Message |
|
Vand acvariu 450l 130x60x60 sticla 10mm cu intaritoare longitudinale
Acvariul are si gaura de 32mm
Pret 3 mil
Bazinul se afla in Timisoara
|
 |
|
Vand sticla de la un acvariu 100x60x60.Sticla este de 10mm.Are si gaura de sump de 1` (32mm)+intaritoare pe lngime tot de 10mm
Pret 2mil sau schimb cu tehnice acvaristica(filtru extern ,compresor...etc)
|
 |
|
Daca venim la tine si consumam ce e in poza a 2-a, dam noi jos rigipsul ala
|
 |
|
Niciodata un perete nu va avea rezistenta unui planseu.Daca chiar te plitisesti cauta pe net cantilever aquarium support
|
 |
|
oase wrote:In Hornbach am vazut doua modele Phillips : 4x18W si parca 2x40W, pe randul 16 jos de tot....
pret?
|
 |
|
Caut de aproape o luna balasturi electronice de firma(osram,philips) nu chinezo-turcisme gen feva fema etc...care pe linga ca ard filamentele daca functioneaza binisor nu aprind tubul la maxim...
De gasit in ro...cam greu...nu aduce nimeni un balast electronic ce costa 1 milion de elei ca nu se vinde.Asa ca am trecut la a cauta schemele celor de firma pentru incercarea unei reproduceri.
Aveti aici un link de studiu...
http://www.pavouk.org/hw/lamp/en_index.html
Aici un articol din elector (Copyright eleKtor) privind construirea unu balast electronic cu CI FAN7710 circuit dedicat special balasturileor electronice.
http://rapidshare.com/files/124764145/balast-elector.pdf
|
 |
|
merge cu paypall si cu altele... deci e ok.
Intrebam pe cei de mai sus cu ce cardusri si-au facut abonamentele ca sa stim si noi cu ce merge...
|
 |
|
Se poate abona si acuma...e 18 dolari pe an varianta digitala.De afara ma gindesc ca merge...problema era cu cardurile bancilor noastre romanesti...
|
 |
|
Cu ce card v-ati abonat fratilor ca visa electyron de la bcr s-ar parea ca nu vrea
|
 |
|
Uitasem...a venit si din germania ,prin cineva, (comandat in germania de un prieten-daiar domnu` sanatate).Sunt preturile cele mai mici care le-am gasit...dar din pacate nu trimit in RO
http://www.aquaristik.de/shop5/02c6d598f40e97e15/500908968a07bc126/index.php
|
 |
|
De la fish and fins a venit azi  , 12.Comanda a fost facuta pe 9
Mai rapid ca cu posta romana
Cu tot cu taxe...10 lire
Recomand cu incredere magazinul...e super serios 
|
 |
|
Trebuie sa incerc sai dau si eu la a mea....sau poate destea au disparut niste tetra odata
P.S. Acvariul ala ma inebuneste coane.... 
|
 |
|
Incercat deja  Cunosc povestea cu vaselina de la pompele de apa de la masini.
Oricum viitoarea garnitura va fi imbibata bine in fiecare luna cu glicerina.
|
 |
|
m-am linistit...nu sunt singurii berbeci cu garniturile...si la eheim-urile noi au aceleasi probleme...din cauza presarii permanente si a cauciucului prost in timp scapa apa..
Carja Ioan wrote:"EHEIM"-urile clasice, 2211-2217 au garniturile rotunde situate intre peretii verticali ai capacelor si cei ai vaselor cilindrice. Clemele de fixare sunt usor elastice, din tabla inoxidabila de otel si permit capacelor sa se ridice cca. 1mm sub inflenta presiunii din canistra, cauzata de greutatea coloanei de apa dintre filtru si suprafata apei din acvariu. Inaltimea pe care culiseaza garnitura intre peretele capacului si cel al vasului, fara sa piarda etanseitatea, este de cca. 5 mm. Este deci exclus sa piarda etanseitatea la ridicarea capacului in limita tolerantei clemelor de fixare. (max.1mm) In urma unei greseli de conceptie care a dus la confectionarea garniturilor cu diametru mai mic decat cel al capacului, dupa asamblarea filtrului, aceste garnituri sunt permanent tensionate, aceasta avand ca urmare aparitia unor crapaturi, dupa cca 7-10 ani de functionare, crapaturi prin care poate sa intre aer in canistra, aceasta soldandu-se cu aparitia unui zgomot, al perlelor de aer in furtunele de evacuare in timpul functionarii, si al pierderii de apa la oprirea pompei sau a cresterii presiunii.
"EHEIM" -urile mai noi, cu vasele de forma dreptunghiulara au garniturile tot dreptunghiulare si sunt presate in stare asamblata intre capace si vase. Datorita faptului ca garnitura nu este suficient de elastica, la ridicarea capacului de catre presiunea aparuta in filtru din cauza greutatii coloanei de apa, apare o neetanseitate intre capac si garnitura. Daca filtrul a fost scos din functiune si pastrat in stare asamblata, cu garnitura presata permanent, neetanseitatea poate aparea chiar in timpul atasarii la acvariu, daca coloana de apa depaseste o anumita inaltime, ceea ce nu se poate intampla la filtrele clasice decat dupa aparitia crapaturilor din cauza rigidizarii dupa cca. 7-10 ani.
luat de aici .... http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=5544
|
 |
|
Fix my ass...pe linga ea mai sunt 2-3mm
Daca ar fi mai groasa ar fi chiar bine...cu asta intra fara forta...de aceea cred ca si curge.Oricum sistemul e complect idiot....macar de ar fi fost conic sa fie unpic de presiune pe garnitura 
|
 |
|
blu3_d3vil_tgv wrote:pentru contact, va rog sa folositi adresa de mail: stoica.andrei@gmail.com
nu intru asa de des pe forum.
va multumesc
Ai mail 
|
 |
|
@Porcu canistra e superreusita ,o recomand oricand oricui cu incredere ;
a tinut cu brio peste trei ani(si eu sunt al doilea utilizator).Ma gindeam ca se va duce axul , se va arde motorul ,va crapa plasticul ,dar nu ca ma voi impiedica de o amarita de garnitura  Serviceul....cel mai apropiat e la Timisoara...o duc la profipet o las acolo o luna si sigurat dupa o luna imi zice ca nu se poate face...ca a iesit din productie...etc...gasesc ei motive.Asta e traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
Ma gindem ca in Henerle (sau cum i-o zice) se va gasi o garnitura care sa se potriveasca cit de cit.
Mai asteptam... 
|
 |
|
Multumiri amindoura pentru raspunsuri dar din pacate tetratecul nu era nou,l-am luat de la cineva care il mai chinuise vreun an iar la hagenmush ala n-am cum sa ajung.Daca are cineva drum pe acolo si vede vreo garnitura poate face o fapta buna...
|
 |
|
Dupa cum scrie si in topic cumpar garnitura noua din jurul capacului la canistra Tetratec EX1200
Ofer 30ron+taxe expediere
|
 |
|
Nu am mai postat de mult...dar am fost cu un ochi pe forum...Revin cu o belea foarte mare.  Canistra mea tetratec de 2 ani vechime curge de o ia mama draq  Am desfacuto bucati si am descoperit ca curge pe la garnitura de jur imprejurul capacului.
Stie cineva de unde pot procura o astfel de ganitura? Nasolia este ca sunt si din provincie...poate face cineva un pustiu de bine...dau un acatist la biserica
Mii de multumiri
|
 |
|