum cateva posturi.
Uite aici cum am inceput si eu si unde am ajuns:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11020.page
Bafta multa in continuare!
|
 |
|
S-au dat pe alt forum.
Se poate inchide.
Multumesc.
|
 |
|
Eu te cred, stiu ca e o decizie grea, stiu ca par cinic, dar e pur si simplu foarte greu de obtinut un rezultat satisfacator...
|
 |
|
Din proprie experienta(am inmultit si eu cateva serii de ramirezi) iti spun ca boala nu am reusit sa o tratez cu succes.
Sfatul meu e sa faci rost de alt ramirez, nu se trateaza cu metronidazol, e o carenta de minerale, iar remediul e mult mai scump ca pestele...
|
 |
|
Doua conuri depunere discus de la AQUATIC NATURE, folosite, dar in stare impecabila:
http://www.aquatic-nature.ro/2toebehoren.html
In plus, fiecare con este dotat cu plasa DIY de protectie icre, din plastic.
Pret pe pereche(con + plasa DIY): 30 RON.
In magazine doar conul costa 50 RON...
PM sau 0724545464
|
 |
|