[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AndR3y88
Forum Index » Profile for AndR3y88 » Messages posted by AndR3y88
Am luat doi si vreau sa stiu dak poate sta cu oceltusii mei.
http://www.tsamisaquarium.gr/images/Fish/Poecilia-velifera2.jpg
am doi ocelatusi in 100l. e bn?
Voi ce tip de filtru aveti?
eu am unu dinacela cu carcasa si burete inauntru care scoate bule, d la aquael.
Ce artropode, inafara de crustacee, pot fi tinute n acvriu alaturi de pesti.
Va slut si eu, dinou.
Cat despre discusi, ascult sfturile voastre si mai astept un pic.
Cat despre cei de la petshop mau frayerit mai exact cu 200ron....Asta-i alta poveste.
Deocamdata am un acvariu de 100 litri plantat cu doi occelatus in el, si un sanitar... caci am scapat de toti pesti achizitionati inainte, ca altfel mureau.
As vrea peste un an sa achizitionez un acvariu de 300L si sa pun discusi in el....poate capat destula experienta....
SaLUT. mma numsc Andrei. Vin din cluj. Detin un acvariu de 100l. Cat despre pesti... Cei de la petshop mauu frayerit cu 5 milioane.
As vrea sa ma specializez in discusi. Sunt total incepator.
VReau sa stiu cat mai multe despre acesti pesti.
Salutari Si Succes!
Nu fac misto.
As vrea sa pastrez discusii. As vrea mai multe informatii despre ei.
multumesc
ok.Imi puteti spune ce peste e cel din imagine. Lam gasit pe net si am si eu dinasta in acvariu si nu mai stiu ce nume or zis aia de la ptshop ca are... ceva cu n sau h..,
din pacatte nu am putut pune poze, calcu mia dat errore.
A mai murit un peste din ala mic rosu\albastru, o sa incercc sa fac rost cu o poza cu unu din ala sa o pun.
guppy se pot tine cu sutele????
Salut. Miau murit multi multi pesti.
acu o saaptamana am fost la ptshopp si cei dacolo miau recomandat un acvariu de 100l. cum aveam din intamplare niste bani in plus miam luat:
5 ciclide africane, 4 discusi, 5 scalari, 15 pesti mici gri cu o dunga albastra si una rosie pe ei, care nu stiu cum se numesc,3 masculi betta foarte jucausi, alti doi pesti mari maro care nu stiu cum se numesc, 3 ventuze, 5 plante, zece feluri de mancare,
Le dau de mancare de 4 ori pe zi, cam cate un varf de lingurita.
Iam intrebat pe cei dela ptshop daca acesti pesti pot sta impruna, mai ales cclidele cu scalari si cu discusi, si au spus ca ba chiar le face bine sa stea impreuna fiindca vin din aceleas zone si se simt ca acasa. Miau murit 3 discusi, 2 ciclide, un scalar, si 5 din pesti aia mici rosu cu albastru!
Va rog ajutor, am dat in total 400 de lei pe ei!!!
O sa revin cu poze.

Forum Index » Profile for AndR3y88 » Messages posted by AndR3y88
Go to: